Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:42:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah ili ne znas da jesi ! dunja, divna tibica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:42:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 14:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama Dunja divna si Ana i Anci, mene svi za 5 godina mature pitali da nisam opet trudna, a nisam ahahhahah ili ne znas da jesi ! dunja, divna tibica ahahhahhahhahah u nedelju treba da dobijem videcemo ali ipak mislim da je taj stomak od brze hrane ahahhahha!
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.5.2014 14:48:13 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 15:02:34
|
|
|
|
bubulence
|
ma gde je tebi bre stomak??? tamo na slikama si kao tinejdzerka i to zgodna tinejdzerka ! ali da nemasimo temu, i ovde su sve zgodnice
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 15:58:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci ma prelepi ste Stizemo sledece nedelje i nadam se da cu vas videti uzivo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 16:03:12
|
|
|
|
daca77
|
Dunja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 16:08:33
|
|
|
|
Verolina
|
I ja bih rekla da su blizanci Nego, zeno, ti prelepo izgledas, nista se nisi ubucila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 18:47:48
|
|
|
|
plačljiva
|
Dunja prelepo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 18:58:37
|
|
|
|
Njica
|
Svaka cast, dunjaa Divna tiba i ti
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:07:10
|
|
|
|
lesica
|
Dunjči moja Ali samo da vam kažem, kad je vidite uživo, nije tiba tolika, ali je diiiivna
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:07:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje duše, jedva čekamo vaše tibe ovde, ova godina je godina RR tiba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 19:09:15
|
|
|
|
dunja RR
|
L To sam i ja rekla mojoj mami kada sam joj poslala fotku, ali džabe, žena se šoknula IZVORNA PORUKA: lesica RR Dunjči moja Ali samo da vam kažem, kad je vidite uživo, nije tiba tolika, ali je diiiivna
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 22:28:47
|
|
|
|
degu
|
Joj Dunja predivna si A stomače je veće kad sediš, bar tako deluje, mada i meni svi redom govore jel kraj a još nisam ni ušla u 9. mesec pa kad im kažem zaprepaste se. Izgleda sam i ja velika
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 29.5.2014 22:30:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Degujče, čim su nam bebe velike, ja verujem da smo tu negde :) Jedva čekam i tvoju skorašnju Devojke, sjajne ste, hvala vam!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.5.2014 14:46:41
|
|
|
|
viking
|
Dunja, bogami si povelika Super
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 30.5.2014 17:53:27
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči divna si,sijaš! ta trudnička lepota je stvarno nešto posebno...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 12:06:27
|
|
|
|
ivaMark
|
Dunja, divan je jos malo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 15:28:25
|
|
|
|
pari
|
31+6
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 15:32:02
|
|
|
|
Verolina
|
Pari, prava si macka
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 20:45:51
|
|
|
|
Verolina
|
jos jedna macka
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 31.5.2014 20:51:19
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Verolina Moram zvati tvoju sveki u pomoc-vidis da je usitnilo,a nista od simptoma P.S. skoro sam procitala da si iz srema-i ja takodje!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:32:23
|
|
|
|
degu
|
Andjela zgodnice, divna si Pari prelep stomačić Evo i mene veliiiiiiike :D Inače dok sam sređivala sliku u piZapu i ja fino da sačuvam na komp, kad na fejsbuku krenuše lajkovi, fino mi se šerovala slika na fejs sramote, sreća pa sam odmah primetila i obrisala, ostalo je da se nadam da niko sem ljudi koji su lajkovali nije video :))))
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:37:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu videh te i ja na FB , ma šta te briga, prelep je! ;) E, isti su nam stomaci, isti! Samo je tebi pupa iskočila :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.6.2014 11:39:07 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka - V dio 1.6.2014 11:39:11
|
|
|
|
New Mom
|
Dunja, pari, Andjela, degu... predivne tibe!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?