Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 16:20:14
|
|
|
|
Olga75
|
supica od povrca ( sargarepa , persun , keleraba i karfiol i mladi crni i beli lukac ) sa sve griz knedlama , pekarski krompir koji sam zalila jogurtom i posula prezlom ( zver voli tu prezlu zapecenu ) i zelena salata iz moja baste
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 16:51:58
|
|
|
|
jovicaa
|
djuvec od pirinca, paprike, crnog luka i paradajza, ustvari vise kao neki rizoto. za dezert torta koju sam juce pravila.. coko moko, moja modifikacija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:07:34
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Lu Jel vi gulite kobasice kad ih kuhate? lu,ja ne gulim kobasice ako ih kuvam,bas i volim tu njihovu opnu danas pasulj.....i tako..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:18:51
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: minnica Spanać, svinjski file punjen kobasicom pečen u rerni sa mladim krompirom i paradajz salata. Deserta nema do daljnjeg! UZ file punjen kobasom kolac ti ne treba:) Po zelji mog velikog sina spajdermen corbica(paradajz supa), pastrmka i raznorazno povrce u foliji:) Mrzelo me da przim na gril tavi:)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:37:56
|
|
|
|
cockic
|
zuta boranija sa tomatinom.ili onim sokom od paradajza kad sta imam to stavim.buranija bez toga je slana vodica.i imala sam spanac pa sam i njega napravila.ispalo je malo sve je pojeo petar.jedno 6-7 kasika.on ga voli pojeo je sa pavlakom.Lena nece da ga lizne.ona je rucala boraniju.da li su u vrticu rucali nemam pojma,nece im smetati i da jesu a mi imamo za zasladiti se Pekijevu rodjendansku tortu ,pravila sam juce moskvu snit.danas je porobala super je ispala.danas jedem ivice oblikujem je sva sreca pa je cetvrtasta da izdrzi do sutra za goste da stavim ratluk sliku nodi.slika se stavlja par sati pre duvanja svecice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:39:27
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sad prvi put cujem da se file puni kobajom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:41:28
|
|
|
|
Olga75
|
ja skinem krmenadlu onako ucelo sa kostiju i napunim je kobajom , najbolje je kad je domaca sveza al moze i bilo koja to bude fino , ona kobaja zamasti suve krmenadle i bude bas socno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 17:42:53
|
|
|
|
Verolina
|
Moj muz ce da se odusevi ovom kombinacijom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 18:06:55
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja sad prvi put cujem da se file puni kobajom Moj dever je mesar, to je njegov specijalitet. Dakle, on sirov file napuni masom za kobasice, takođe sirovom, ja ga samo ispečem. Mm obožava to da klopa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 18:12:49
|
|
|
|
Verolina
|
Zvuci onako bas gurmanski
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 18:14:20
|
|
|
|
madre
|
zapecenu boraniju sa pavlakom i jajima...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 18:23:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica Spanać, svinjski file punjen kobasicom pečen u rerni sa mladim krompirom i paradajz salata. Deserta nema do daljnjeg! Jel mogu da dodjem na rucak kod tebe??? Kod nas danas pasulj sa suvim mesom i rebarcima i za salatu zelena salata i mlad crni luk. za desert krempita
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 19:14:26
|
|
|
|
minnica
|
Naravno, mada i vaš ručak zvuči odlično.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 19:26:23
|
|
|
|
Didy
|
I ja mislim da bi mm pao na dupe kad bih mu napravila svinjsku krmenadlu punjenu kobasicom. A i ja nešto ne volim svinjetinu, pa je ni ne spremam. Eventualno mlevenu, ali i nju moram pomešati s mlevenom junetinom da mi zamaskira ukus. Neko je pitao, ja uvek gulim kobasicu pre nego što je kuvam.
< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 19:29:03 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.4.2014 19:27:07
|
|
|
|
Didy
|
.
< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 19:28:32 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 13:26:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Danas za ručak: chicken noodle soup, muffini sa tikvicama, zelena salata. Deserta nema! Treba da smršam! :) A neću da se gojim!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 13:41:33
|
|
|
|
Verolina
|
Supa od patke, barena svinjska kolenica sa pireom od krompira, bundeve i praziluka, salatom od rena i krastavca. Za desert-medeno srce od juce .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 13:52:30
|
|
|
|
majared
|
Losos, spanac, krompir. Od svega po malo. U kuhinji sam od 10 i jos nisam gotova. Aaaaaa, nikakva sam kuvarica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 14:13:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spremam pljeskavice kod "Zaplanjca" Sedim u kolima i cekam da mm didje sa "ruckom" A za veceru cu da se igram kuvarice pa ce pasti pita od spanaca i sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 14:22:45
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene jutros Leline Americke palacinke (samo fruktoza umesto secera), odliiiiicne su! Jos imam silikonske kalupe za jaja, znate one srce, zvezda, krug.... Decica se odusevila. Za rucak krem supa od vrganja, testenina sa mesom i pavlakom, kolac od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 14:26:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jaoooo obozavam krem supu od vrganja, otkad je nisam pravila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 16:37:30
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mi smo danas imali "pit-nik"(piknik u prevodu) Posto sam rekla da cu praviti hamburgere iliti pljeske, a zamjesila sam tjesto i za lepinjice,pomislila sam da mogu to da iskombinujem na drugaciji nacin-isprzila sam pljeskavice(klasika:mleveno,luk,jaje,zacini,malo prezle) da budu skoro pa gotove i onda ih ubacila u testo(kao kad pravite calcone) i u rernu dok se testo ne ispece.Ne da je dobro ispalo(zato i pisem ovo:) nego fenomenalno-socno,lepinja fenomenalno pokupila miris i ukus,pljeskavica se nije osusila...Moze da se ubaci i kasika ajvara,ili sir,ma sta god volite(ne bas kupus salata...ali).Bili smo u parku skoro 5 sati,klincijada odmara,a ja odoh da umutim kolac od mrkvice:) Najavila nam prijateljica na kafu pa da imam nesto slatko;)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 16:50:56
|
|
|
|
World
|
Pristavila sam spagete sa nekim sosom od bukovaca..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 20:23:21
|
|
|
|
nata11
|
Juce spagete milanese a danas bruskete pola sa paradajzom a pola sa origanom i vegetom. A sad mi se jedu strudle
< Poruku je uredio nata11 -- 26.4.2014 20:24:18 >
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.4.2014 20:38:36
|
|
|
|
minnica
|
ružice sa sirom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.