Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.3.2014 17:43:12
|
|
|
|
vonavoj
|
jole,ja ima hauck,osvojila preko RRa,odlicna su,lagana..ako neces kisobran,koja se lakse pakuju u gepek onda ti preporucujem hauck! mi smo ih posteno izvozali,i sad cekaju drugu bebu! kao nova su! ali mislim da su u aksi jeftinija! inace marka hauck je odlicna!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 17:39:55
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi ti si me i pokolebala Gledala sam u Aksi i ova tvoja,lepa su,ali glomaznija u odnosu na recimo ovaj Hauck. A i akcija je prošla juče. Bubulence,Von hvala vam Degu nisam još sigurna,ali sam shvatila da mi tvrda nosiljka nikako nije potrebna,najpre zbog prostora u stanu,ne znam gde bih je tutnula a onda kad sam videla koliko je teška i glomazna,zgranula sam se. Tek sam sad ozbiljno počela da gledam kolica i vidim koliko su teška zapravo,ko što kaže Adulence,2,3 kila nisu zanemarljiva,naročito što živim na četvrtom spratu bez lifta. Treća stavka koja me pokondirila u vezi Kunerta je što ih nisam videla ni podigla,već bih morala "na slepo" da naručujem a ne isplati mi se da dolazim do Bg,jedino ako neko od mojih uskoro dođe pa uporedi s ovim što sam ovde gledala. Za sad mi vode Hauck Malibu,nisam nešto oduševljena dezenima ali polako shvatam da je to najmanje bitno E da,videh neka Chipolino Lea,šta mislite o njima?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 17:46:59
|
|
|
|
Sanchy
|
Kunert kolica nisu teska,,ja koliko videh kada sam gledala nesto za drugaricu pisalo je 10kg ..ja mislim da ta kombinovana prva kolica i ne postoje laksa ..Mi imamo Chipolino Perfektu ali ona su 12.5 kg i za tebe ,s obzirom da si na cetvrtom ,nisu,,inace odlicna kolica,,kisobran imamo Chipolino Avu i stvarno sam zadovoljna,,kolica i jedna i druga su mi skroz nova ostala a da ne pricam gde smo sve isli i po kakvim terenima
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 17:52:22
|
|
|
|
Jole84
|
Sanchy koliko sam razumela samo ram je 10kg,a plus dodaci tvrda korpa ili sportsko sedište...ova Hauck su oko 8kg. A vidim u Ready baš forsiraju Chipolino,nisam do sad nailazila na komentare za njih,hvala ti,prodavačica nije znala da mi kaže koliko su teška ova Leo,to su ova KLIK sviđa mi se što može da se gleda u bebu a kod ovih Hauck,samo kroz mrežicu odozgo.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 17:52:59
|
|
|
|
adulence
|
Jole samo polako naci ces nesto sigurno,a veruj mi vrlo su ta dva,tri kilograma bitna,ja ako ikada budem ponovo kupovala kolica to ce verovatno biti cam portofino,ona su 0+ ,a mislim da su teska do 7 kg....a odlicna su videla ih uzivo,a i cam su kvalitetna kolica...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 18:00:19
|
|
|
|
Jole84
|
Da da zaboravih da odgovorim Bubulence,ona su 0+,tako su mi rekli,i otprilike su jednako teška Cam i Hauck. Čini mi se 7,5kg. Adulence što više gledam,sve manje znam
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.3.2014 19:05:40
|
|
|
|
degu
|
U pravu si Jole, ne bih ni ja na slepo uzimala ništa a pošto živiš u zgradi bez lifta, moraš da gledaš da budu najlakša moguća, da ne bi sutra zavisila večito od nekog da ti spusti kolica. A da, ta čvrsta korpa je glupa, zato sam se i ja preorijentisala na ova Vip, mnogo su jeftinija. Ali to je sve još neozbiljno gledanje
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.3.2014 14:18:09
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam u ozbiljnom problemu što se tiče kolica,baš sam u nedoumici Šta mislite o Chipolinu Leo? Dopadaju mi se ova KLIK ne mogu da nađem nigde koja im je težina,beba može da gleda i na tamo i na ovamo i takooooo
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.3.2014 14:23:45
|
|
|
|
degu
|
Težina im je tu 10-11kg. I ja sam ih gledala, samo bih ja neutralnu boju da imam i za drugo ako Bog da
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.3.2014 14:44:28
|
|
|
|
Jole84
|
Mene je kupilo ono sunce Nisu onda ni ona laka,al s druge strane vidim da sva ta prva kolica nema ispod 9kg. A ovi dupli točkovi šta misliš jel su ok? Meni deluju otežavajuće
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.3.2014 14:52:24
|
|
|
|
degu
|
