|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
22.2.2014 8:30:53   
pari
serpice, deluju dobro na slici! otići ću da ih vidim...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1226
22.2.2014 12:35:49   
pari
išla sam da ih vidim...lepa su...ali mi deluju malo glomozno...
doduše ovo su bila prva kolica koja sam gledala user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1227
22.2.2014 20:04:30   
degu

IZVORNA PORUKA: Jole84

Uštipak super su,u zdravlje da se voziteee user posted image
Degu a u čemu je beše razlika između Silver i Vip,sad ću da protalaškam. I ja sam se zalepila za Silver,sveki časti pa ću najverovatnije njih.

Pa koliko sam ja skontala kunert silver ima čvrstu korpu koja se montira na kolica i to je korpa koja samo ima ležeći položaj, zatim sportsko sedište, to je korpa koju možeš da podešavaš po položajima i AS. A Kunert vip nema tu prvu korpu, već umesto nje onu bezveznu nosiljku. Jesi li ih negde gledala uživo, probala? Ima i u Subotici neka slična Bomble Bee, nešto ovako KLIK čini mi se da su isto ok.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1228
22.2.2014 21:15:51   
serpica
Pari nisu glomazna uopste,super su funkcionalna i zavrsice posao do kraja,ne trebaju ti ni kasnije druga kolica
http://shop.aksa.rs/puerri-kolica-tutto-orange.html evo valjda sam uspela da vidite...
http://shop.aksa.rs/puerri-kolica-tutto-blue.html
ne znam da li sme da se ubaci ovakav link,molim modove da izbrisu ukolko nije dozvoljeno,hvala.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1229
22.2.2014 21:27:05   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: serpica

Pari nisu glomazna uopste,super su funkcionalna i zavrsice posao do kraja,ne trebaju ti ni kasnije druga kolica
http://shop.aksa.rs/puerri-kolica-tutto-orange.html evo valjda sam uspela da vidite...
http://shop.aksa.rs/puerri-kolica-tutto-blue.html
ne znam da li sme da se ubaci ovakav link,molim modove da izbrisu ukolko nije dozvoljeno,hvala.user posted image

Meni se vala sviđaju i otićiću da ih pogledam još kad tome dodaš da ti država odbije pdv... dođu još jeftinija.... samo neznam za koliko user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1230
22.2.2014 21:41:19   
serpica
Vracaju ti 20% sto znaci 3000din i kolica izadju 12000 dinuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 1231
22.2.2014 21:58:40   
Mara1986
Pošto znam da kod njih možeš da rezervišeš i da čekaju mesec dana dali bi pristali da se rezervišu ali po akcijskoj ceniuser posted image ja neverujem user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1232
23.2.2014 8:07:02   
pari
možda bi pristali ako im daš kaparu...treba pitati...

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 1233
23.2.2014 8:21:25   
serpica
Ja sam u sredu dala 2000din kaparu,cuvaju mi kolica do 6.marta dokle traje akcija,danas idem da dam ostalo i da ih preuzmem,razmisljala sam se ali sam ipak ostavila kaparu za svaki slucaj jer ovo je odnos,cena-kvalitet super...slikacu ih pa cu da ubacim...inace redovna cena je oko 18000 din

< Poruku je uredio serpica -- 23.2.2014 8:22:01 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1234
23.2.2014 8:41:16   
mika79
Šerpice baš su lepa kolica, a cena je super, nama je još rano da razmišljamo o kolicima, pošto imamo pežo 206 mi ćemo morati gledati koja kolica mogu da stanu u gepek. Tako da tu neće biti mnogo izbora.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1235
23.2.2014 8:42:59   
pari
serpice, da li znaš možda koliko su teška kolica? pitala sam ih juče ali nisu znali...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1236
23.2.2014 9:55:18   
Anoniman
Meni se iskreno ova kolica ne svidjaju, jer lice na moja jungle, bebu mozes da gledas samo u lezecem polozaju, i to im je najveca mana, posle je u svakom sledecem beba okrenuta od majke...

Mene su ova odusevila KLIK prva sa desne strane, set 3 u 1 280 e, ako budem opet trudna njih uzimam sigurno!

