Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 29.1.2014 14:56:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Pache ja posle podne idem po svoja Uno kolica i javljam ti. Meni se cakcini da im je korpa veca nego kod drugih kolica. Ja imam i chippolino kolica sa tri tocka ali su mi se smucila. Korpa im je mala i nikako ne mogu lepo da namestim bebu. Akada je poceo da sedi sedeci deo mu dodje do pola dupeta. Posle toga samkupila peg perego kisobran kolica model Si i fenomenalna su. Po meni peg perego peri-deri
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 29.1.2014 14:56:24
|
|
|
|
Sanchy
|
I ja se slazem sa Pandinom ..Mi imamo Chipolino Perfekta kao prva kolica ili sto ja kazem zimska i Chipolino Ava kisobran i jedna i druga su odlicna,,Perfektu smo platili 27000 plus jaje 10000,a Avu 7000,udjite na sajt ima zaista odlicnih modela i jeftinijih od naseg izbora a stvarno apsolutno im nista nefali,Perfekta ima jedan par velikih tockova tako da mogu da se voze po svim mogucim terenima cak i po sljunku na plazi,sediste se rotira dakle moze beba da gleda ka majci i suprotno,drska je podesiva,tri polozaja naslona,dobija se dunjica za noge,ima drzac za casu takodje ispred bebe ima onaj deo kao posluzavnik sa mestom za flasicu koji moze da se skine dok je bebac mali pa mu ne treba,veliku korpu za stvarcice i to je to..Ava model ima kais kada se sklope pa mozete da ih stavite na rame i nosite u nekoj situaciji na primer meni je to na aerodromu znacilo posto sam isla sama sa bebom,,i tako,preporucujem ..Vidim da Dijana nisi zadovoljna ali to je model sa tri tocka ja te modele nisam ni gledala pa da ne sudim o njima a Peg pereg piko vozila sam M.na moru par dana sticajem okolnosti i strasno sam se razocarala,tockovi koji ne mogu da skrenu kako treba,rucke klimave ,teska za upravljanje jednom recju a pri tom sest meseci stara tako da nije da su godinama koriscena pa zbog toga,,dakle lose iskustvo..
< Poruku je uredio Sanchy -- 29.1.2014 15:01:06 >
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 29.1.2014 15:17:48
|
|
|
|
Moiraina
|
Pandina, i ja imam loše iskustvo sa Chicco kolicima. Naša kišobran kolica su Chicco, ne znam koji model, mislim da se više ne proizvode jer ne mogu nigde da nađem sliku (eto koliko su dobra), znam samo da ima spojene ručke. Koštala su nas 0 dinara (dobili smo neki vaučer) ali svejedno ne mogu da se nakajem što smo ih uzeli. Odavno su se rasklimala, ispao je šraf od kočnice, sedište usko i ima neki skroz glup sistem obaranja... Lakša su 4 kg od PP Uno, ali su zato 10 puta teža za upravljanje. Uno guram i upravljam njima bukvalno sa dva prsta, a zato ova Chicco... totalno razočarenje. Pache, sedište se na Unu skroz spušta, bude skroz ležeći položaj i definitivno nije usko. Mi smo ga platili 2010. godine oko 300-350€, ne mogu da se setim tačno, tj. svekiji su dali lovu, ali tek nakon što sam ja već definitivno izabrala kolica. Da nisu oni platili, svejedno bi ih uzela. Vozim drugo dete u njima i kao nova su.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 29.1.2014 17:11:42
|
|
|
|
pache
|
Meni je u prodavnici delovalo kao da nije skroz ravno sediste, pa sam se malo razocarala. Sad opet imam 4 modela oko kojih ne mogu da se odlucim
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 9:19:37
|
|
|
|
subotičanka
|
http://bebetto pascal Ovo je moj izbor,malo mi deluju glomazna,ali živim u kući tako da mi neće predstavljati veliki problem.Cena im je u Mađarskoj bila 350€,u Bgd je 430€.Biću pametnija kada ih provozam,ali za sada mi deluju kao da je na svaki detalj obraćena pažnja.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 31.1.2014 9:19:38 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 10:46:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Nasa kolica su stigla Prezadovoljna sam. Evo Kosta je sada u njima zaspao. Najvise mi se svidja sto u svakom momentu mogu rucke da okrenem i da gledam u bebu ili od bebe. A kod chippolino sam morala celu korpu da skinem sa konstrukcije pa da je okrenem. I to sam mogla jedno vreme, posle kada je beba bila veca nije bilo sanse. Vidim da mnogi pisu da koriste jaje za set_nju. Recicu vam ono sto su meni doktori i fizijatri rekli u tome nikako ne voziti bebu i to jaje koristiti samo kada se beba vozi u autu. Da taj polozaj uopste nije dobar za bebu. Prenosim ono sto su mene savetovali.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 30.1.2014 10:47:54 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 13:56:41
