Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 20:57:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Njima dvema obavezno procitam pricu za laku noc , njemu jos ne jer ga ne drzi mesto ne zanima ga do kraja ali citamo preko dana. A njega stavim u krevet on legne malo se vrti i zaspe.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 21:00:06
|
|
|
|
Sarav
|
S ispričam priču, nekad i bez toga i uspava se sama. P i dalje na sisi.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:36:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kako kada,najcesce zaspi dok sisa ili je ljuljam.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:37:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:42:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Nekad je ljuljam i pevam Razbole se lisica, nekad je uspava tata tako sto je drzi za sakicu i peva joj dok ona lezi u krevecu, a nekad uspevamo samo na sisi :(
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 21.2.2018 23:47:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jedva cekam da se moja Mustra uspava sama.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 11:52:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima Sve je stvar navike
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 11:54:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, treba vremena da se ta navika malo ustali, zato se nadam da ce uskoro moja beba sama... vec sada zna nekada, nekada na rukama
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:07:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
P nekad malo nosim na ramenu i pevam, ona trazi da legnemo u krevet, E legne i uci jos uvek da cuti, da je beba sada sa nama a Eva na rukama, okrenem je od sebe ili na siki , ne uspavljuje se sama.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:10:09
|
|
|
|
mama Jo
|
ME tako i nasa beba uglovnom mada se desilo par puta da je sama zaspala... A J.uglavnom gleda crtace.... sto mene jako nervira
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 12:13:11
|
|
|
|
Maraj
|
L popije flasicu mleka Ja legnem pored njega On se malo vrti pa zaspi
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 13:22:56
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Moj beban u poslednje vreme pred spavanje siki malo onda okrene glavicu,voli da gleda u senke koje pravi nocna lampa,par puta se promeskolji i bukvalno sam zaspi.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 23.2.2018 13:28:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Verovatno se i bebe same vremenom naviknu na samostalno uspavljivanje ali dok su mali..Nema sanse da propustim obrau na obraz uspavljivanje :)
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:52:26
|
|
|
|
Dora89
|
Priča za laku noć
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:53:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako znam i umem 😂
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 7.3.2018 23:54:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljuljam dok ne zanesvestim
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 29.3.2018 13:03:47
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ljuljam dok ne zanesvestim I mi se ljuskako i dalje, obicno zaspi za 10-ak min..a ako nece, tata legne i stavi je kraj sebe, onda onda divlja, skakuce, pentra se po njemu i na kraju zapsi premorena, kao i on :P
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 30.3.2018 0:25:56
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja se divim deci koja se uspavljuju sama... to da legnu i zaspu bez ikog od roditelja 😊 Blago tim roditeljima Sve je stvar navike Potpisujem da se sve uči. Evo ja sam moju nespavalicu naučila da stavim budu u krevetac i onda se uspava sama. Kad je ona naučila za 3 noći, svaka beba može.
< Poruku je uredio Sarav -- 30.3.2018 0:26:39 >
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 31.3.2018 17:36:02
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Trenutno imamo fazu pet minuta siki i onda moram da ga stavim da sedi na meni dok ja lezim i do besvesti se igra sa praznom flasom rose Nakon toga obavezno u tom sedecem polozaju kaki i na pola presvlacenja bude kao peceni macak povuce siku jos koji put i spavanjac . A mm se svako vece smeje kada nas vidi kako se uspavljujemo :)
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 28.4.2018 12:29:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Sam se uspava, samo da je cist i sit, nisam mogla da verujem da postoje i takva deca, cerku smo nosili non stop!
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.5.2018 14:35:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Do pre 8 meseci sam imala problem sa sinom oko uspavljivanja ali sada ne nemam resila sam problem, sada spustim ga u krevetac i on odmah zaspi a sa cerkicom pa do sada problem nikad nije bio spustis je u krevet pokrijes ona je vec zaspala
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 13:42:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lezim pored njega, tj. tata! Tata je njega rodio
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 14:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja isto legnem, sednem pored nje i uglavnom zaspi za desetak minuta.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 14:32:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad je poceo da broji pa legne i tako nesto broji. Smesan je A neki dan je brojao tri cetri sad i zabije se u jastuk
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 1.7.2018 19:19:10
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj L popije flasicu mleka Ja legnem pored njega On se malo vrti pa zaspi I dalje je ovako....s tim sto se malo vise vrti dok zaspi....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?