|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 6. deo
28.5.2014 12:11:46   
Verolina
Ja danas krompir paprikas sa junetinom za muza i zalucenu ljutu papriku , a ja imam hrono rucak.
I pravim kiflice sa dzemom za celokupnu obitelj, posto smo kod sveki na jaslamauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1126
28.5.2014 16:57:59   
Žapkić
Špagete sa sosom od mlevenog mesa i pasiranog paradajza. Moje dete je jelo, samo sam gledala gde joj sve to staje!!!user posted image user posted image user posted image Inače, to je jedan od omiljenih joj ručkova.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1127
28.5.2014 17:12:48   
dijana1*
Punjene paprike od juceuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1128
28.5.2014 17:20:27   
Klarita
Pitu harmonikuuser posted image
Kolac sa plazmom, jagodama i Didy filomuser posted image

Cokoladne mafine koji mi nisu uspeli user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1129
28.5.2014 18:03:26   
Trcosava
Olga, kad mi se jede pravim svaki dan kolače user posted image

Uhvatio me neki šandrc, pa sam juče pravila moju lavu, a danas koljač sas breskve. mmmmmmmmmm breskveeeee

A za ručak je bio suljpa.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1130
28.5.2014 22:46:40   
Sandra_n
Klarita kakav je to kolac sa plazmom i jagodama? Ajde daj receptuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1131
29.5.2014 16:02:18   
Verolina
Domaca supa od koke, djuvec sa pecurkama, sirom, sargarepom i mesom iz supe, zapecen u rerni, pohovano belo meso, mladi krompirici i salata od krastavca i ljute paprike.Sinoc napravila domaci sladoled sa lesnikom i cokoladom.
Za mene supa i belo meso na zaru.
Malo me ovo opterecuje sto moram na dve strane, ali sve za bebu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1132
29.5.2014 16:07:11   
dijana1*
Kupus sa junetinom user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1133
29.5.2014 16:07:15   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Sandra_n

Klarita kakav je to kolac sa plazmom i jagodama? Ajde daj receptuser posted image

Gde si Klarita user posted image davaj nam taj recept za kolač
Ja za danas spremam tj spremila sam špagete sa specijalnim sosom koji je mešavina kupovnog sosa i nečeg mog...mlevenog mesa i drugih dodataka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1134
29.5.2014 18:20:47   
Torbica
Kod mene jagnjetina sa krompirom i sargarepom iz pekaca u rerni. Pecene paprike za salatu, sa belim lukom.
Mafini sa visnjama.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1135
29.5.2014 18:24:31   
bubulence
danas supica od juce, i kupovna pica jer smo celo pre podne bili u NS. za veceru se pece proja, mozda vise spanska pita posto sam ubacila malo povrca...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1136
30.5.2014 0:41:56   
Žapkić
Opet špageta. Ostalo dosta sosa od juče, pa sam samo skuvala špagete. Za večeru sam mesila neke pogačice po maminom receptu. Biserka-zaboravila da posolim, pa su bile baš user posted image , ali sam meni i Tini mazala pavlaku na njih pa su bile ukusne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1137
30.5.2014 0:47:04   
bubulence
kada zaboravis da posolis testo, premazes kiflice jajima pa onda po tome posolis i bude odlicno... ako se i toga na vreme setis user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1138
30.5.2014 0:49:35   
Klarita
Drobenu tortu user posted image
A, za kolac sa plazmom i jagodom imate recept na ....user posted image ne mogu da nadjem link user posted image

Umuti se pola margarina sa prah secerom (po ukusu, ne mora strikno 250gr) i doda casa koka kole (najbolje fante, ali sam imala samo koka kolu, pa rekoh, ajde, proci ce) i 300gr mlevene plazme.Od smese razvucete koru, a po zelji je debljina i duzina user posted image da ne kazem velicinauser posted image Odozgo naseckane jagode koloiko vam dusa zeli, a onda fil iz Bokine torte (imate je u receptima) user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1139
30.5.2014 0:59:48   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: bubulence

kada zaboravis da posolis testo, premazes kiflice jajima pa onda po tome posolis i bude odlicno... ako se i toga na vreme setis user posted image

Znaš kad sam se setila? Kad sam probala!!!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1140
30.5.2014 14:53:53   
vikiveki
Ja za danas spremam neko neobično jelo sa makaronam ,uzela recept od koleginice

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1141
30.5.2014 14:56:17   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Klarita

A, za kolac sa plazmom i jagodom imate recept na ....user posted image ne mogu da nadjem link user posted image

Umuti se pola margarina sa prah secerom (po ukusu, ne mora strikno 250gr) i doda casa koka kole (najbolje fante, ali sam imala samo koka kolu, pa rekoh, ajde, proci ce) i 300gr mlevene plazme.Od smese razvucete koru, a po zelji je debljina i duzina user posted image da ne kazem velicinauser posted image Odozgo naseckane jagode koloiko vam dusa zeli, a onda fil iz Bokine torte (imate je u receptima) user posted image

Gde je ta Bokina torta,u receptima C Kuhinje ili na forumu u receptima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1142
30.5.2014 15:02:01   
bubulence
imas bas temu "bokina torta" .
kod nas danas pileci paprikas i krastavci. i nista vise.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1143
30.5.2014 15:12:03   
Verolina
Pileca bela corba, mladi krompirici, pohovane tikvice, sopska salata.

Direktna veza do poruke: 1144
30.5.2014 15:12:45   
dunja RR
U C kuhinji BOKINA TORTA

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Gde je ta Bokina torta,u receptima C Kuhinje ili na forumu u receptima

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1145
30.5.2014 17:43:02   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Kupus sa junetinom user posted image

Danas od juceuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1146
30.5.2014 23:58:08   
vikiveki
Ja sam pravila onaj recept što mi dala koleginica,ma super je ispao,a sada moram da smišljam šta ću za sutra

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1147
31.5.2014 9:03:02   
Didy

Kolac sa plazmom, jagodama i Didy filomuser posted image

user posted image E, tačno ću umreti od smeha. Pita Didy kakav je to fil. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1148
31.5.2014 9:52:57   
vikiveki
Ja sam planirala belu čorbu i pečenu butkicu oduser posted image sa krompirićima

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1149
31.5.2014 10:43:13   
Torbica
Za dorucak holandske kukuruzne rolnice sa sirom, a za rucak jagnjetina, jos smisljam prilog. Kolace neke sa jagodama, ni to nisam smislila koje.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here