|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
21.5.2014 11:12:15   
ivaMark
osim mm niko nema da mi pomogne..a njega moram da molim i molim,njemu nista nije hitno..i uglavnom se preforsiram..

Slicno ovako i kod mene.
Juce uzmem J da umijem i operem joj rukice posle rucka i tek ce mm kada sam sve zavrsila: pa sto meni nisi rekla da to uradim user posted image Covece, pa znas da posle svakog obroka idemo u kupatilo, ako moram da ti to pricam 5x na dan-neka sama cu user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 576
21.5.2014 11:18:25   
vonavoj
isto,isto! uzas..nemoj ti ja cu,i sedi i ceka da mu se crta..dete ne moze da ceka,oni to ne shvataju!
pogotovo kad je gladna,kad udjemo od spolja,mora ruke i odmah da jede..ne,on sedne za kompa..i ona urla...a ja ne znam sta cu pre!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 577
21.5.2014 11:24:42   
New Mom
Ja tu iskreno imam srece. Cak ima gomila situacija gde se osecam kao kreten jer je mm preuzeo nesto a mislim da mogu i sama.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 578
21.5.2014 11:26:32   
New Mom
Nemojte taj stav "znas i sam, hvala lepo, sama cu". Recite im! Vrlo je moguce da stvarno ne znaju da mozete vise. Pogotovo ako ste inace od aktivnih ili se ne zalite itd. Recite im! (Lepo!)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 579
21.5.2014 11:30:30   
vonavoj
Sreca,srecauser posted image user posted image
moj dok mu ne kazes,ne vidi..a tu izgubim puno energije..user posted image
mada radi dosta vise od vecine muskaraca!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 580
21.5.2014 11:37:58   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: vonavoj

isto,isto! uzas..nemoj ti ja cu,i sedi i ceka da mu se crta..dete ne moze da ceka,oni to ne shvataju!
pogotovo kad je gladna,kad udjemo od spolja,mora ruke i odmah da jede..ne,on sedne za kompa..i ona urla...a ja ne znam sta cu pre!

Aaaaaa, tm i mm kao da su braca user posted image

NM u pravu si skroz, trebamo da im pricamo non-stop, ali na lep nacin da im objasnimo... Juce sam poludela i zbog svekrve pa mi nije bio dan user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 581
21.5.2014 11:39:44   
vonavoj
ma pricam,pricam..pravim mu spisak stvari sta treba da uradi.da ne bi non stop pricala....zamorim seuser posted image user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 582
21.5.2014 11:41:02   
Torbica
I ja sam nosala moje do zadnjeg dana... Ali ja sam uvek bila u dobroj kondiciji, nisam dobijala puno na kilazi, stalno u pokretu i nisam imala problema. U trecoj sam se bas nanosala jer je sin imao 9 meseci kad sam ostala trudna. Zezali nas u vrticu kako je moj stomak njegova stolica, tako lepo je sedeo odgore user posted image . Ne bih tako da sam imala nekih problema. A mm da nije kakav je, cvrc bih rodila troje, nema sanse. Sve je individualno, a ja lajem kad imam problema, nista ne cutim. Mada, sto se mm tice, skroz je ok, veliki drug.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 583
21.5.2014 11:42:23   
ivaMark
Zezali nas u vrticu kako je moj stomak njegova stolica, tako lepo je sedeo odgore

Hihihihih, nasmeja me dobro user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 584
21.5.2014 11:47:44   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Torbica

Zezali nas u vrticu kako je moj stomak njegova stolica, tako lepo je sedeo odgore user posted image .

user posted image user posted image user posted image to mu je izgleda bila najmekša stolica a morao je od početka staviti bratu na znanje ko je glavniuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 585
21.5.2014 11:51:22   
Torbica
user posted image Zao mi je sto nisam uslikala to. On je sa 16 meseci krenuo u vrtic, i svakodnevno sam ga nosila tako, eto, poslednji trimestar mi prosao tako. Interesantno, nije me stiskalo, smetalo, nista, nemam pojma kako, ali nije.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 586
21.5.2014 12:13:30   
vonavoj
To je super..ali nije imao ni 16kguser posted image
meni si i prvoj grlic skratio,a nisam nista dizala..tako da se sad ne igramuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 587
21.5.2014 12:16:49   
Torbica
Von, ma naravno! Sve je individualno, ne savetujem ja da se srlja, nego postoje osetljive i manje osetljive trudnice. Cerka mi je bila 22 meseca kad sam drugi put ostala trudna i nju sam prenosala do zadnjeg dana, a imala je vise kilograma nego ovaj maleni... Treba oslusnuti sebe i naravno nije svejedno da li je trudnoca komplikovana ili nije. Neko lezi a da ni ne podigne nesto, kamoli dete.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 588
21.5.2014 12:22:05   
vonavoj
Ma da..
Mukica,sad sam joj kokala kokice,i hoce da sedne na radni deo da vidi..a ja joj kazem da ne mogu da je dizem.. a ona ce "mama,kad ti doktorka izvadi bebu,onda ces moci da me stavis" i sedne na stolicu da gleda...dobirca moja,sve razume@

