Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:19:30
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Von Jelt, ne brigaj, kad se porodis ispunice se mlekcem! Neces znati sta te snaslo Ja sam sa mojim picmoljcima troje dojila preko godine, tako da kod nas sto imamo male, cela sika je zlezda. Torbice, bas si me utrsila...ja se sve nesto tripujem zbog malih grudi da necu imati mleka. Ali sudeci po tebi ipak ima nade...Drago mi je i zbog mleka, a i da se malo osetim kao zensko...hahaha
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:20:48
|
|
|
|
Jeltje
|
World, divna tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:21:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Von, World
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:47:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Von, ti si mrsavija sad nego sa Ticom. A sifoncici su ti veci nego sa njom Bravo za stomake, sve trudnice su meni kao loptice, slatke i neodoljive jesi li primetila!! strasno,sta li me ceka posle!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:57:51
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...ma bitno je da si mrsavija . Sifoncici ce da se izduvaju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:00:33
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje IZVORNA PORUKA: Torbica Von Jelt, ne brigaj, kad se porodis ispunice se mlekcem! Neces znati sta te snaslo Ja sam sa mojim picmoljcima troje dojila preko godine, tako da kod nas sto imamo male, cela sika je zlezda. Torbice, bas si me utrsila...ja se sve nesto tripujem zbog malih grudi da necu imati mleka. Ali sudeci po tebi ipak ima nade...Drago mi je i zbog mleka, a i da se malo osetim kao zensko...hahaha I ja sam ubedjena da kod mene od mleka nema nista...jer, prosto fizicki nema odakle...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:04:36
|
|
|
|
vonavoj
|
ma nisam mrsavija,cini ti se! izduvace se sve,samo kad udjem u masinu,prosli put su svi kg otisli za 2 meseca,i manje! muzi,ne spavaj,doji,kuvaj..
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:08:43
|
|
|
|
degu
|
Von bravo za tibu i sojke Svete stomak je divan Daco tiba se praktično ne vidi do 20.n, ja sam tek negde u 15 + kao dobila kao stomačić taj donji a za dojenje veličina grudi nema veze, velike čak mogu i da otežavaju, jer samu veličinu grudi određuje masno tkivo a ne mlečne žlezde.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:10:45
|
|
|
|
vonavoj
|
moje nisu tako velike bile pre ,nego sad dobije ubrzan rast
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:13:09
|
|
|
|
anci kv
|
sifončići??? Ma veličina grudi nema nikakve veze sa količinom mleka tokom dojenja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:13:44
|
|
|
|
daca77
|
Ja sam vam zivi les, sve su mi se rebra ocrtala, tako da mogu da prebrojim...inace nisam bila takva, dok nisam izbacila mleko i gluten.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:17:18
|
|
|
|
degu
|
Ti si baš mršava tako da ne očekuješ ni stomače uskoro. Ja sam baš bila nestrpljiva i kukala što ga nema al eto dočekala sam Negde u ovim temama možeš naići na stomak od Malenac, ona je bila potpuno bez stomaka do 20. n tako da znaš da je to normalno a ta apotekarka nema pojma
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 14:19:46
|
|
|
|
daca77
|
Zena se malo zeznula A tacno, Malenac je imala isto 52-3kg kada je ostala ...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 12:49:19
|
|
|
|
New Mom
|
39+1
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 13:21:17
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Zena se malo zeznula A tacno, Malenac je imala isto 52-3kg kada je ostala ... Pa ja sam u svaku trudnocu usla sa 52 kg i bez sisa! Da me nije blam sad bih vam okacila da vidite kakve su, 70ka. I sad imam 53-54 kg. Malo sam se opustila! Jelt, Daco, kad se porodite nadodje mleko i grudi nabujaju, bukvalno. Mogla sam svaki put pola sprata hraniti Cudili se svi u porodilistu. NM, divna trba!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 21:01:52
|
|
|
|
imperial
|
Evo smo mi 30+5
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 21:03:19
|
|
|
|
imperial
|
Baš smo veliki
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 21:05:07
|
|
|
|
nata11
|
Vala jeste Imperial i prelepi
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 21:23:03
|
|
|
|
tillia
|
Imperial,extra! Ja isto,od sisa nista,ni pre ni u trudnoci. A kad sam krenula sa vto imala 47-48kg
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 16.5.2014 21:41:35
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2014 0:00:10
|
|
|
|
degu
|
Imperijal baš ste veeeeliki Nestao ti je pupak
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 17.5.2014 1:23:39
|
|
|
|
imperial
|
Degu,pupak mi je izašao napolje
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.5.2014 12:17:03
|
|
|
|
Janja V
|
Jooj, tek kad se slikam vidim koliki sam bucko
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.5.2014 14:20:03
|
|
|
|
degu
|
hehe daleko si ti od bucka Raste tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.5.2014 15:59:16
|
|
|
|
Janja V
|
Raste moj deckonja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?