Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 11:28:18
|
|
|
|
Verolina
|
Danas musaka za ukucane, za mene voda
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 11:40:11
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Klarita Kolac sa plazmom, jagodama i Didy filom E, tačno ću umreti od smeha. Pita Didy kakav je to fil. Ne znam zasto, verovatno zbog saveta koje si mi delila sa Anom, kad sam pravila Bokinu tortu, nazvah fil Didy
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 15:27:41
|
|
|
|
jovicaa
|
juce spagete sa prelivom od sardina. a danas cuspajz od tikvica, pohovano belo meso iz rerne i pire krompir... salata krastavac, jedan, ostao u frizideru
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 18:42:01
|
|
|
|
Didy
|
Joj, Klarita, dobra si, majke mi. Mi smo malo pre ručali. Ja spavala sa Sofijom od 12-15h, pa sam tek u 16h počela da smišljam šta ćemo ručati. Na kraju je bilo smućkano od onog što sam našla u kući - potaž od šargarepe i brokolija, pečeni mladi krompirići, oslić i štapići lignje, pošto sam imala malo oslića, malo tih štapića i zelena salata. Za dezert nebeski kolač od pre neki dan.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 20:50:48
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Za dorucak holandske kukuruzne rolnice sa sirom, a za rucak jagnjetina, jos smisljam prilog. Kolace neke sa jagodama, ni to nisam smislila koje. Na kraju pire krompir i pecene paprike sa belim lukom za salatu, najmanji ih bas voli. Mafini sa cokoladom, iskombinovala sam sa slatkom pavlakom i jogurtom, bez jaja, jagode pojeli popodne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 20:56:09
|
|
|
|
milicicak
|
Juneca supa, mladi krompir i cevapi Proja za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 22:08:27
|
|
|
|
superm
|
Musaku od mesa i krompira i briose iz pekarice. Super su!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 22:34:05
|
|
|
|
World
|
ja pekla hljeb na meni novi nacin i odusevila se, pa moram da ga pokazem.. a ovo cose tepsije sto viri je polunapravljeni nebeski kolac od didy... imala sam i buraniju za rucak, ali to nije toliko zanimljivo..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 23:08:24
|
|
|
|
dijana1*
|
World super izgleda Stavi nam recept u C kuhinju. Ja sam pravila piletinu sa povrcem, kao obrok salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 23:14:59
|
|
|
|
World
|
hvala... ne mogu da stavim recept jer ne znam mjere, sve nesto odokativno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 23:20:43
|
|
|
|
dijana1*
|
ahahahaha tako je meni sveki pre par godina diktirala recept za ledene kocke preko telefona i sve napravim onako kako je rekla a muzu jezik ispao do poda. Nahvalio ga maksimalno kako izgleda, da je bolji nego u slasticarnicama dok ga nije probao toliko je bilo lose da smo ga bacili, nista nismo pojeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.5.2014 23:40:04
|
|
|
|
Žapkić
|
Gulaš. Moje dete je probrljalo po tanjiru i trazilo przeno jaje!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.6.2014 10:57:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću za danas kao i svake nedelje domaću supu, kuvano meso iz supe,krompir pire i sos od paradaiza...a za dezert imam urmašice koje sam juče pravila a recept uzela iz našeRR C kuhinje,od Maraj.Super su ispale
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.6.2014 10:58:48
|
|
|
|
Didy
|
Vikiveki, ja ću danas isto to za ručak, ali idem kod mame, tako da ništa neću spremati. I još plus pita s višnjama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.6.2014 11:03:49
|
|
|
|
New Mom
|
I kod nas supa, meso i povrce iz supe i paradajz sos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.6.2014 11:11:23
|
|
|
|
Torbica
|
Mm pravi sač napolju, eno iskopao rupu i nalozio vatru. ja pecem domace lepinjice i gledam koji kolac sa visnjama da napravim. Mozda cu i ja Nebeski od Didy
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.6.2014 11:43:37
|
|
|
|
minnica
|
Juče sam pravila jogurt kiflice, a uveče smo pekli roštilj. Ostalo je baš dosta mesa, tako da ću danas samo salaticu da napravim i da uživam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.6.2014 17:51:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Spagete bolonjez
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 1:33:09
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam sad završila moj ručak za sutra tj. danas skuvala sam pasulj za sutra tj. danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 2:03:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Ćevape i pire-krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 8:14:37
|
|
|
|
Anoniman
|
danas cu da napravim musaku. ako se nateram da odem da dokupim neke stvari, ahaha...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 8:39:45
|
|
|
|
branki*
|
evo grasak,kuva se upravo.ima i supa,ima i salata,sto bi rekao boza.cuo od vaspitacica u vrticu i ide po stanu i prica-ima supa,ima salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 8:46:28
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Danas musaka za ukucane, za mene voda Ocekuj ovih dana poziv iz vodovoda
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 9:20:47
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas teleca corbica, pohovani karfiol, mladi krompirici, salata... za desert imamo medenjake od sinoc...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.6.2014 11:38:29
|
|
|
|
Verolina
|
Sladak kupus sa junetinom i neku salatu cu smuljati.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.