|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 6. deo
25.4.2014 16:20:14   
Olga75
supica od povrca ( sargarepa , persun , keleraba i karfiol i mladi crni i beli lukac ) sa sve griz knedlama , pekarski krompir koji sam zalila jogurtom i posula prezlom ( zver voli tu prezlu zapecenu ) i zelena salata iz moja baste user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 901
25.4.2014 16:51:58   
jovicaa
djuvec od pirinca, paprike, crnog luka i paradajza, ustvari vise kao neki rizoto.
za dezert torta koju sam juce pravila.. coko moko, moja modifikacija.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 902
25.4.2014 17:07:34   
branki*

IZVORNA PORUKA: Lu

Jel vi gulite kobasice kad ih kuhate?

lu,ja ne gulim kobasice ako ih kuvam,bas i volim tu njihovu opnuuser posted image
danas pasulj.....i tako..user posted image

branki

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 903
25.4.2014 17:18:51   
Brand new mama

IZVORNA PORUKA: minnica

Spanać, svinjski file punjen kobasicom pečen u rerni sa mladim krompirom i paradajz salata. Deserta nema do daljnjeg! user posted image

UZ file punjen kobasom kolac ti ne treba:) Po zelji mog velikog sina spajdermen corbica(paradajz supa), pastrmka i raznorazno povrce u foliji:) Mrzelo me da przim na gril tavi:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 904
25.4.2014 17:37:56   
cockic
zuta boranija sa tomatinom.ili onim sokom od paradajza kad sta imam to stavim.buranija bez toga je slana vodica.i imala sam spanac pa sam i njega napravila.ispalo je malo sve je pojeo petar.jedno 6-7 kasika.on ga voli pojeo je sa pavlakom.Lena nece da ga lizne.ona je rucala boraniju.da li su u vrticu rucali nemam pojma,nece im smetati i da jesu user posted image

a mi imamo za zasladiti se Pekijevu rodjendansku tortuuser posted image ,pravila sam juce moskvu snit.danas je porobala super je ispala.danas jedem ivice oblikujem je sva sreca pa je cetvrtasta user posted image da izdrzi do sutra za goste da stavim ratluk sliku nodi.slika se stavlja par sati pre duvanja svecice.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 905
25.4.2014 17:39:27   
Verolina
Ja sad prvi put cujem da se file puni kobajomuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 906
25.4.2014 17:41:28   
Olga75
ja skinem krmenadlu onako ucelo sa kostiju i napunim je kobajom , najbolje je kad je domaca sveza al moze i bilo koja
to bude fino , ona kobaja zamasti suve krmenadle i bude bas socno

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 907
25.4.2014 17:42:53   
Verolina
Moj muz ce da se odusevi ovom kombinacijomuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 908
25.4.2014 18:06:55   
minnica

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sad prvi put cujem da se file puni kobajomuser posted image

Moj dever je mesar, to je njegov specijalitet. user posted image Dakle, on sirov file napuni masom za kobasice, takođe sirovom, ja ga samo ispečem. Mm obožava to da klopa. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 909
25.4.2014 18:12:49   
Verolina
Zvuci onako bas gurmanskiuser posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 910
25.4.2014 18:14:20   
madre
zapecenu boraniju sa pavlakom i jajima...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 911
25.4.2014 18:23:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minnica

Spanać, svinjski file punjen kobasicom pečen u rerni sa mladim krompirom i paradajz salata. Deserta nema do daljnjeg! user posted image

Jel mogu da dodjem na rucak kod tebe???user posted image
Kod nas danas pasulj sa suvim mesom i rebarcima i za salatu zelena salata i mlad crni luk. za desert krempita

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 912
25.4.2014 19:14:26   
minnica
Naravno, mada i vaš ručak zvuči odlično. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 913
25.4.2014 19:26:23   
Didy
I ja mislim da bi mm pao na dupe kad bih mu napravila svinjsku krmenadlu punjenu kobasicom. A i ja nešto ne volim svinjetinu, pa je ni ne spremam. Eventualno mlevenu, ali i nju moram pomešati s mlevenom junetinom da mi zamaskira ukus.
Neko je pitao, ja uvek gulim kobasicu pre nego što je kuvam.

< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 19:29:03 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 914
25.4.2014 19:27:07   
Didy
.

< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 19:28:32 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 915
26.4.2014 13:26:51   
lelaigor
Danas za ručak: chicken noodle soup, muffini sa tikvicama, zelena salata. Deserta nema! Treba da smršam! :) A neću da se gojim! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 916
26.4.2014 13:41:33   
Verolina
Supa od patke, barena svinjska kolenica sa pireom od krompira, bundeve i praziluka, salatom od rena i krastavca. Za desert-medeno srce od juce .

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 917
26.4.2014 13:52:30   
majared
Losos, spanac, krompir. Od svega po malo. U kuhinji sam od 10 i jos nisam gotova. Aaaaaa, nikakva sam kuvarica.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 918
26.4.2014 14:13:52   
Ivanka 75
Spremam pljeskavice kod "Zaplanjca" user posted image
Sedim u kolima i cekam da mm didje sa "ruckom" user posted image
A za veceru cu da se igram kuvarice pa ce pasti pita od spanaca i sira.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 919
26.4.2014 14:22:45   
Torbica
Kod mene jutros Leline Americke palacinke (samo fruktoza umesto secera), odliiiiicne su! Jos imam silikonske kalupe za jaja, znate one srce, zvezda, krug.... Decica se odusevila.
Za rucak krem supa od vrganja, testenina sa mesom i pavlakom, kolac od juce.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 920
26.4.2014 14:26:26   
Ivanka 75
Jaoooo obozavam krem supu od vrganja, otkad je nisam pravila

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 921
26.4.2014 16:37:30   
Brand new mama
Mi smo danas imali "pit-nik"(piknik u prevodu) Posto sam rekla da cu praviti hamburgere iliti pljeske, a zamjesila sam tjesto i za lepinjice,pomislila sam da mogu to da iskombinujem na drugaciji nacin-isprzila sam pljeskavice(klasika:mleveno,luk,jaje,zacini,malo prezle) da budu skoro pa gotove i onda ih ubacila u testo(kao kad pravite calcone) i u rernu dok se testo ne ispece.Ne da je dobro ispalo(zato i pisem ovo:) nego fenomenalno-socno,lepinja fenomenalno pokupila miris i ukus,pljeskavica se nije osusila...Moze da se ubaci i kasika ajvara,ili sir,ma sta god volite(ne bas kupus salata...ali).Bili smo u parku skoro 5 sati,klincijada odmara,a ja odoh da umutim kolac od mrkvice:) Najavila nam prijateljica na kafu pa da imam nesto slatko;)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 922
26.4.2014 16:50:56   
World
Pristavila sam spagete sa nekim sosom od bukovaca..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 923
26.4.2014 20:23:21   
nata11
Juce spagete milanese a danas bruskete pola sa paradajzom a pola sa origanom i vegetom. A sad mi se jedu strudle user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 26.4.2014 20:24:18 >

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 924
26.4.2014 20:38:36   
minnica
ružice sa sirom

No need to run and hide

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here