Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 23:59:14
|
|
|
|
Rosita
|
D citanje, mazenje i spava. N za sad ili na sisi, ili pustim neki šum na telefonu, pogasim svetla i čekam , nekad i nosam, zavisi kako ga procenim.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 2.7.2018 8:20:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
D okupam poljubim i kazem ajd na spavanje P preko dana nosam a uvece kao i Rosi, procenim, ali uvece ne nunam, eventualno ga samo drzim na sebi
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 2.7.2018 11:55:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dori procitam pricu,malo ceskam ledja i zaspi.Davida zagrlim,i zaglim onog ogromnog medu zajedno sa njim,ljuljuskamo se tako zagrljeni cao.Navece kad ga uspavljujem onda nece da se grli nego se vrti i besvjesti i nekako se prevari i zaspi
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 2.7.2018 12:00:41
|
|
|
|
pari
|
Ja sina isto kao emica...citam pricu, ceskam malo i poljubim i odem... A bebu sad ljuljam...
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 2.7.2018 13:22:31
|
|
|
|
emicaa
|
T bez ceskanja nebi mogla zaspati,navucena je opasno na ceskanje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?