Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 14:43:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Stetice,sad odahni! A sto ti je uveo utrogestan?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 19:07:28
|
|
|
|
MakiJ
|
Ako niko nece taj poslednji gel posaljite meni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 19:50:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bravo Stetice Cekamo da se Daca javi sa ekspertskog dan pun uzbudjenja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 20:07:09
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjchezze Stetice za srculence, bas si me obradovala. Ja sam danas 6+4, verovatno cu sledece sedmice na prvi uz... Cestitam vam obema divnoo ,bas sam se pitala gde su ovde trudnice iz prvog tromesecja Stetice, i ja pijem Utrogestan od 6 nedelje, dobila sam ga da malo poveca progesteron, imala sam pre godinu dana operacije ciste endometrioze i terapiju Diferelinom :) Pila sam ga 2x200, sad 2x100 i sve je fenomenalno. Ja sam uradila ove nedelje Double,super su mi rezultati, sad jos i brisevi i bicu mirna nekih mesec dana tj do 16nedelje, rekla mi je doktorka da tad radim test krvi za antitela posto sam ja AB- a dragi 0+. Ali da to nema veze u prvoj trudnoci. Raspolozena sam ove nedelje dosta vise pa prstim optimizmom i zelim svima isto!!
< Poruku je uredio Njica -- 22.5.2014 20:10:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 20:13:22
|
|
|
|
Sandra_n
|
Meni vadili krv i 4 nedelje sam trudna a 5 juna imam prvi pregled :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:03:37
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Ako niko nece taj poslednji gel posaljite meni Naravno da moze. Bravo devojke, saljemo poklone sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:14:15
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Meni vadili krv i 4 nedelje sam trudna a 5 juna imam prvi pregled :) Cestitam i tebii, danas je stvarno prelep dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:21:54
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Stetice cestitam Trudnice drage evo uskoro se i ja poradjam,javljam se da sam dobro,sto zelim i svim ostalima! Ostalo jos 10 dana do porodjaja,kod mene sve normalno,jedino me malko noge boluckaju,ali inace nista drugo.Bila sam na Betaniji u utorak,bas sam naletela na neku otkacenu dr,i trebalo je da me pregleda da se utvrdi da li ce biti carski-ja se vratila kuci,ona nista nije ni napisala-sem sto je usmeno prokomentarisala da ce biti prirodan porodjaj,mene jedino brinulo sto nisu malo detaljnije sve razmotrili-jer sam operisala ileus i nije bila lako-pa se zbog toga preporucuje carski. Mada verujte mi uopste za sada nisam opterecena sa porodjajem-torba je spremna za porodiliste-pa kako Bog da. Degu ce vas obavestiti kada krene porodjaj,bicemo u kontaktu i nemogu da verujem da se blizi dan ,da ce te navijati za mene i bebicu.Sve vas puno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:42:28
|
|
|
|
tillia
|
Andjela Super sto si opustena!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:43:58
|
|
|
|
Štetica
|
Hvala vam,divne ste. Maslacak i ja cekam Dacu da se javi,al ona po obicaju malo zabusava. Von uveo ga je preventivno,kao nemoze da skodi pa do 12-e nedelje da ga pijem.Verovatno se vodio cinjenicom da sam imala jedan missed,3 iui i 2 vto.Kaze covek da mirne glave ide na godisnji odmor. A meni je mirnija glava.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 21:54:25
|
|
|
|
mamica 91
|
Samo da vam pozelim dobro vece, od poslednje kojoj je termin u maju (bar po spisku ) konacno se ''dovukla'' do kompa... ja sutra idem na kontrolu, imam bas jake kontrakcije vec 10ak dana, jos u pon. je dr. htela da me ostavi u bolnici ali kako je ovo vanredno stanje oko poplava pa su bolnice prebukirane, na srecu se ipak predomislila... Veeeliki od mene i mog bebana za sve stomacice...drzite nam palceve
< Poruku je uredio mamica 91 -- 22.5.2014 21:55:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 22:26:43
|
|
|
|
ANDJEELA
|
mamice 91 sretno Ja sam odmah posle tebe,a nemam uopste kontrakcije i neznam kako to boli,valjda cu se lako poroditi-imam samo 38 godina i prva bebica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 22:31:31
