Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 8:51:35
|
|
|
|
Torbica
|
Ja cu jagnjetinu u rerni, mislim da cu je strpati u kesu sa mladim krompiricima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 8:52:49
|
|
|
|
New Mom
|
Kod nas - punjene tikvice dan tri. Klinci bojkotuju uveliko, juce nisu hteli da rucaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 9:36:51
|
|
|
|
Ana13
|
Musaka sa krompirom za mm, a sa tikvicama za mene
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 10:52:49
|
|
|
|
Verolina
|
Sveki mi putuje u selo, pa da je ispratim sa necim sto najvise "voli"-jagnjetina sa povrcem u zemljanom loncu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 12:47:49
|
|
|
|
Anoniman
|
ja cu biti divna domacica danas i narucicu piletinu sa rostilja (prelivenu prelivom od limuna i maslinovog ulja i recimo parmezana). ali cu dati sve od sebe da napravim salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 12:49:02
|
|
|
|
Verolina
|
Bitan je trud Ja cu to isto da pravim, samo bez parmezana, plus domaca supa i pire za mog muza.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 12:54:22
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam imala vremena uopste danas i necu imati, sad sam malo kod kuce ali moram da spremim sutrasnji cas, a posle ponovo izlazim da obavim nesto u gradu sa sve histericnim detetom. a i ovo mi se jelo, budimo iskreni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 12:57:05
|
|
|
|
Didy
|
Ništa. I kod mene ručka ima još od prekjuče, a uopšte nisam puno spremila, nego juče niko nije jeo. Dok se ne pojede, ne pravim ništa drugo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 13:49:10
|
|
|
|
bubulence
|
za mm ima od juce bolonjeze a za mene 2kg mladih krompirica i 3kg svakakve salate
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 13:53:48
|
|
|
|
Torbica
|
Moja jagnjetina je zavrsila u ekspres loncu, sa krompiricima koje sam dodala kad je vec meso bilo mekano
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.6.2014 13:55:39
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zapecene makarone sa sirom i slaninom. Kaze mm zeno mozes ponovo da se udas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 8:52:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Danas bataci , supa i salata. Zaboravila sam i krompirice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 9:02:59
|
|
|
|
Verolina
|
Danas riblja corba i za mog muza pljeskavica od ribe (posto ne zna da jede recnu ribu a da mu ne zapadne kost), a za mene przeni recni korov koji najvise volim ...i krompir salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 9:29:30
|
|
|
|
Torbica
|
Vege pljeskavice danas, sa posnim sirom. Krastavac salata i ostalo mi je od srede pasulj corbice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 9:33:41
|
|
|
|
NadaR
|
Sinoc sam spremila pasulj za danas . Popodne jos salata I smlaticu neki sladoled .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:10:16
|
|
|
|
branki*
|
danas nista,posto sam otkrila da mi se mleveno meso pokvarilo,tako da cemo jesti sendvic.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:11:37
|
|
|
|
bubulence
|
krmenadlice i mladi krompirici, salata... krem supica od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:47:46
|
|
|
|
nata11
|
Juce sam spremila lazanje sa sirom i spanacem i pitala se zasto nespremam cesce bilo je mljaccc Za danas svekrva gurnula pile da se pece pa cu smuckati neku salaticu, a za veceru planiram hleb od heljdinog brasna i semenka sa nekim namazom
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:52:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas krompirici i bataci iz rerne, neka slaatica, barenu kukuruz secerac i grasak. A sutra rostilj, malopre sam svasta nesto nakupovala, i rolovane cevapice i raznjice i belo, i batake u maxiju, i jedva cekam sutra A ne znam sta bih slatko mogla na brzinu da spremim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:57:02
|
|
|
|
bubulence
|
kupis sladoled :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 12:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila upravo 2 paketa box frikom korneta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 13:00:37
|
|
|
|
Anoniman
|
punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 13:08:42
|
|
|
|
Anoniman
|
resila sam , pravim onaj starinski kolac sa visnjama, sada sam ga videla na fb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 13:10:28
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede Patlidzan ili paradajz?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.6.2014 13:47:01
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas ćemo przene mlade krompiriće i kupus salatu za ručak. A kasnije ćemo da pravimo mafine sa čokoladom-T. je izrazila zelju za mafinima baš danas, a ja ih planirala sutra.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.