(odgovor članu pari)
  Direktna veza do poruke: 1237
23.2.2014 11:58:53   
pari
i ja bih kolica koja mogu da se okrenu prema meni u svim položajima (ne samo u ležećem)...sad samo još naći nešto povoljno...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1238
23.2.2014 14:36:09   
Jole84
Degu u pravu si,razlika je u nosiljci,protalaškala sam. Ovde u Nišu ih nigde nema user posted image pa ću vrlo verovatno da naručim preko neta,mada sam zamolila jednu prijateljicu da mi ih pogleda u Bg ovih dana. Nijedna druga mi nisu zapala za oko,a ona što jesu su preko 500 evra što mi je baš puno sad kad treba sve. Bolje ću kasnije da kupim neka kišobran kolica. A lepa su ova što si postavila,slična su Kunertu. Sad ću da ti nađem jedna slična,poljska proizvodnja čini mi se a i cena je pristojna.
Šerpi baš su lepa,šetaćemo ih zajednoooo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1239
23.2.2014 14:45:34   
Jole84
Veverko evo link KLIK ima cena i preko 300 ali i za 230e,3 u 1,protalaškaj.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1240
23.2.2014 14:57:09   
degu
gledala sam i ova Jolence, taman mi je to troje kolica zapalo za oko. A mislim da mi nosiljka i ne treba, ni meka ni ta čvrsta ako ovo sportsko sedište ima nulti položaj. Gledala je meni Milica cica u NS-u Kunert silver i kaže da su super i laka za upravljanje. Hehe taman ih ti isprobaš pa preneseš meni utiske user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1241
23.2.2014 14:59:26   
adulence
Degu ako mene pitas ta tvrda nosiljka je cista glupost i nesto sto ti posle zauzima mesto,nikada mi ta nosiljka nije falila,nulti polozaj i milina...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1242
23.2.2014 15:00:25   
Jole84
Imamo isti ukus user posted image
ne znam da li će tvoja devojčica da sačeka mojih 40 dana bez šetnje user posted image
Baš nam stižu u lepo vreme,ima da šetkamo celo leto user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1243
23.2.2014 15:08:54   
degu
IZVORNA PORUKA: adulence

Degu ako mene pitas ta tvrda nosiljka je cista glupost i nesto sto ti posle zauzima mesto,nikada mi ta nosiljka nije falila,nulti polozaj i milina...

Da to sam i ja mislila, a ova druga su mi mnogo jeftinija. Jolence ja sam se zalepila za njih čim sam ih videla user posted image i sva druga upoređujem s njima. Nadam se da će se pojaviti neko ko ih je isprobao user posted image Ima ih ovde, čak za nijansu jeftinija KLIK

< Poruku je uredio degu -- 23.2.2014 15:09:29 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1244
23.2.2014 15:17:59   
adulence
Lepa jesu stvarno ali opet moram prokomentarisati i preteska bar za mene i moje gabarite...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1245
23.2.2014 15:20:35   
Jole84
Isprobala ih je Jole82,ona je baš zadovoljna,ima neke sitne zamerke ali generalno su odlična,ima na temi baš je pisala.
Koji ti se dezen najviše sviđa? Gledam nekako da uklopim ako drugo bude dečak da može i on da ih koristi,pa da se ne zapucam za roze user posted image
Najviše mi se sviđaju ona naslovna-braon sa krugovima,ljubičasta sa kockama i ona među novijim dezenima-krem sa crnim cvetovima (mada me malo buni,deluju mi bebi roze po slici ili sam daltonista user posted image )
Adulence user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 23.2.2014 15:21:16 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1246
23.2.2014 15:27:04   
degu
Piše da su 14 kg sa svim dodacima, jel to teško? Ja se baš ne razumem. Moram to da istražim. Mada ja živim u kući, nemam gde da ih podižem i nosim, ako su ovako lagana za upravljanje. Treba ih isprobati.
Jole meni su ona sa tufnicama i razne crno bele varijante al kontala sam da će joj biti toplo, da tamna boja privlači sunce, mada opet neću nikud s bebom po suncu da idem, al ipak mislim da je bolje svetlija.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1247
23.2.2014 15:30:04   
adulence
Dego ja sam scoja kolica prodala jer su bila teaka 10kg,moja Iva se nije teska rodila ali sa 3meseca je imala 7 kg +10kg to je meni tesko....da ta kunert su stvarno super,meni je jedino zamerka tezina

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1248
23.2.2014 15:35:53   
degu
Ništa dok ih ne vidim uživo i ne isprobam, na starnu sve što sam se zalepila za njih, bitno je da budu i praktična user posted image Hvala Adulence user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1249
23.2.2014 15:41:26   
madre

IZVORNA PORUKA: degu

Ništa dok ih ne vidim uživo i ne isprobam, na starnu sve što sam se zalepila za njih, bitno je da budu i praktična user posted image Hvala Adulence user posted image

vec sam te zamislila kako si sela u njih i vices brm, brmuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here