|
|
|
|
Jeltje
|
Nasa kolica su ova KLIK (ne znam da postavim onaj "lep link" (sorry). To su Quinny Mood. Moja drugarica ih ima, ali nije isti model, jesu Quinny, ali ne znam model tacno i ona kaze da su odlicna, da su bas izdrzljiva i pokretna u svim pravcima. Meni se dopada i kako izgledaju, sa ova tri tocka. Nasa konstrukcija je crna, a sediste i korpa su u plavo-ljubicas_toj boji. Ja ih jos nisam videla, jer su u Holandiji. Tamo ih je moj muz kupio od neke devojke koja ih nije ni koristila bukvalno su novcijata u kutiji i platio ih je 300e, a u prodavnici su oko 700e. Ako neko ima slicna ili ista ova kolica, molim za iskustvo?!! Ja ne mogu jos nista da kazem jer ih znam samo sa slike. Dijana1 RR - Ja sam takodje cula za to "jaje" da u njemu beba ne sme dugo da boravi bas zbog fiziatriskih stvari. To mi je rekla zaova koja zivi u Holandiji, tamo dr-i tako govore. Znaci isto sto si i ti cula. Dakle moze, ali ne vise od sat-dva (ne znam tacno). I imam jos jedno pitanje: Kakva su to kisobran kolica? (bas sam neupucena)
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 31.1.2014 9:14:33 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 14:07:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Jeltje imamo temu kako se napravi lep link pa mozes da pogledas Tako je i meni fizijatar rekao, sto krace . U prvim mesecima beba treba sto vise da lezi.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 14:15:21
|
|
|
|
madre
|
jeltje, ovo su kisobran kolica KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 14:26:23
|
|
|
|
pache
|
Dijana hvala na izvestaju. I ja bih rekla da je nezgodno okretati komplet sediste sa detetom, nije to ipak tako lako. Pogledacu jos jednom Uno u prodavnici, i uporediti sa Gracom, pa valjda cu se odluciti uskoro.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 14:35:53
|
|
|
|
Jeltje
|
Madre, hvala ti. A meni ona izgledaju kao i ova "obicna" sa sedistem za vece dete. Ne znam zasto mi trebaju i ova obicna i kisobran kad je cini mi se ista funkcija. IZVORNA PORUKA: madre jeltje, ovo su kisobran kolica KLIK
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 15:05:59
|
|
|
|
Jole84
|
Jeltje baš su vam lepa kolica ja sam još uvek najviše za Kunert 3u1,pa ću najverovatnije da ih poručim kad uđem u deveti mesec.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 15:19:47
|
|
|
|
Sanchy
|
Kunert ima bas dobrih modela,skoro sam gledala sa drugaricom i normalne cene s obzirom da su tri u jedan....sto se tice menjanja polozaja sedista da li preko rucki ili pomeranje crlog sedista mislim da to nema nekog znacaja...ja sam bebu vozila ka meni dok nije mogao da sedi a kada je poceo da sedi okrenula sam da gleda u pravcu kretanja i to je to...ne znam zasto bih menjala polozaj svakodnevno ....bitno je da kolica koja kupujete imaju tu funkciju
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 15:22:07
|
|
|
|
Jole84
|
Sanchy da znaš da su im cene veoma pristojne,s obzirom da obuhvata sve tri stavke. a bogami i najlepše dezene
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 15:35:50
|
|
|
|
Jeltje
|
Hvala Jolence Znam za Kunert, nasi kumovi iz Indjije ih imaju i kupili su u Belvilu, znam da su pristojni sa cenama. Oni su ih platili oko 28.000din, cini mi se i jesu zadovoljni, jedino sto su malo glomazna i tockovi su nekako veliki. Znam da mi je kuma tako rekla...mada je generalno zdovoljna. Sanchy, i ja sito mislim povodom okretanja bebe od sebe i ka sebi. Kad je beba onda ce biti ka meni, kad poraste bice okrenuta ka smeru kretanja, jer ce je zanimati vise razgledanje okoline nego da bulji u mene...logicno
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 16:50:00
|
|
|
|
pache
|
I ja sam prvo mislila da nije bitno to okretanje sedista, ali sta ako u toku voznje krene direktno da duva vetar na bebu? Od sunca mogu da ga zastitim sa nekim suncobranom. Ili ako se uznemiri sto me ne vidi, a ja ne mogu da okrenem ni rucku, ni sediste? Ja bas zbog ovih stvari toliko i razmisljam koja kolica da kupim, i nikako da odlucim.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 17:58:00
