Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 23.2.2014 15:43:15
|
|
|
|
degu
|
E luda si Što je najgore sad sam i ja zamislila
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 16:30:08
|
|
|
|
serpica
|
evo ih nasa nova kolica i prvi dan u set_nji danas...tenda ide skroz do kraja da se dete zastiti od sunca,ima skoroz lezeci polozaj,skroz sedeci i dva medju polozaja,lagana su i mogu da se okrenu tako da bebu gledate dok vozite kao sto rekoh ide torba i dunjica uz njih za hladno i vetrovito vreme,ja sam odusevljena zaboravih da kazem da su rucice podesive po visini sto meni posebno odgovara zabog moje visine
< Poruku je uredio serpica -- 24.2.2014 16:31:47 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 17:00:37
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Degu u pravu si,razlika je u nosiljci,protalaškala sam. Ovde u Nišu ih nigde nema pa ću vrlo verovatno da naručim preko neta,mada sam zamolila jednu prijateljicu da mi ih pogleda u Bg ovih dana. Nijedna druga mi nisu zapala za oko,a ona što jesu su preko 500 evra što mi je baš puno sad kad treba sve. Bolje ću kasnije da kupim neka kišobran kolica. A lepa su ova što si postavila,slična su Kunertu. Sad ću da ti nađem jedna slična,poljska proizvodnja čini mi se a i cena je pristojna. Šerpi baš su lepa,šetaćemo ih zajednoooo Ne poručuj preko neta jer mislim da nemaš pravo na refundaciju ako nemaš fiskalni račun ..... mislim da se porudžbine preko neta ne refundiraju ....
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 17:04:53
|
|
|
|
Mara1986
|
Jel imaju vise nijansi boja ili samo one koje nude na akciji tj. one dve boje pošto vidim da su tvoja drugačije boje od onih na slici?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 17:09:38
|
|
|
|
Klarita
|
Maro, pokusah da te citiram,no nesto sam izbrljala Ukoliko porucite preko neta od bilo koje firme, dobija se fiskalni racun. Ja porucivanje apsolvirala, jer sam cak i pampers porucivala...a, garderobu non stop, pa i igracke. Sem kod ovih zenica preko FB, svuda (Aksa, Letoshop, Dexi co, Sunce moje, Panda...) sam dobijala i fiskalni racun. Serpi, mnogo su lepa kolica, podsecaju me na peg perego pliko switch3 (valjda se tako pise )
< Poruku je uredio Klarita -- 24.2.2014 17:12:23 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 17:29:31
|
|
|
|
Mara1986
|
E pa onda ok .... meni se čini da sam to negde pročitala za kupovinu preko neta.... super ako je tako to olakšava puno hvala Bogu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 17:32:37
|
|
|
|
pari
|
serpice, super su...je l' su teška?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 20:47:01
|
|
|
|
serpica
|
E ovako ja kupujem preko neta u aksinoj prodavnici nisam nikada dobila fiskalni racun vec onaj odstampan na velikom papiru gde pise da je punomocan bez potpisa i pecata,ali su mi telefonom rekli da ih kontaktiram kad predajem za povracaj pdv-a i on ce njih zvati da im potvrde moju kupovinu,ja sam ipak prilikom predaje dala i te racune koji su mi stigli sa narudzbinom.Ne znam da li ce ih uvaziti.. Sto se kolica tice,u prodavnici imaju samo narandzasta i plavo-ljubicasta ali mi je ljubazni momak rekao da moze i da mi naruci ova sivo-braon samo sam cekala par dana,lagana su i za upravljanje a i kad se nose nisu mnogo teska ima jedna rucica specijalno za to kad se sklope nosis ih kao koferce. Da sam ih videla ranije odmah bih ih uzela,ali ni sad nije kasno...cista desetka za kolica,i stvarno odnos cena kvalitet super..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.2.2014 21:56:18
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi dušo baš su lepa kolica,u zdravlje da se šetkate Maro moraću da proverim,i meni se čini da ko što kaže Klarita ipak mora i račun da mi dostave,ne isplati mi se da zapucam za Bg,eto mog pdv-a
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.2.2014 16:04:14
|
|
|
|
Mara1986
|
