Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:27:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Lava kolac, ispao je sjajan Uf jede mi se :( Za ćeru i onoga ima musaka, za mene alio di olio ili kako se već zovu testenine i zelena salatica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:34:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo, šiljem ti goluba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:48:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Buhahaha crkao nam šporet! Tj rerna izgleda crkla. Šta da radim sa musakom???
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:55:30
|
|
|
|
Ana RR
|
O bre Trco ne znam šta da ti kažem... Kod nas paštašuta od juče, kad se Mare probudi napraviću pitu sa višnjama i pitu sa eurokremom tj nutelom, a pošto u ovom pakovanju ima milion kora, ostaće verovatno i za dve sa sirom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 13:56:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca. A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica Trco ne znam sta da radis?
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.4.2014 14:02:01 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:03:34
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Buhahaha crkao nam šporet! Tj rerna izgleda crkla. Šta da radim sa musakom??? Trco, u zamrzivac. Tesko ces je ispeci na ringli... Ili da promesas pa nece biti po slojevima, i na laganoj vatri...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:05:26
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca. A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica Trco ne znam sta da radis? Ja mislim da je to ona za kafu! Kao za Don Cafe....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:11:27
|
|
|
|
bubulence
|
uh, odakle krenuti... pite sa krompirom i sirom, riblja corba, testo, piletina u rerni, rizoto, krompir, paradajz sa lukom, zelena salata, desert pijana crnkinja (savrsena) ... verovatno sam nesto preskocila, u svakom slucaju, svasta...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:20:52
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, ako promesas i peces dobices nesto nalik kajgani... Kod mene dimljena losos-pastrmka iz rerne, spanac, pire krompir, zelena salata, za desert domaca zdrava cokolada, okacicu kasnije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:36:46
|
|
|
|
New Mom
|
Becke snicke, mladi krompirici, paradajz, krastavac i mladi luk.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 14:41:35
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 16:06:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Unina mama A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je merica ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je hahhahha to sam i ja ukapirala kad sama videla da je i brasno u soljama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 16:19:51
|
|
|
|
Didy
|
UM, ja sam pravila po tom receptu i stavljala sam ko sto rece Torbuca ona veca soljica za kafu, otprilike 1,5 - 2 dl. I da,mislim da treba manje secera, pogotovo sto ja namaz sladak (pekmez, krem, med). I ja sam stavila dosta vanilinog secera, sjajne su! Mi smo danas kod svekrve na rucku, tako da je vrhunac mog danasnjeg kulinarskog umeca hleb iz pekarice. Cak je i mm spremao dorucak, ni time se nisam bavila. A sad ste me malo zainteresovale za ove americke palacinke, mogla bih napraviti deci za veceru, prosli put su im se bas svidele.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 17:30:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisam mogla u zamrzivač jer je bila na pola pečena, istresla sam je u ringlu i onda sve pomešala. Ana ne verujem da bi to jela pa sam joj ispekla jedno meso iz zamrzivača. Supu je svakako imala. A on biser čuči ispred one rerne i drnda one dugmiće kao da će da proradi ako je stavi na max Za večeru i mi američke palačinke, ali po moje našla sam neki recept pre jedno 5 god i ne menjam ga.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 18:20:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci vide
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 18:33:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja odoh da pravim galete
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 18:48:18
|
|
|
|
Trcosava
|
dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorim IZVORNA PORUKA: Unina mama Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci vide
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 19:44:33
|
|
|
|
branki*
|
kuvam upravo boraniju za sutra....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 19:56:17
|
|
|
|
tijatija
|
ja imam pitanje. Juce sam spremila snicle da ih danas spremem ( brasno, jaje i prezla) bili smo danas na neki rostilj i nisam kuvala tako da su snicle ( ne pecene) jos u frizideru , dali mogu sutra da ih za rucak ispecem ili moram da ih bacim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 20:32:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da mozes da ih ispeces sutra, ako su bile u frizideru, nisi ih vadila, otvarala. Ipak ih pomirisi ujutru pa onda odluci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 20:36:46
|
|
|
|
_Anchy_
|
Njupa supica, snicle (brasno,jaje, prezle pomesane sa susamom) pomfrit I salata krastavac-paradajz
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 20:45:31
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorim IZVORNA PORUKA: Unina mama Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci vide Daj, kakva si, baci i ovde. Taman da isprobamo i uporedimo. Tijo, ja mislim da možeš bez problema.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 20:59:43
|
|
|
|
Torbica
|
Tijo, kakvo bacanje. S obzirom da nisi bila kuci, nije mnogo ni otvaran frizider, niti je leto, pa da kaze covek, osetljivo. Slobodno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 21:01:37
|
|
|
|
Trcosava
|
ma ću dam, što neću da dam 140gr brašna 250ml mleka 1 jaje skoro cela kesica pzp 2 sk šećera 1/2 kk soli 3 sk istopljenog putera/margarina e sad u zavisnosti od veličine jajca - brašno dodati/ostaviti isto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.4.2014 21:15:08
|
|
|
|
Didy
|
Hvala, Trćo, probaćemo, probaćemo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
ime za decakaSasa.PPomozite da se odlucimoStefan (
13%)
Filip (
17%)
Mateja (
23%)
Marko (
15%)
Aleksandar (
12%)
Luka (
20%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!