Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 16:00:27
|
|
|
|
Mille
|
Jole, kolica su fantasticna, to pretvaranje sedista u korpu je odlicno osmisljeno i jako mi se svidja sto mogu da se okrecu na obe strane i sto im se izvlaci rucka. I deluju kompaktno i lagano. :)
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 16:37:45
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Mali zeka Degu, i mi smo se dvoumili izmedju Vip i Silver, uglavmom su ista, jedine razlike zbog kojih smo se odlucili za Silver su te sto su kod Vip prednji tockovi fixni i rekli su nam u radnji da su teza od Silver. Uh pa to im je velika mana, to nisam ni gledala jer sam mislila da se podrazumeva da su točkovi rotirajući, vidi se da se ne razumem a 60 evra mi je velika razlika. Reci mi jel i kod tih Silver može da se prebacuje ručka ili samo korpa može da se montira tako da beba gleda i u mamu ili da gleda napred?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 19:17:30
|
|
|
|
Mali zeka
|
Zbog toga smo se i mi odlucili za Silver a rucka se ne menja, ali zato mozes sva tri dela da okreces kako tebi odgovara, cak se i tockovi lako skidaju, tako da lakse stanu u gepek, a kolevku(nosiljku) mozes da sklopis kad ti ne treba i ne zauzima ti mesto u stanu
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 19:31:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo kupili Silver 3 u 1 .Smedje bez kombinacija
< Poruku je uredio Cece1 -- 17.4.2014 19:43:08 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 19:42:48
|
|
|
|
Mali zeka
|
Super, to su ona kolica sto ih zovu kapucino boja jel tako? Univerzalna?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 19:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
U katalogu dezen br.10
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 19:45:42
|
|
|
|
jole82
|
Baš mi je drago da si zadovoljna...ja i dalje hvalim Kunert silver nema šta nisu izdržala i dalje su ko nova
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 21:44:03
|
|
|
|
degu
|
Cece u zdravlju i veselju da ih koristite Mali zeko hvala na objašnjenju, mnogo mi je značilo sve što si napisala, ja možda ne bih ni obratila pažnju na te fiksirane točkove i dobro bih se zeznula.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 21:49:03
|
|
|
|
Mali zeka
|
Nema na cemu, pitaj slobodno ako te jos nesto zanima
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 21:54:22
|
|
|
|
jole82
|
E Degu...ja bre kilometre napisala o kolicima..a ti ne pročita za domaći Šalim se ja naravno..al stvarno nećeš pogrešiti ako uzmeš silver...kad sam ih ja naručivala pre 1,5 godine nije ni bio vip, nit je bilo radnje...ljudi tek počeli da rade..al profi su krenuli i baš mi je drago da im ide...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 8:37:59
|
|
|
|
boba24
|
Posle dugotrajnog traganja za kolicima mi smo se opredelili za Brio Sing kolica(crveno/crna) ali ne znam kako da postavim link da vidite
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 9:26:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Bobo KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 9:56:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole, kolica su vanserijska A ja imam dilemu trenutno imamo ova i ova Uskoro nam stoze jos jedna beba, kada se ona rodi J ce imati 16 meseci... Sta da radimo: 1- da prodamo ova koja imamo a da kupimo jedna dupla 2-da prodamo jedna samo a dupla da kupimo (ako se ide negde sa jednom bebom da ne vucemo dupla kolica) 3-da sacekamo da se beba rodi pa da vidimo kako ce to da funkcionise Na ova prva se kaci jaje.