Sve zavisi kakav vam je grad. Kod nas npr im dosta onih slivnika od oluka ili kako već i takvi točkovi upadaju, moraš dizati kolica za svaku rupu, znam da sam bratanca istruckala pošteno ok su mi bili za upravljanje, al sad tražim veće točkove, sa gumama i amortizerima, koji lakše prelaze preko nervnina. Pa da, uglavnom su kišobran kolica laka, mada imaš i neka na njihov fazon, koja su tako lagana a mogu da se koriste 0+. Svetreba dobro pregledati.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.3.2014 9:23:04
|
|
|
|
Jole84
|
Mene je glava zabolela od gledanja kolica,počela sam noću da sanjam kako ih sklapam. Problem je rešen tako što ću da ih dobijem od kumova iz Švajcarske pa sam hepi neka njih boli glava pri izboru
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.3.2014 9:27:34
|
|
|
|
mika79
|
Jole sviđa mi se tvoj način rešavanja problema
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.3.2014 9:33:16
|
|
|
|
Jole84
|
Miko ionako ljudi nisu znali šta da mi kupe,ovako im je lakše. Šta god da uzmu sigurno je kvalitetnije nego kod nas i biću zadovoljna,poklon je poklon. Nego sad istražujem koja kolica tamo ima,za slučaj da me pitaju da biram,jel zna neka možda?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.3.2014 9:33:49
|
|
|
|
pocahontas
|
Jole, posto ja zivim na drugom spratu bez lifta, gledaj samo da budu sto laksa, dzaba ti najbolja kolica na svetu i najlaksa za upravljanje ako ces ih vozati po stanu dok neko ne dodje da ti pomogne da njih i bebu spustis dole.. ovo ti kazem iz iskustva jer se ja poslednjih 18meseci osecam kao kuce koje ceka da ga izvedu u setnju i ocajna sam zbog toga, a imam super kolica kojima sam bebu sama vodila u setnju toliko puta da mogu da izbrojim na prste jedne ruke, na kraju smo ih drzali u kolima, ali to znaci da ta kola u kojima su kolica moraju uvek da su ispred zgrade...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.3.2014 9:38:04
|
|
|
|
Jole84
|
Poc to me najviše i zabrinulo u odabiru,još sam ja na četvrtom,baš je visoko,jedva se i sad penjem a kamoli s bebom i kolicima. Naglasila sam im da mi je težina najbitnija
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.3.2014 22:10:55
|
|
|
|
jovanag
|
EDIT:Zabranjeno samo reklamiranje. Ukoliko ste zainteresovani za reklamu, pošaljite nam mail na marketing@ringeraja.rs
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.3.2014 22:14:06 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.3.2014 10:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se svidjaju Kunert kolica-Silver 3u1...Citala sam da neke RR vec ih imaju.Ici cu sutra da ih vidim uzivo..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 8:45:41
|
|
|
|
Jole84
|
Kumovi su mi izabrali ova i šalju mi ih za dve nedelje,baš mi se sviđaju! KLIK Chicco urban su u pitanju,imaju sportsko sedište koje se "pretvara" u korpu+autosedište.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 8:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole odlicna su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 8:55:52
|
|
|
|
New Mom
|
Uh, Jole, izgledaju odlično! Meni malo žao kad vidim šta sve ima od modela ovih dana što će i treće u ista kolica. Mislim, daleko od toga da i izgledaju korišćeno i pored 4 god starosti. I stvarno su dobar model. Al opet...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 8:56:19
|
|
|
|
jole82
|
UUU Jole...super su Ovo "pretvaranje" mi se baš djasvi transfomersi
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 9:00:43
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam žene Jedva čekam da ih vidim,deluju mi lako i praktično. Izabrala sam tirkiznu boju,nekako mi univerzalna,da vozim i naredne bebije. NM šta fali...ako su kvalitetna i očuvana,taman će i treći musketar da ih iskoristi,pa možeš posle da je častiš kišobran kolicima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 9:09:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Ova kolica su super! Moja kuma ih ima! Lagana su, lako se sklapaju, i održavaju, isto su u crvenoj boji! Nek su ti srećna i zdravo ih koristila!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 31.3.2014 9:10:35
|
|
|
|
adulence
|
Jole stvarno su super...sto kaze jole transformersi,potpuno su me zapanjili kada sam videla pretvaranje u korpu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?