Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 9:13:39
|
|
|
|
Jole84
|
Iva znači zadovoljna je jupiii baš sam tražila jel ih ima neko. Adulence meni kad je kuma objašnjavala (a slabo zna srpski) ja sam razumela da se sportsko sedište spušta do ležećeg položaja i to je to,za novorođenče,eventualno ako prikačim as,ali kad sam videla,baš sam se oduševila Teška su 10 kila zajedno sa sedištem,mislim da je to skroz ok,jel da?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 9:14:37
|
|
|
|
anci kv
|
baš mi se sviđaju
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 11:35:45
|
|
|
|
serpica
|
Jole super su ma stvarno nemam reci,jedva cekam da ih vidim uzivo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 11:52:23
|
|
|
|
mika79
|
Vau kakva kolica Jole prelepa su, čini mi se da su funkcionalna. za kumove. Jel zna neko koliko koštaju ovakva kolica kod nas?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 13:53:43
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi izvozaćemo se slatko letos Miko hvala draga koliko sam ja uspela da nađem koštaju oko 450e,bez autosedišta. Ja pošteno ne bih dala toliko para za kolica sad kad sve treba,zato im hvaaaala
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 14:23:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Jole,kolica su fenomenalna!!!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 14:36:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
Jole , Gde ste ih uzeli? Baš mi se sviđaju!
< Poruku je uredio moja ciklama -- 31.3.2014 14:37:22 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 18:42:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Jole kolica su fenomenalna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 19:14:19
|
|
|
|
degu
|
Jole kolica su WOW svaka čast za kumove
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 19:45:51
|
|
|
|
nata11
|
Jole ovo neka kolica 12u1 iskoristicete ih lepo
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2014 8:26:37
|
|
|
|
Klarita
|
Jolenece, skoro nisam videla kolica da mi se toliko dopadnu mozda, ona o koijima pricasmo (sad sam se tek setila ) Necu da kvarim ugodjaj, zaista su P R E D I V N A!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2014 8:41:07
|
|
|
|
little_one
|
Jole, kolica su me odusevila! Prosto ne mogu da vjerujem sta sve mogu...savrseno, djeluju lagano, jednostavna za koristenje i stvarno upotrebljiva za svaku situaciju....mislim da cete ih maksimalno iskoristiti! Bravo za kumove, uboli su odlicna kolica!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.4.2014 10:07:21
|
|
|
|
Jole84
|
Joj drugarice baš mi je drago da vam se sviđaju,ja se baš oduševila,mislim da ni sama funkcionalnija ne bih izabrala,jedva čekam da stignu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 3.4.2014 9:04:27
|
|
|
|
delfin82
|
Da li mozda ima neko ko bi prodao tvrdu nosiljku za Hauck Malibu kolica (u nekoj boji za decaka )?Imamo kolica i auto sediste...inace kolica su odlicna,lagana su i lako se sklapaju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.4.2014 12:45:44
|
|
|
|
pache
|
Zna li neko hoce li biti snizenja sad u toku decijeg sajma?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 15.4.2014 18:21:27
|
|
|
|
Mali zeka
|
Mi smo kupili Kunert Silver 3 in 1, jako su lepa, jedino sto su malo veci zadnji tockovi, ali su kvalitetna, a s' obzirom da se dobije nosiljka, autosediste, sportsko sediste, torba za mamu, navlaka za kisu i insekte i nisu skupa, plus oko 40 dezena im, i jos smo dobili i poklon jer smo dosli na dan otvaranja:)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 10:48:21
|
|
|
|
degu
|
Divno, baš mi je drago da pročitam pozitivna iskustva sa Kunertom Ja planiram i dalje Kunert Vip 3 u 1, samo da ih još vidim uživo. Na slici mi nije neka velika razlika između Vip i Silver. Šteta što nema Kunert prodavnica u NS-u.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 10:52:10
|
|
|
|
isidora88
|
degu ima radnja u temerinskoj ulici, cini mi se da sam videla kunert i ona ostala slicna kolica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 10:54:05
|
|
|
|
mika79
|
Degu juče nam je bio par koji ima devojčicu od 3 meseca imaju Kunert 3u1, ona crna sa belim tufnama, baš ih hvale, ja se razmišljam da ih poručim preko net-a a kod njih ću da isprobam.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 10:55:47
|
|
|
|
degu
|
Hm moraću da procunjam, ja sam našla neku u Rumenačkoj ulici, ne verujem da imaju sve dezene al kontam da može da se naruči, bitno mi je samo da ih vidim uživo i isprobam Joj Miko ta sa tufnama su mi zakon, jedino me brine što su crna a biće leto pa da ne bude vruće bebi, mada opet neću nikuda sa bebom po suncu, videćemo
< Poruku je uredio degu -- 16.4.2014 10:56:58 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 11:08:34
|
|
|
|
mika79
|
Baš smo nas dve pričale o tome, mislim da uvek možeš da prebaciš pelenu pa da ublažiš crno ili onaj suncobran, ona kaže da su joj super sad što je crno jer kako je vreme opet malo greje. Mada i da su teget plava opet isto bi privlačilo, a po suncu sigurno nećeš bebu šetati.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 16.4.2014 14:01:24
|
|
|
|
Mali zeka
|
Degu, i mi smo se dvoumili izmedju Vip i Silver, uglavmom su ista, jedine razlike zbog kojih smo se odlucili za Silver su te sto su kod Vip prednji tockovi fixni i rekli su nam u radnji da su teza od Silver.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 13:58:38
|
|
|
|
Jole84
|
Mali zeko u zdravlje da se služite i vozite koji ste dezen odabrali? Degu ja nešto u zadnje vreme sve viđam crna i teget kolica,nemam pojma...ta sa tufnama su prelepa! I meni se čini da bi možda malo zbog sunca bilo nezgodno al s druge strane ti bebu ne šetaš po najjačem suncu. I moja su čini mi se crna odozgo,videću kad stignu.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 14:34:54
|
|
|
|
Mali zeka
|
Hvala Jole , mi smo uzeli braon sa krugovima, i mnogo su lepa , a neces se pokajati za ta kolica sa tufnama jer smo ih mi videli u radnji i prelepa su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.4.2014 15:02:49
|
|
|
|
MakiJ
|
Jole kolica su me odusevila, nisam to videla kod nas a ni u Madjarskoj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?