|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
23.5.2014 9:43:56   
daca77
Hvala, Torbice, ali ostaje da se vidi i danasnji rezultat, koji zbog mojih godina nece biti nesto, ali dobro...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 651
23.5.2014 9:44:48   
ivaMark
Stetice user posted image , sada opustencija.

Mamica91 i ANDJELA, jos malooo i eto vasih bebaa user posted image

Uh, kako volim da procitam kada su zene zadovoljne svojim dr, vrati mi nadu da ima i onih kojima je stalo do pacijenata.

Daco user posted image za vas, nego nisam upucena zasto ides za NS na UZ, hoces li tako do kraja trudnoce?

Juce sam prelezala celi dan, stomak me boleo katastrofa, jutros menstrualni bolovi... u ponedeljak imam kontrolu pa cemo videti stanje grlica. Bas me nervira sve ovo, ne mogu da mirujem....aaaaaa.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 652
23.5.2014 9:47:10   
daca77
Ivamark, NS mi dodje blizu Nisauser posted image ...salim se, u Nisu nema dr koji imaju licencu za ekspertni UZ, pa sam zato htela da to uradim u NS, a trudnocu mi vodi dr u Nisu.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 653
23.5.2014 9:48:18   
mali_mis
IvaMark, nemoj da se zezas, u krevet i lezanje. Znam da je dosadno, ali sve to prodje user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 654
23.5.2014 9:56:13   
vonavoj
user posted image user posted image
super daco,i nuhalni je odlican!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 655
23.5.2014 9:58:16   
daca77
Von, nuhalni je iz 3 ugla i merenja bio 0,95 i na kraju iz jednog ugla ispade ova vrednost od 1,05.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 656
23.5.2014 10:02:57   
ivaMark
Ivamark, NS mi dodje blizu Nisa ...

Da si mi videla facu posle ovoga, hahahha... U fazonu, cek bre... a ja ubedjena da je to daleko user posted image

M.misu... uh... trudim se da odmaram. preforsirala sam se dva dana, radila generalku.... Sada mir i u ponedeljak kontrola user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 657
23.5.2014 10:04:15   
Torbica
Daco, najcesce se poklopi. Tesko da bude dobar UZ a ostalo lose. Uglavnom je ili sve dobro ili sve lose. Ne osvrci se mnogo na godine, nisu one siguracija nicega. user posted image Kod mog dr je nalaz od 3mm nuhalne znak da nesto nije ok. Naravno, sve vrednosti preko 2mm idu na detaljnije ispitivanje jer je sama metoda UZ u dinamici dok se bebica mrda. Ma kad ti kazem da si skroz ok, tj bebica user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 658
23.5.2014 10:07:37   
Torbica

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ivamark, NS mi dodje blizu Nisa ...

Da si mi videla facu posle ovoga, hahahha... U fazonu, cek bre... a ja ubedjena da je to daleko user posted image

M.misu... uh... trudim se da odmaram. preforsirala sam se dva dana, radila generalku.... Sada mir i u ponedeljak kontrola user posted image

Paaa, oko 300 km otprilike user posted image Jel blizu?

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 659
23.5.2014 10:07:50   
daca77
Hvala, Torbice user posted image
A NS je udaljen od moje kuce oko 340kmuser posted image ...najgore od svega sto sam u utorak morala dolaziti u Bgd, kod endokrinologa, a juce za NS.

< Poruku je uredio daca77 -- 23.5.2014 10:09:35 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 660
23.5.2014 10:13:48   
wivern
Daco pa to je sjajno , sad samo da sacekas i rezultate koji ce biti ok...videlo bi se i na ekspertnom da je nesto bilo da se vidi... A i kakve crne tvoje godine, pa sada si u najboljim godinama za user posted image

Placljiva, ja te cekam za user posted image ali kad postanes skroz mobilna user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 661
23.5.2014 10:15:30   
Torbica
Pa da.... ma ne zahvaljuj se user posted image
A kad bi samo videla sta sve moze da se rodi od mladih mamica, svasta sam videla na Klinici, nazalost.. Poenta - ne treba se opteretiti i nadati se najboljem! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 662
23.5.2014 10:18:32   
ivaMark
A NS je udaljen od moje kuce oko 340km ...najgore od svega sto sam u utorak morala dolaziti u Bgd, kod endokrinologa, a juce za NS.