< Poruku je uredio ivaMark -- 19.4.2014 9:58:34 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:06:17
|
|
|
|
MakiJ
|
boba super su kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:09:46
|
|
|
|
soni
|
isto i ja mislim !!!! IZVORNA PORUKA: adulence Degu ako mene pitas ta tvrda nosiljka je cista glupost i nesto sto ti posle zauzima mesto,nikada mi ta nosiljka nije falila,nulti polozaj i milina...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:11:45
|
|
|
|
World
|
Ivamark, i mi smo u istoj dilemi, ja sam odlucila da sacekam trecu opciju
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:16:46
|
|
|
|
MakiJ
|
Tesko je kupiti kolica bez te tvrde nosiljke, koja god da nam se svidjaju imaju tu nosiljku
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:30:11
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR E Degu...ja bre kilometre napisala o kolicima..a ti ne pročita za domaći Šalim se ja naravno..al stvarno nećeš pogrešiti ako uzmeš silver...kad sam ih ja naručivala pre 1,5 godine nije ni bio vip, nit je bilo radnje...ljudi tek počeli da rade..al profi su krenuli i baš mi je drago da im ide... A tebe sam odavno utefterila kao glas ZA, zato ne reagujem idem ovih dana za NS, pa ću ih pogledati a pogledaću i neka jeftinija kolica, jer kolko god da sam se zalepila za taj Kunert, to mi je sad previše, iako ona nisu skupa kad se uzme u obzir šta se sve dobije uz njih. Iva vidim da ta tvoja kolica nemaju rotirajuće točkove. Kakva su za upravljanje? Čini mi se da tu ima dosta podizanja kolica a to želim da izbegnem Ma ta čvrsta nosiljka jeste glupost, al kad ide u kompletu pa morš da je uzmeš
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.4.2014 14:30:42
|
|
|
|
Jole84
|
Maki,Mile,Iva hvalaaa jedva čekam da stignu da ih vidim uživo da li su tako lagana i funkcionalna Degu da Zeka nije rekla ni ja bih znala za tu razliku između vip i silver,mislila sam da je razlika samo u tvrdoj nosiljci,pa mi baš bilo čudno što su onda toliko jefitnija. Cece dušo oćemo slikuuuu U zdravlje da se služite Iva a da li ste razmišljali o mogućnosti da kupite onaj separator (nije separator,ne znam kako se kaže ali znam da spaja) ima ga u Aksi,spojite ta dva kolica i milina
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.4.2014 14:02:18
|
|
|
|
boba24
|
Mi smo juce dobili od bake i deke kolica,prezadovoljna sam http://youtu.be/FyAe1b6Mxms ali su nasa crveno crna,uzeli smo i torbu i cebence za kolica
< Poruku je uredio boba24 -- 22.4.2014 14:03:46 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.4.2014 14:17:03
|
|
|
|
New Mom
|
IvaMark, kupite one povezice pa vezite ovo dvoje kolica po potrebi kad idete sa oba deteta negde.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2014 20:01:44
|
|
|
|
degu
|
Novosađanke da li znate gde se mogu pogledati Bertoni kolica u NS-u? Inače sam gledala Kunert uživo i raspametila se, prelepa su Bobo kolica su divna
< Poruku je uredio degu -- 25.4.2014 20:03:38 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:02:39
|
|
|
|
bubulence
|
vidjala sam u onoj prodavnici bebi opreme preko puta Z.O.Vuka, ne mogu da se setim kako se zove ali su imali po 3-4 modela...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:11:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo su naša, samo na slici fali još auto sedište: Duboka kolica s autosedištem i torbom. Bertonne 2 u 1 kolica imaju 3 položaja sedenja, a pogodna su za korišćenje od rođenja uz autosedište. Autossedište ima certifikat po europskoj normi. Kolica imaju i amortizaciju na svim točkovima, rotirajuće prednje točkove s mogućnošću fiksiranja, a sklapaju se samo jednom rukom. Autosedište/nosiljka je opremljena jastučićem za glavu i tendom za zaštitu od sunca. Glavne karakteristike proizvoda: od rođenja do 36 meseci u paketu s autosedištem i torbom 3 položaja sedenja nulti položaj sklapanje jednom rukom naslon za nogice rotirajući prednji točkovi s mogućnošću fiksiranja amortizeri na svim točkovima korpa za stvari, torba i zimska navlaka – uključeni u cenu težina kolica sa autosedištem: 13,9kg Dimenzije sklopljenih kolica: dužina - 10090cm širina - 40cm visina - 38cm
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.4.2014 0:12:54 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?