|
|
|
|
Sanchy
|
Pache,dok je beba tj.do nekih sedam osam meseci recimo svakako ce uvek beba biti ka tebi okrenuta,ako dune vetar imas najlon kojim se cela kolica pokrivaju i ima da se kupi i u Aksi i recimo u Dm,na modelu koji ja imam Chipolino perfekta nisam morala ni to jer se onaj gornji deo ili sto ja kazem kapuljaca spusta skroz skoro do sedista i a kada bude veci nece vise hteti da bude okrenut ka tebi veruj mi,toliko su zainteresovani za okolinu.,mi stvarno od prvog dana setamo ,bas dosta i nikada nisam bila u situaciji da iznenada menjam polozaj na kolicima
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.1.2014 22:21:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Kako ko, meni se xy puta desilo da u toku voznje moram da okrenem korpu na sred ulice sa bebom. I to sam mogla neko vreme. Posle nije bilo.sanse jer je beba bila teska a i pocela su ledja da me bole. Razlog okretanja vetar ili sunce. Nismo svi isti. Svako ima svoje potrebe i zna sta mu najvise odgovara.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 14:57:19
|
|
|
|
Ushtipak
|
Ne mogu lepo da slikam nasa nova kolica, posto su u prtljazniku, a ja ne smem da ih dizem, ali to su evo ovaj model, samo sto su nasa crne boje http://www.bertoni-eu.com/products/strollers/baby%20strollers%20%280-36%20months%29/418-laguna Imaju nosiljku za novorodjence i sediste za stariju decu, moze da se okrece u oba smera, sto jeste bitno, moj stariji sin se plasio da ne vidi ko ga gura dok je bio sasvim mali, setnje su nam bile pakao. Ova kolica imaju zimske navlake za nosiljku i sediste, jako se lako sklapaju i rasklapaju, jednom rukom, sve je na "klik". Kupili smo polovna, ali potpuno nekoriscena, u prodavnici su 30000, mi smo ih uzeli za 14000.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 15:00:32
|
|
|
|
degu
|
Uštipak prelepa su Ja sam se zalepila za Kunert silver 3 u 1 al su mi preskupa, tako da mi je i Kunert Vip fina zamena, a ova su na fazon tih.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 15:07:18
|
|
|
|
Mara1986
|
E viđala sam ih i baš sam ih pre gledala za sebe a kad ni i ja naišla na tu cenu nebi ni razmišljala .... super su i dobro ste prošli
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 17:08:30
|
|
|
|
pari
|
super su ushtipak...kako ste ih našli? ja ne bih da dam više od tog iznosa...mislim da je to sasvim dovoljno za kolica...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 18:44:17
|
|
|
|
Ushtipak
|
Pratila sam nekoliko sajtova za prodaju polovnih stvari, mesecima, i bila sam prilicno razocarana ponudom. Ima na stotine kolica, ali su ili preskupa ili totalno unistena, i kada sam naletela na ponudu da se kolica koja kostaju 30000 prodaju za 20000, poslala sam poruku da nudim 14000, jer mislim da je za svaku polovnu stvar pola cene dosta. I ponuda je prihvacena. Pre toga su mi se dopala jedna Quinny koja nisu hteli vlasnici da spuste, a sada mi je i drago, jer su ih dva deteta koristila po tri godine, pa ma kako da su kvalitetna, ipak su dobrano koriscena. Ova su ganc nova Ali moram da priznam da sam mesecima nailazila samo na razocaranja prateci oglase. Treba biti uporan.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.2.2014 23:11:55
|
|
|
|
Jole84
|
Uštipak super su,u zdravlje da se voziteee Degu a u čemu je beše razlika između Silver i Vip,sad ću da protalaškam. I ja sam se zalepila za Silver,sveki časti pa ću najverovatnije njih.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.2.2014 7:42:24
|
|
|
|
serpica
|
Drage trudnice imate u aksi stalno snizenja pa su ovog meseca na akciji kolica pueeri kostaju 15000 din za bebe od rodjenja do 15kg,fenomenalna su,udobna,lezeci polozaj ko u krevetu,mekan dusek,mogu da se okrenu i prema vama a i kontra,sa velikom tendom a na principu su kisobran kolica,ima ih u raznim dezenima a uz njih ide i torba i dunjica koja se navlaci za hladno vreme. Ja razmisljam da ih uzmem,jer kolica koja smo nasledeili od sestre su ogromna i teska a ova kisobran koja imamo nemaju lezeci polozaj pa mu je nezgodno....probacu da ubacim link ako mogu..pozdrav
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?