Znam da si bila ua BG... Ipak je to put 340km i nazad... Nadam se da dobro podnosis trudnocu user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 663
23.5.2014 10:34:53   
Maslacak15
O daco user posted image user posted image user posted image user posted image Znala sam i ja da ce sve biti super ali volim kad se javis user posted image Nadam se da si uzivala u prizoru i da ti je doktorka pruzila sansu da lepo vidis svoju bebicu. Meni je taj prvi ekspertni prirastao srcu jel je to nekako prvi susret sa pravom bebom i njenjim profilom hheheh

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 664
23.5.2014 10:41:14   
daca77
Maslacak, bilo mi je bas lepo, a narocito me opustio potpuno pozitivan stav dr da je na UZ "sve savrseno", ali proviri na forumu danas popodne kada mi stigne rezultat. Sto se godina tice, ja se osecam kao da imam 15-20god., ali stvarno...ne zezam.user posted image
IvaMark, kuc kuc u drvo, ja nemam nikakvih tegoba niti simptoma trudnoce...da nije ovih UZ, ne bih znala da sam trudna. U suprotnom, tesko bih ja putovala po Srbiji...
Veliki user posted image za sve...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 665
23.5.2014 11:50:17   
plačljiva
Wivern,i ja jedva čekam kafu user posted image javljam ti se posle prvog juna user posted image .
Daco,extra za UZ...Biće sve super ne brini user posted image nuhalni nabor ti je extra user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 666
23.5.2014 11:56:44   
Štetica
Daco super za uz,bas si me obradovala. I nemoj da kukas za simptome sto ih nemas,veruj da imas srece vise nego sto si teska(ha,ha,ha na kilo i nemas mnogo). Ja se ubih od povracanja,za 10 dana sam smrsala 3kg,pa zamisli kako mi je. Jos sam na sve to i osamucena od utrogestana jer ga pijem,pa samo teturam po kuci.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 667
23.5.2014 12:10:13   
nata11
user posted image za Dacu i Steticu. Uzivajte zasluzile ste.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 668
23.5.2014 14:10:11   
Ana13
Dacika user posted image za rezultate user posted image Nisam ni sumnjala
Ja bila danas kod dr. Kaze da je sve u perfektnom stanju i da nosimo roze patofne user posted image
Bas sam srecna user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 669
23.5.2014 14:27:33   
Sanjchezze
Ana 13 bas mi je drago da je sve u redu i user posted image za roze patofnice. Ja ipak danas idem na prvi uz, sinoc me zaboleo stomak i jos uvek me boli, nije jak bol uopste ali me brine sto traje vec neko vreme pa za svaki slucaj kod doce veceras u 19h. Nadam se da je sve u redu.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 670
23.5.2014 15:18:35   
daca77
Stetice, nije ni to tako lose za kg.user posted image
Ana, bravo za roze patofniceuser posted image
I meni je juce dr rekla da je velika verovatnoca da je u pitanju devojcica. Doslo mi je da je izljubim na licu mestauser posted image

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 671
23.5.2014 15:42:37   
Mille
Eh, sve ste vesele i drage, drago mi je da to vidim, a imamo i novih tudnih zenica, tek sto me to raduje. Ja krenula na bazen, malo da plivam, sedim na lopti i radim vezbice, dosta setam, pa ce bebac da se okrene, znam da hoce pricam joj svaki dan da je to bolje za obe. :) Grlim vas sve..

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 672
23.5.2014 15:43:14   
bossanova
Pozdrav svima!

Je l mogu i ja da se javim ovde?
Potpuno sam nova na forumu, mada virkam i čituckam već neko vreme.

Trenutno sam trudna 12+3 sa drugim detetom, a imam i velikog dasu od 10,5 godina.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 673
23.5.2014 15:46:40   
Mille
Dobrodosla bossanova..uzivaj u trudnoci,,da sve prodje skolski :)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu bossanova)
Direktna veza do poruke: 674
23.5.2014 16:00:06   
Maslacak15
Apropo pola, koliko je velika beba daco? user posted image Posto za embrione manje od 55 mm postoji odredjena opasnost od greske tj da se prerano gleda. Ti si 11+4 bila juce pretpostavljam da je tu negde oko 5- 5,5 cm. ?! Ocu da kazem velika je razlika kad se gleda na 11+4 ili na 12+4. Na 12+4 mogu vec da kazu 100 %. Nije da sumnjam u doktorku, ali nemoj posle da se iznenadis ako bude ipak decak, posto je to na ivici moguceg gledati pol tako ranouser posted image user posted image Tako da ako bi eventualno i pogresila ne smes da joj uzmes za zlo.

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here