Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 1:13:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Pileća supa sa knedlama, pečeno pile i torta sa šlagom i malinama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 8:35:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izvadila sam meso za musaku..nisam je dugo pravila a obozavamo je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 8:36:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Anck, moja musaka s mesom je vec u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 14:01:38
|
|
|
|
Olga75
|
meni je ostalo kuvanog mesa iz supe od juce i supe naravno pa pravim zapeceni pilav a supicom ga podlivam , bice super , mislim ne moze da ne bude ko i obicno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:44:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:53:01
|
|
|
|
Ana13
|
Za danas cufte u paradajz sosu,krompir pire,salata i domaci sir Za dezert-tresnje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 15:58:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja na današnjem meniju imam domaću supu od juče, pohovane štapiće od pilećeg belog mesa,krompir pire,sos i za dezert tortu od jagoda.Tortu sam juče pravila i slikala sam je...postaviću je u c Kuhinju samo ako budem imala vremena
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.5.2014 22:16:11
|
|
|
|
NadaR
|
Slatki kupus sa piletinom. Desert minjon kocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 12:33:56
|
|
|
|
Lu
|
Moj sin poželio pohane batake, biće i salata od kupusa sa dresingom od jogurta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 12:36:53
|
|
|
|
bubulence
|
imam malo parce junetine pa cu da skuvam supicu, i krompir sa jajima u rerni. krastavac i paradajz salata. desert danas preskacemo, pre 2 dana sam pravila vocnu torticu, smazali smo je pa bi valjalo da malo odmorimo...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:00:42
|
|
|
|
Ana13
|
Za danas svinjski gulas sa makaronama,shopska salata,pecena paprika (slatka i ljuta) Za dezert sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:22:11
|
|
|
|
Verolina
|
Raznjici sa pilecim belim mesom i pecurkama, bareni karfiol, prolecna salata. Moj muz ce dobiti i przene mlade krompirice, a ja cu krompir jesti verovatno dogodine
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.5.2014 13:24:30
|
|
|
|
majared
|
Juce sam se zaklela da danas ne kuvam jer sam pravila musaku za dva dana. I naravno da je nisam spasila od ovih mojih skakavaca, jeli su je i za veceru iako sam tvrdila da nece biti za danas. I takoooo, danas eksperimentisem sa ukucanima - svinske snicle na mesavini sargarepe, pastrnaka i persuna. Ko prezivi pricace
< Poruku je uredio majared -- 14.5.2014 13:26:11 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 11:46:16
|
|
|
|
bubulence
|
krem supa od pecurki (kesica) i probacu po prvi put domaci giros. nasla sam jednostavan prepis za tortilje pa da probam. a u ovom mestu me izludjuje sto sam bila u 3 radnje i nisam nasla ni jedan paradajz ili krastavac!!! a da idem do centra po ovom vremenu bez auta nema smisla...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 12:51:54
|
|
|
|
Verolina
|
Muckalica sa junetinom i rendana sargarepa za salatu za mene, a za mog muza i pilav uz to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:07:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zapecena boranija sa slaninicom. Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:11:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Grasak s mesom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:19:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja se vec danima spremam da pravim Didy-jev recept sa C kuhinje Piletina na mediteranski nacin i danas konacno resila da probam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:27:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zapecena boranija sa slaninicom. Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami. coolinarika ima 531 recept za tortilje pa sam izabrala jedan. a punjenje je pomfrit i belo meso sa senfom, djumbirom i susamom... mm ce doneti paradajzic i krastavce... nadam se da ce biti njami
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:31:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam mislila na giros, ne na tortilje. Mislim da je Torbica postavljala taj recept. I ja sam pravila. Sad ne mogu da nadjem. Mislim da bi se tebi svidelo jelo sa tortiljama. Ukucaj chicken enciladas kuhinjica minjone. Fenomenalno je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:39:39
|
|
|
|
Trcosava
|
ja moj recopis za tortilje ne menjam. sad nekad će ih pravim (kupih danas little tortilla boy) pa će turim i recopis. danaske će isto turim recopis za krompir sas povrće u rernu (i molim Boga da mi rerna radi tih sat vremena )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:47:23
|
|
|
|
Olga75
|
sva sreca pa imam zamrznutih mantija pa cu danas to da ispecem na brzinu van sebe sam od ovih poplava
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 13:49:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
krcka se pileci paprikas a iskreno nisam mislila da cemo imati struje da kuvam jer je u par navrati nestajala, a zmickaju sijalice od jutros non stop. Al izgleda ce biti paprikas prste da polizes (slaba struja pa se polako krcka)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.5.2014 18:58:55
|
|
|
|
madre
|
corbica od zelja, snicle i slane galete
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.