Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 20:57:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Njima dvema obavezno procitam pricu za laku noc , njemu jos ne jer ga ne drzi mesto ne zanima ga do kraja ali citamo preko dana. A njega stavim u krevet on legne malo se vrti i zaspe.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 21:00:06
|
|
|
|
Sarav
|
S ispričam priču, nekad i bez toga i uspava se sama. P i dalje na sisi.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:36:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kako kada,najcesce zaspi dok sisa ili je ljuljam.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:37:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:42:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Nekad je ljuljam i pevam Razbole se lisica, nekad je uspava tata tako sto je drzi za sakicu i peva joj dok ona lezi u krevecu, a nekad uspevamo samo na sisi :(
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:47:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jedva cekam da se moja Mustra uspava sama.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 11:52:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima Sve je stvar navike
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 11:54:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, treba vremena da se ta navika malo ustali, zato se nadam da ce uskoro moja beba sama... vec sada zna nekada, nekada na rukama
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:07:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
P nekad malo nosim na ramenu i pevam, ona trazi da legnemo u krevet, E legne i uci jos uvek da cuti, da je beba sada sa nama a Eva na rukama, okrenem je od sebe ili na siki , ne uspavljuje se sama.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:10:09
|
|
|
|
mama Jo
|
ME tako i nasa beba uglovnom mada se desilo par puta da je sama zaspala... A J.uglavnom gleda crtace.... sto mene jako nervira
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:13:11
|
|
|
|
Maraj
|
L popije flasicu mleka Ja legnem pored njega On se malo vrti pa zaspi
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 13:22:56
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Moj beban u poslednje vreme pred spavanje siki malo onda okrene glavicu,voli da gleda u senke koje pravi nocna lampa,par puta se promeskolji i bukvalno sam zaspi.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 13:28:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Verovatno se i bebe same vremenom naviknu na samostalno uspavljivanje ali dok su mali..Nema sanse da propustim obrau na obraz uspavljivanje :)
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:52:26
|
|
|
|
Dora89
|
Priča za laku noć
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:53:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako znam i umem 😂
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:54:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljuljam dok ne zanesvestim
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 29.3.2018 13:03:47
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ljuljam dok ne zanesvestim I mi se ljuskako i dalje, obicno zaspi za 10-ak min..a ako nece, tata legne i stavi je kraj sebe, onda onda divlja, skakuce, pentra se po njemu i na kraju zapsi premorena, kao i on :P
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 30.3.2018 0:25:56
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima Sve je stvar navike Potpisujem da se sve uči. Evo ja sam moju nespavalicu naučila da stavim budu u krevetac i onda se uspava sama. Kad je ona naučila za 3 noći, svaka beba može.
< Poruku je uredio Sarav -- 30.3.2018 0:26:39 >
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 31.3.2018 17:36:02
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Trenutno imamo fazu pet minuta siki i onda moram da ga stavim da sedi na meni dok ja lezim i do besvesti se igra sa praznom flasom rose Nakon toga obavezno u tom sedecem polozaju kaki i na pola presvlacenja bude kao peceni macak povuce siku jos koji put i spavanjac . A mm se svako vece smeje kada nas vidi kako se uspavljujemo :)
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 28.4.2018 12:29:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Sam se uspava, samo da je cist i sit, nisam mogla da verujem da postoje i takva deca, cerku smo nosili non stop!
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.5.2018 14:35:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Do pre 8 meseci sam imala problem sa sinom oko uspavljivanja ali sada ne nemam resila sam problem, sada spustim ga u krevetac i on odmah zaspi a sa cerkicom pa do sada problem nikad nije bio spustis je u krevet pokrijes ona je vec zaspala
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 13:42:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lezim pored njega, tj. tata! Tata je njega rodio
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 14:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja isto legnem, sednem pored nje i uglavnom zaspi za desetak minuta.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 14:32:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad je poceo da broji pa legne i tako nesto broji. Smesan je A neki dan je brojao tri cetri sad i zabije se u jastuk
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 19:19:10
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj L popije flasicu mleka Ja legnem pored njega On se malo vrti pa zaspi I dalje je ovako....s tim sto se malo vise vrti dok zaspi....
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?