Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:42:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah ili ne znas da jesi ! dunja, divna tibica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:42:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah ili ne znas da jesi ! dunja, divna tibica ahahhahhahhahah u nedelju treba da dobijem videcemo ali ipak mislim da je taj stomak od brze hrane ahahhahha!
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.5.2014 14:48:13 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 15:02:34
|
|
|
|
bubulence
|
ma gde je tebi bre stomak??? tamo na slikama si kao tinejdzerka i to zgodna tinejdzerka ! ali da nemasimo temu, i ovde su sve zgodnice
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 15:58:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci ma prelepi ste Stizemo sledece nedelje i nadam se da cu vas videti uzivo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 16:03:12
|
|
|
|
daca77
|
Dunja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 16:08:33
|
|
|
|
Verolina
|
I ja bih rekla da su blizanci Nego, zeno, ti prelepo izgledas, nista se nisi ubucila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 18:47:48
|
|
|
|
plačljiva
|
Dunja prelepo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 18:58:37
|
|
|
|
Njica
|
Svaka cast, dunjaa Divna tiba i ti
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:07:10
|
|
|
|
lesica
|
Dunjči moja Ali samo da vam kažem, kad je vidite uživo, nije tiba tolika, ali je diiiivna
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:07:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje duše, jedva čekamo vaše tibe ovde, ova godina je godina RR tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:09:15
|
|
|
|
dunja RR
|
L To sam i ja rekla mojoj mami kada sam joj poslala fotku, ali džabe, žena se šoknula IZVORNA PORUKA: lesica RR Dunjči moja Ali samo da vam kažem, kad je vidite uživo, nije tiba tolika, ali je diiiivna
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 22:28:47
|
|
|
|
degu
|
Joj Dunja predivna si A stomače je veće kad sediš, bar tako deluje, mada i meni svi redom govore jel kraj a još nisam ni ušla u 9. mesec pa kad im kažem zaprepaste se. Izgleda sam i ja velika
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 22:30:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Degujče, čim su nam bebe velike, ja verujem da smo tu negde :) Jedva čekam i tvoju skorašnju Devojke, sjajne ste, hvala vam!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.5.2014 14:46:41
|
|
|
|
viking
|
Dunja, bogami si povelika Super
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.5.2014 17:53:27
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči divna si,sijaš! ta trudnička lepota je stvarno nešto posebno...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 12:06:27
|
|
|
|
ivaMark
|
Dunja, divan je jos malo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 15:28:25
|
|
|
|
pari
|
31+6
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 15:32:02
|
|
|
|
Verolina
|
Pari, prava si macka
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 20:45:51
|
|
|
|
Verolina
|
jos jedna macka
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 20:51:19
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Verolina Moram zvati tvoju sveki u pomoc-vidis da je usitnilo,a nista od simptoma P.S. skoro sam procitala da si iz srema-i ja takodje!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:32:23
|
|
|
|
degu
|
Andjela zgodnice, divna si Pari prelep stomačić Evo i mene veliiiiiiike :D Inače dok sam sređivala sliku u piZapu i ja fino da sačuvam na komp, kad na fejsbuku krenuše lajkovi, fino mi se šerovala slika na fejs sramote, sreća pa sam odmah primetila i obrisala, ostalo je da se nadam da niko sem ljudi koji su lajkovali nije video :))))
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:37:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu videh te i ja na FB , ma šta te briga, prelep je! ;) E, isti su nam stomaci, isti! Samo je tebi pupa iskočila :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.6.2014 11:39:07 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:39:11
|
|
|
|
New Mom
|
Dunja, pari, Andjela, degu... predivne tibe!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?