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 589
21.5.2014 12:34:36   
daca77
Dobar dan!!!
Nije me bilo par dana i ja ocekivala vesti od NM, ali ona se i dalje druzi sa namauser posted image
Ja juce skoknula do BGD, kod dr Macuta-endokrinologa...kaze da je stitna ok, jer je TSH 1,5, ali mi je ipak povecao dozu Eutyroxa za jos 25, a sto se tice secera, kao sto je vec bilo reci, naste ne sme prelaziti 5,2. Smanjio mi dozu Glukophaza i sada pijem 500+0+500mg. OGTT u 20-24.nedelji. Po njemu najbitnije je ne gojiti se i odrzavati telesnu tezinu, jer u suprotnom preti opasnost od gestac.dijabetesa.
Sutra putujem za NS na ekspertni UZ i moram vam priznati da me malo frka hvata...
Naputovacu se ovih dana u svakom slucaju, kao da je Bgd i NS tu iza coska, u Nisuuser posted image
Veliki user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 21.5.2014 12:35:59 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 590
21.5.2014 13:51:26   
Sanjchezze
Ako nisu podeljeni svi gelovi, javljam se za jedan user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 591
21.5.2014 13:53:08   
sansa
Problem sa muzevima ....da se oni sete nesto sami boze sacuvaj..ja sinoc kad sam usla u kupatio posle mm umalo da se onesvestim..imali smo i prolblem sa ostavljanjem prljavih stvari ispred vrata koje mu sluze za radionicu ali to smo resili tako sto ih je par jutra trazio po dvoristuuser posted image user posted image ali ja sam trudna pa ne sme da mi se dereuser posted image
Ja juce bila na pregled kod ginekologa i tako me jako rcnula i dala mi konacno neke vaginalete za sekret kad meni jutros par kapi krvi na ulosku...ja ti bolje odem opet a cekaonica puna ..nego ja pocnem da panicim i oni me svi pustise ..srecom nista ozboljno verovatno me ona izgrebala ili sam ja sama ...ili sam se posekla dok sam se srejdivala dole ..tako da mi ej rekla sad dok ne krenem u porodiliste da nista ne diram dole ..nek zacupavi kolko moze bezbednije je user posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 592
21.5.2014 14:31:20   
Cakana84
Evo spisak devojaka koje su osvojile gel:

1. vonavoj
2. Janja V
3. Ana13
4. degu
5. wivern
6. tillia
7. plačljiva
8. Cecana
9. Sanjchezze

Molim vas da mi na pp posaljete podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona). Samo da napomenem da se slanje vrsi o licnom trosku dobitnika.

P.S. Ostao je jos jedan gel. Cekamo da se jos jedna clanica prijaci pa da saljemo.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 593
21.5.2014 15:36:27   
Ana13

IZVORNA PORUKA: New Mom

I ja sam ga dobila od RR. user posted image Preporuke!

Ana, imaju njihovi proizvodi u Lilly-ju da se kupe.

Hvala.Ja kupujem uglavnom u DMu,mozda ih zato nisam videla.A mozda ih ima i tamouser posted image

Ceeelu noc su me sinusi boleli,uspavala sam se tek jutros oko 7,a ustala u 9.Nista mi nije pomagalo,ni vruc termofor,ni obloge od rakije,ni paracetamol,ni inhaliranje...Mislila sam da cu umreti od bolova.Ovakve bolove jos nisam imala. Mm me je terao da idemo u hitnu,ali od bolova nisam znala gde se nalazim,a kamoli da se spremim i odem do hitne.A jos me i ovih dana zbog ovog vremena suntavog bolucka glava non stop,imam nizak pritisak. Ranije je jedan brufencic resavao stvari.Zato se danas odvratno osecam.Pre par dana su mi se i mucnine vratile.Bas mi je veselo user posted image
Sutra se pakujemo i idemo kod mojih u Ks da malo odmorim glavu.Iskocicu iz svoje koze user posted image

Hvala RR i sponzoru na poklonu user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 594
21.5.2014 17:01:51   
wivern
Daco sto se ne javi juce da si u bg-u mogle smo popiti kafu..
Ja danima molim MM da mi pomogne oko sredjivanja stana a on se samo zali da je umoran, jeste isao pomagao crvenom krstu i jeste punio dzakove nocu ali kuca nam nije u haosu od juce a on samo vice da ce on sve srediti a da ja ne radim nista ni slucajno...i sad kad nam je zlo i naopako ne moze...a moze da sklanja pribor za pecanje...uuuh..
Hvala za geeeel...diiiivnooooo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 595
21.5.2014 17:14:43   
daca77
Wivern, sl.put se javljam da popijemo user posted image
Mi zavrsili oko 20h, proset_ali Knez Mihajlovom i onda nazad za Nis, jer mm je radio danas.
Ana13, user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 21.5.2014 17:15:29 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 596
21.5.2014 18:34:11   
Cecana
Cao svima,
mi smo danas bili na ultra zvuku,sve je ok,bebica ima 250g.Jedva je dr.uspela da joj vidi lice,stavila je ruku preko lica,kao da je htela da kaze da je ne gnjavimo viseuser posted image .
Ja sam se ugojila 4kg od pocetka trudnoce,kaze dr.da je to ok ali da prilazim malo.
Daco pa zar u Nisu nema ekspertnog ultra zvuka,nego morate da dolazite u Novi Sad?
Hvala za gel.
Pozdrav svima.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 597
21.5.2014 18:43:31   
vonavoj
Ja sam 4,5kg..i dr kaze da je puno..da pripazim..

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 598
21.5.2014 18:51:12   
vonavoj
Danas sam bas preterala sa poslom..sad me stomak boli,nisko,tu me i beba udara... aktivirala sam i pojas..nadam se da nije rano,ne moze da steti.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 599
21.5.2014 19:17:13   
MakiJ
Pozdrav user posted image . Bas sam premorena danas user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here