Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.5.2014 17:25:15
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala zene! Daco, pojma nemam. Sreca valjda. Mackala sam se u sve tri tamo negde od 5.meseca pa do oko 8. Posle mi svaki put bio smor, iskreno. Genetika mi je uzasna pa sam se i toga bojala, plus uzasno uzasno suva koza. Mislim da su bitna 2 cinioca - da ne dobijas na kilazi prebrzo i da unosis dosta vode. Al dobicemo packu za off. Ima tema STRIJE. Dijana, iskreno se toga bojim. A i vise ne mogu, majke mi.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.5.2014 17:45:16
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Hvala zene! Daco, pojma nemam. Sreca valjda. Mackala sam se u sve tri tamo negde od 5.meseca pa do oko 8. Posle mi svaki put bio smor, iskreno. Genetika mi je uzasna pa sam se i toga bojala, plus uzasno uzasno suva koza. Mislim da su bitna 2 cinioca - da ne dobijas na kilazi prebrzo i da unosis dosta vode. Mislim da je i kod mene to uticalo. Nijedna strija za tri trudnoce. U prvoj dobila 12 kg u drugoj 14 i u trecoj opet 12. Bravo NM! Ma izgurala si, valjda je u pravu onaj sa CTG, da neces jos dugo Jole, nemoj da se neriras, brzo ce bebana!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 9.5.2014 18:56:08
|
|
|
|
degu
|
Divna tiba NM
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 10.5.2014 8:23:18
|
|
|
|
ishler
|
Svi su lepi stomacici
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:09:07
|
|
|
|
vonavoj
|
da vi vidite sta je stomak i sise ,mislim da nijedna nema vece grudi od mene ..a nisu takve pre trudnoce!a kad dodje dojenje,ne zelite da znate ovo je 18+2
< Poruku je uredio vonavoj -- 13.5.2014 11:10:17 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:10:44
|
|
|
|
madre
|
voooon, konacno i tvoja golisava slika
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:12:37
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,secas se kako si me prepoznala u igraonici
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:15:10
|
|
|
|
Meisje
|
Hehe Von No1
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:16:57
|
|
|
|
ivaMark
|
Von, cek da vidis moje...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:21:44
|
|
|
|
vonavoj
|
iva,cekam,na crtu ugojila sam se 3kg,a 2 je otislo u sise,a tek sam na polovini
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:25:00
|
|
|
|
Jeltje
|
Vanavoj, svaka cast za sike...Ovo je san svakog muskarca Tiba je standardno lepa.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:25:39
|
|
|
|
Meisje
|
Ajmo svi (.)(.) na sunce E tu mogu i ja da se takmicim,sigurno cu biti u prve 3
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:28:30
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Vanavoj, svaka cast za sike...Ovo je san svakog muskarca Ovo je san svakog muskarca Tiba je standardno lepa. Ovako nesto i ja rece mm pre neko vece "Legni na muski raj"
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:31:09
|
|
|
|
vonavoj
|
jos da me ne bole,bile bi mu dostupne.. nije ih lako nositi
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:31:52
|
|
|
|
Jeltje
|
Meisje, lepo je imati grudi...ali verujem da moze dosta i da smeta zbog tezine...Moja kuma sad u trudnoci bas kuka sto su velike... Ja sa mojim minijaturama mogu samo da se pokrojem i cutim, nikako da se takmicim...Pre trudnoce daska, a sad kao dete na pocetku puberteta :(
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 11:35:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, prelepa tiba i i sojke
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 12:01:25
|
|
|
|
Torbica
|
Von Jelt, ne brigaj, kad se porodis ispunice se mlekcem! Neces znati sta te snaslo Ja sam sa mojim picmoljcima troje dojila preko godine, tako da kod nas sto imamo male, cela sika je zlezda.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 12:02:54
|
|
|
|
World
|
evo i nas velikih malo.. ovo je negdje 26 plus koji dan... zanemarite outfit
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 12:07:45
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 13.5.2014 12:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
world divan stomacic! torbice,dobro kazes..male sike mala muka .. meni kad je krenulo mleko,leleee...kamen,kamen..
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 0:32:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Von za sojke i tibu Svete rastete, lepa tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 8:46:43
|
|
|
|
Cecana
|
Von super ti je tiba,ja sam skoro u dan trudna kao ti i sve umisljam da mi je stomak ogroman,ali tebi je cak malo veci.Grudi su mi manje,ni blizu za poredjenje World
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 8:57:02
|
|
|
|
vonavoj
|
cecana,bezim ti nedelju dana! usla sam sa malo vise kg hocemo sliku!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 10:58:22
|
|
|
|
daca77
|
Divne ste, Von, Word Ja bila i ostala ravna ko daska . A kad se samo set_im kako sam pratila grudi pre svake , sad mi dodje smesno, jer uskoro ulazim u 4.mesec i ja ih i ne osecam. Bese biser jedne apotekarice pri kupovini kreme protiv strija...kaze, "a pa rano je za vas da koristite kremu, treba zapoceti krajem 2.ili napocetku 3.meseca, a vi ste sigurno tek ovih dana saznali da ste trudni".
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 14.5.2014 13:18:03
|
|
|
|
Verolina
|
Von, ti si mrsavija sad nego sa Ticom. A sifoncici su ti veci nego sa njom Bravo za stomake, sve trudnice su meni kao loptice, slatke i neodoljive
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?