Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 18.5.2014 16:06:24
|
|
|
|
anci kv
|
raste,raste
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.5.2014 22:21:16
|
|
|
|
mamica 91
|
38+0
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.5.2014 22:32:02
|
|
|
|
amelia
|
Mamice divan stomacic jel ti ovo druga trudnoca ?
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 22.5.2014 22:50:21
|
|
|
|
mamica 91
|
Hvalaa jeste, druga bebica uskoro stize.. IZVORNA PORUKA: amelia Mamice divan stomacic jel ti ovo druga trudnoca ?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.5.2014 17:20:46
|
|
|
|
Njica
|
12+5 pozdrav svim tibama od nas
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.5.2014 17:28:03
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.5.2014 17:58:11
|
|
|
|
Njica
|
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 23.5.2014 22:58:45
|
|
|
|
bossanova
|
Njico u dan nam je ista trudnoca, a sad mi nekako i lakse kad vidim da jos neko vec ima vidnu tibu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 18:42:26
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: bossanova Njico u dan nam je ista trudnoca, a sad mi nekako i lakse kad vidim da jos neko vec ima vidnu tibu STvarno bossanovaaa? Bas je i meni onda drago,divno je vide nam se tibee
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 20:42:10
|
|
|
|
daca77
|
Kada biste videli moj stomak... Pre par dana bila na poslu da nesto odradim i niko mi ne veruje da sam trudna, jer mi je skoro ravan stomak, struk i dalje imam onaj svoj i naravno krenulo ogovaranje posle mog odlaska
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 20:47:02
|
|
|
|
Ana13
|
Njico,pa ti bas imas stomace Meni se ujutru ne vidi,a uvece izgleda kao da sam se dobro najela.Niko ne provaljuje da sam trudna,a sutra sam punih 17 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 20:51:57
|
|
|
|
daca77
|
Ana, bolje da se ne vidi, jer ima vremena kada necemo moci da disemo od njega...zato max iskoristi vreme za setnju.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 20:54:20
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Njico,pa ti bas imas stomace Meni se ujutru ne vidi,a uvece izgleda kao da sam se dobro najela.Niko ne provaljuje da sam trudna,a sutra sam punih 17 nedelja Haha..kao da sebe slušam. Opusti se,počeće od 25.nedelje
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 20:57:41
|
|
|
|
Ana13
|
Za dve nedelje idem na 10 godina mature i hocu stomak!!! Plan mi je da ceo dan nesto zderem dok ne odem uvece u restoran,pa da mi bar malo iskoci stomak,a malo cu i ja da ga isturim
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 21:00:38
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam imala 10 god mature u 23.nedelji,niko nije provalio da sam trudna,a ja se hvalila na sav glas
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 21:12:21
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Njico,pa ti bas imas stomace Hehehee , nego nego ,samo da nam uzivaju bebani u tibici i sve super,sad ce to brzo i vama, meni bas leti vremee
< Poruku je uredio Njica -- 27.5.2014 21:14:28 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 27.5.2014 21:14:30
|
|
|
|
17 joka
|
Divne trbe predivne Dacika sa kojim nestrpljenjem čekam tvoju trbicu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 28.5.2014 9:34:35
|
|
|
|
bossanova
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ana, bolje da se ne vidi, jer ima vremena kada necemo moci da disemo od njega...zato max iskoristi vreme za setnju. meni je drago sto se sad vec vidi, a kad budem izgledala kao prekookeanski brod vec u sedmom mesecu onda cu da kukam
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:07:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo našeg tibe, fotka je od pre dve i po nedelje (tada smo još bili 8. mesec) sa RR kafice, slikale me suncica bg i marina1893. I dalje svi misle da su blizanci
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.5.2014 14:19:53 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:08:55
|
|
|
|
vonavoj
|
sijas!!! super si! da,da..jedan blizanac se sakrio
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:11:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Evo našeg tibe, fotka je od pre dve nedelje (tada smo još bili 8. mesec) sa RR kafice, slikale me suncica bg i marina1893. I dalje svi misle da su blizanci Divna si i ti i trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:15:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Dunja prelepa si trudnica...i tiba ti je ili je bebac kruuupan ili stvarno nosiš blizance
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:16:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala duše moje drage Viki, jedan velikiiiii beban je to, mamin i tatin lupko
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:17:03
|
|
|
|
imperial
|
Super Dunjice,skoro ko moj i ja za nedelju dana idem na 15 god.mature,bice veselo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:20:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?