jovicaa
|
i zaboravila sam da naglasim, da se maki sam polako odvikava od nosanja, sve ga manje nosamo, znaci spontano.. i nemojte da sudite i da se nabedjujete ko je u pravu i ko nije i da se dokazujete ko je veca i bolja mama, posto se ovde sve svodi na to. ko je vise i bolje skuvao, oprao, sredio, uspavao, nahranio, pocupao, okopao, procitao, usrafio, doterao, napumpao, pun forum pameti. evo ja cu da kazem JA NISAM SAVRSENA, moja kuca nije savrseno sredjena, moja deca nisu savrseno vaspitana, veoma sam temperamentna i promenljivog raspolozenja, nisam uvek najbolja mama na svetu, imam dane kada me mrzi da ustanem i da zivim i kada se pitam A STA MI JE OVO TREBALO, iako obozavam svoju decu i svog muza, obrve mi nisu redovno ocupane( O NEEEE?!), nisam savrseno sredjena, nekad se super sredim, nekad sam krs, ne lakiram redovno nokte kao pre i ne sminkam se, nemam uvek gala rucak, povremeno se svadjam sa svojim muzem (dokazano potpuno normalno, svi ljudi koje znam se svadjaju, o daaaaa), ponekad izadjem sa drugaricama, malo popijem i plesemo kao lude(da treba mi provod!! o NEEEE, zaboravila sam da sam se udajom zamonasila!!!!) i eto.... daleko sam od savrsenstva, jedina ovde... ali jesam