Ja danas otišla do Akse i mogu vam reći da mi se Šerpicina kolica jako sviđaju i nisu glomazna, niti mi tako izgledaju,lako se pakuju i ne zauzimaju puno mesta u gepeku (vozim reno klio-dge ćeš manji gepek) i verovatno da ću večeras otići da ih kupim.... pošto sam danas kupila svašta tj. moja mama -buduća bakica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.2.2014 20:05:24
|
|
|
|
Mara1986
|
Kupila kolica
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.2.2014 22:58:13
|
|
|
|
degu
|
Bravo Maro U zdravlju i veselju da ih koristite
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.2.2014 23:01:36
|
|
|
|
Mara1986
|
E uzela sam kao šerpicina i pravo da ti kažem super su i extra laka imaju oko 9 kg (pa moje kuče ima 12kg pa je nosim a neću kolica) baš su laka za korišćenje,sklapanje i rasklapanje.... + staju lako u gepek odlično
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.2.2014 6:54:43
|
|
|
|
serpica
|
Drago mi je da sam pomogla bar malo...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.2.2014 9:31:45
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: serpica Drago mi je da sam pomogla bar malo... Boga mi nisi mi pomogla malo već puno! ja sam toliko bila pogubljena u moru kolica da sam mislila da nikada neću naći ona koja mi odgovaraju
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.2.2014 15:40:25
|
|
|
|
Jole84
|
Maro nek je sa srećom korišćenje
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2014 17:14:20
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Maro nek je sa srećom korišćenje Hvala
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2014 19:42:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Maro da se lepo navozate Nikako da napisem za svoja kolica. Kupila sam Peg Perego Uno i prezadovoljna sam. Lagana su za upravljanje, lako se sklapaju a do lifta imamo 6 stepenika a zadnji tockovi su dovoljno veliki da ih guram tj. dizem u nazad i tocak predje preko celog stepenika tako da ih ne moram dizati
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2014 21:18:30
|
|
|
|
Mara1986
|
U zdravlju da ih koristite
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2014 8:47:27
|
|
|
|
big mum
|
Moja su KLIK Definitivo najbolja kolica napravljena ikada.Toliko su čvrsta ,jaka a istovremeno lagana za rukovanje. Najbolje od tofa je što na njima mogu povesti starije djete i još gomilu stvari. Ne volim kolica sa punom ručkom jer nemaš gdje zakačiti kese,dj.torbu. Praktična i zaista vrjede svake pare
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.2.2014 10:24:26
|
|
|
|
dijana1*
|
BM ja imam Peg Perego Si to su kisobran kolica i isto se ovako sklapaju. Ova tvoja su lepa i koja god kolica PP da kupis dobra su i tu nema greske. Samo mi se cini da ova kolica nisu za malu bebu. Nemaju skroz lezeci polozaj. Ja sam stavila Kostu u kisobran kolica (da probam) i odmah sam ga izvadila, savio se kao kifla. Ako gresim ispravi me. Ova kolica su mi za bebu bar od 5+.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.3.2014 23:19:52
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice kakva iskustva imate sa ovim kolicima KLIK i sa ovim KLIK?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.3.2014 6:41:38
|
|
|
|
serpica
|
Jole nisu losa ali opet kad ih sklopis zauzimaju vise mesta nego ona koja su na principu kisobran kolica,ali su lepa a ova sto sam ja uzela su ista kao Peg perego,potpuno ista uporedjivale Mod i ja prosle nedelje u parku,iste funkcije sve su skinuli u originalu.
< Poruku je uredio serpica -- 5.3.2014 6:43:08 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.3.2014 17:18:14
|
|
|
|
degu
|
Jolence jesi li to odustala od Kunerta?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.3.2014 17:26:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Drugarice kakva iskustva imate sa ovim kolicima KLIK i sa ovim KLIK? jesu ova prva CAM 0+ ili 6+ ? mi imamo skoro identicna samo nemaju navlaku pa me malo buni... inace su savrsena, sta su sve nosila i koliko su km presla za ove dve godine a kao nova su... preporucujem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?