|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat]
20.4.2014 9:41:09   
ana07
Dobro jutro cure. Iva Vaistinu Voskrese user posted image . Srecan Uskrs svima user posted image user posted image . Iva radi testic pod hitno user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 751
20.4.2014 10:03:03   
manjaa
Srećan Uskrs, Radost u kući user posted image svima od srca! Ivo trudna si :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 752
20.4.2014 11:15:43   
vonavoj
Madre u akciju!
Iva11,cekamouser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 753
20.4.2014 15:27:50   
megi85
Sretan Uskrs cureuser posted image
Iva cekamo lijepe vijestiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 754
20.4.2014 17:49:02   
amelia
Madre dobro sam evo me i kod mene se izgleda sprema O pojavio se danas egg znaci u priblizno vreme cemo ocekivati user posted image . Iva navijam iz sve snage hajde pa da nas sutra obradujes user posted image user posted image von user posted image kako si ti jel prestalo ono curkanje?

Ayan <3

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 755
20.4.2014 19:00:21   
nensica
Cureee, srecan nam Uskrs!!!! Samo da vas pozdravim!! Ivaaaa, cekamo vesti. :-*

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 756
20.4.2014 19:27:29   
vonavoj
prestalo je..ali ne mirujem pretereno..dosla mi sestra bliznakinja sa klincima...user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 757
20.4.2014 22:16:53   
IVA 11
Ćao drage moje. Hvala što mislite na mene. Ja ova dva dana ne stajem, baš se nešto izmorena...Nadam se da ću se obradovati sjutra, mada simptome nemam nikakve ni za šta. Ni danas nisam dobila. Nadam se da neću. Kako ste sve, ima li kakvih noviteta?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 758
20.4.2014 22:21:40   
Verolina
Iva, svi navijamo sutra za tebeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 759
20.4.2014 22:24:23   
madre
je l planiras test ujutru, iva?user posted image rekla bih da ne moze nista drugo biti u pitanju osim user posted image ! svaka cas_t sto si izdrzala da ne radis test do sada.
vero, ima li kod tebe nesto novo? nema te...

< Poruku je uredio madre -- 20.4.2014 22:25:59 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 760
20.4.2014 22:24:28   
Štetica
Iva jedva cekam da nas sutra obradujes sa testicem.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 761
20.4.2014 22:26:49   
Verolina

IZVORNA PORUKA: madre

je l planiras test ujutru, iva?user posted image rekla bih da ne moze nista drugo biti u pitanju osim user posted image ! svaka cas_t sto si izdrzala da ne radis test do sada.
vero, ima li kod tebe nesto novo? nema te...

Da , biohemijska, sto mu gromova...user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 762
20.4.2014 22:32:42   
Štetica
Verka glavu gore,mora da bude i ONA prava za inat biohemiskim.user posted image
Nas dve ispratismo sve stare cekalice u trudnicke teme,pa valjda ce neka da nadje neki kran,da nam iscupa korenje iz crtica.Od starih ostadosmo ti,nata11 i ja.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 763
20.4.2014 22:46:15   
IVA 11
Žene drage, navikla sam da gledam negativne testove, pa mi je strah glavni razlog što ga nisam do sad radila. Po Fertilitiju, u petak sam trebala dobiti, po mom ciklusu danas, nemam simptome ni da sam trudna, ni da ću dobiti, ne boli me ništa. Prošle nedjelje me boljelo, pa je stalo...Radiću sjutra, baby rapid ili tako neki pouzdani. Kiss za sve.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 764
20.4.2014 22:48:13   
bubulence

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ćao drage moje. Hvala što mislite na mene. Ja ova dva dana ne stajem, baš se nešto izmorena...Nadam se da ću se obradovati sjutra, mada simptome nemam nikakve ni za šta. Ni danas nisam dobila. Nadam se da neću.

i mi se nadamo da neces

user posted image .
verolino, iz prikrajka te pratim sve vreme od kada sam na rr, i stvarno se uvek nadam lepim vestim od tebe... i evo, nadam se i dalje... bice uskoro... user posted image .
i ostale devojke user posted image , nadam se da ste danas imale lep dan

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 765
20.4.2014 22:52:24   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Štetica

Verka glavu gore,mora da bude i ONA prava za inat biohemiskim.user posted image
Nas dve ispratismo sve stare cekalice u trudnicke teme,pa valjda ce neka da nadje neki kran,da nam iscupa korenje iz crtica.Od starih ostadosmo ti,nata11 i ja.

Jole svesrdno navija da se ne poradja dok ne odleprsamo u prvo. user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 766
20.4.2014 22:53:14   
Verolina
Bubulence, ja kad raspalim ima tri ceri odjedared da rodimuser posted image
user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 767
20.4.2014 23:02:00   
madre

IZVORNA PORUKA: Verolina

Da , biohemijska, sto mu gromova...user posted image

madr fakruser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 768
20.4.2014 23:04:14   
Verolina
E, bas vala Madre. Znas li kako sam psovala. Nisam plakala uopste, ali sam izgovorila takav niz jezivih i masnih psovki, da ne bih smela da ih reprodukujem ovdeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 769
20.4.2014 23:19:39   
madre
pa kako si skontala da je to u pitanju?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 770
20.4.2014 23:20:58   
Verolina
Pa izvadila betu. Bila 6.4 i sutradan krenulo krvarenja kakvo nikad nisam imala, sem prvog pobacaja 2010-te.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 771
20.4.2014 23:23:13   
madre
bas bezveze! sta bi sa inseminacijama, planovima za VTO?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 772
20.4.2014 23:24:43   
Maslacak15
Verka a dokle si ti do sad u svojoj odiseji najdalje odmakla? Taj pobacaj iz 2010. jel bila detektovana srcana akcija? Znam da si imala i vanmatericnu i da je proslog puta bilo malog meska... To mu vec dodje sigurno 4 ti ili 5 ti pobacaj za koji sigurno znas zar ne?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 773
20.4.2014 23:26:20   
Verolina
Odustala sam od inseminacija. Trebaju mi pare za VTO. Ne mogu da odvojim dodatnih 600 eura. Znam da je ovo prioritet, ali i brat mi se zeni u junu, zelim da mu kupim lep vencani poklon i jbga...ne mogu sve. Trebalo je da idem na inseminaciju, ali onda mi je burazer rekao za svadbu i muz i ja smo resili da sacekamo VTO. Mi delimicno user posted image izdrzavamo i njegove i stanujemo privatno, ne mozemo sve.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 774
20.4.2014 23:28:45   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Verka a dokle si ti do sad u svojoj odiseji najdalje odmakla? Taj pobacaj iz 2010. jel bila detektovana srcana akcija? Znam da si imala i vanmatericnu i da je proslog puta bilo malog meska... To mu vec dodje sigurno 4 ti ili 5 ti pobacaj za koji sigurno znas zar ne?

Septembar 2010.
februar 2012. VM
januar 2013.
To su stadijumi koji su dospeli 5+ nedelja, a biohemijskih vise i ne brojim koliko je bilo, a bilo ih je sigurno vise od 5 koliko ja znam, a koliko ne znam, ne smem ni da pomislim.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here