|
|
|
|
ANDJEELA
|
tillia javici se da li sam bila opustena na porodjaju,inace sam panicar,a ovih dana samu sebe iznenadjujem sto sam opustena . Sretna sam sto sam uopste sterilitet pobedila,pa cu se valjda i nekako poroditi..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 22:54:41
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Cecana Torbice koji je tvoj doktor? Evo ja cu....Vejnovic Stetice cestitam Jesi jedva docekala! Ja tog coveka obozavam! A i mm, koji je uzasno tezak i sa vrlo visokim kriterijumom. I da naglasim - ovo je MOJE iskustvo, covek me je tri puta porodio prirodno. Prvi put sam mu zapala kao hitan slucaj, komplikovan, bese perfektno uradjen vakum bez ikakvih posledica, da ne kazem u zadnji cas.... A naredne dve trudnoce i oba porodjaja, licno me porodio prirodno bez epija, sve pohvale za njega, i kao coveka i kao jako neznog doktora. Mnogo ga volim! Stetice, BRAVO!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 23:00:45
|
|
|
|
pocahontas
|
Torbica za Vejnovicevog PR-a :-):-):-) mene nije ni jednom poradjao, ali sam dve trudnoce vodila kod njega i opet cu, ako do toga dodje, prezadovoljna sam..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 23:08:21
|
|
|
|
mamica 91
|
Vejinovic, betanija ? E on je i mene i mog brata 'izvadio' i moja mama uvek prica sve najbolje o njemu... ANDJELA hvala i tebi zelim svu srecu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 22.5.2014 23:27:15
|
|
|
|
Torbica
|
Ima nas jos, hehehe!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 8:05:31
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! bravo za dobrog dr..kod nas u Pa i nema bas tako dobrog lekara.. inace,imam goste iz Smederevske Palanke,jer nemaju vode..jos dvoje dece i zaova..crkla sam juce,nisam za goscenje vise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 8:13:29
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro,drage moje samo da vas pozdravim...Polako se pomeram od početka ...Imam užasne mučnine ujutru,preko dana ok...Počela sam malo i da šetam,dosta je bilo ležanja i odmora
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 8:57:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro trudnice I dalje nema Dace da raportira. Ona je obicno rana jutarnja ptica ali evo devet sati nema je ....cccc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 8:59:51
|
|
|
|
Torbica
|
Mora da se uspavala, konacno se opustila, sigurna sam da je sve perfektno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 9:01:30
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Cecana Torbice koji je tvoj doktor? Evo ja cu....Vejnovic Stetice cestitam Jesi jedva docekala! Ja tog coveka obozavam! A i mm, koji je uzasno tezak i sa vrlo visokim kriterijumom. I da naglasim - ovo je MOJE iskustvo, covek me je tri puta porodio prirodno. Prvi put sam mu zapala kao hitan slucaj, komplikovan, bese perfektno uradjen vakum bez ikakvih posledica, da ne kazem u zadnji cas.... A naredne dve trudnoce i oba porodjaja, licno me porodio prirodno bez epija, sve pohvale za njega, i kao coveka i kao jako neznog doktora. Mnogo ga volim! Stetice, BRAVO! I ja obožavam Vejnovića! Meni je radio oba CR! Kralj!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 9:18:34
|
|
|
|
Torbica
|
Peace, ti si moj covek!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 9:30:52
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Nocas, tj.jutros u 00.30h sam dosla iz NS. Stanje je sledece: dr je izuzetno zadovoljna stanjem na UZ, kaze da se vidi jedna zdrava beba, ali ostaje da se saceka danas rezultat Dabl testa i onda cemo se u utorak(kada se vrati s puta) dogovoriti da li ima potrebe raditi NIFTY test. Nuhalni nabor je 1,05 i beba je naprednija u odnosu na , ali se u dan poklapa sa racunicom moje drage Maslacak. Hvala sto ste mislile na mene, veliki Stetice, bravo za srculence...sada se opusti i uzivaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 23.5.2014 9:38:40
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo Dacooo! Mnogo mi je drago!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?