Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:19:59
|
|
|
|
degu
|
Super su Dunja Koja je cena i jel imaju mogućnost da beba gleda u mamu ili samo kad se namontira AS. Hvala Bubulence, našla sam neke prodavnice pa ću pogledati.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:23:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Koja je cena i jel imaju mogućnost da beba gleda u mamu ili samo kad se namontira AS. Samo kada se namontira AS beba gleda u mamu, ali skontala sam da mi to gledanje u mene nije presudno, mene će ionako stalno gledati, neka od starta upoznaje svet 16.000 su zajedno sa autosedištem, kvalitetna, točkovi odlični, lako sam ih sklopila, e sada zaboravila sam koja je težina bez AS, ali među lakšima su. I imam za ne daj Bože servis za njih u BG, non stop dostupan.
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.4.2014 0:24:06 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:24:20
|
|
|
|
mamin mish
|
IZVORNA PORUKA: degu Novosađanke da li znate gde se mogu pogledati Bertoni kolica u NS-u? Inače sam gledala Kunert uživo i raspametila se, prelepa su Bobo kolica su divna Bertonijeva kolica mozes pogledati na putu za vetrnik iza gspa sa leve strane Kids Land radnja Oni su i uvoznici za Bertoni i tu je i servis.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:26:46
|
|
|
|
Mara1986
|
Dunja odlična su i dobro je da ručke nisu sastavljene... jer onako nije praktično... Jole tvoja su u fazonu "transformersi" i oduševila su me... Bobo videla sam ih uživo prekjuče i to kod dva para i nisu mi se svidela previše su mi visoka i nekako čudna... nisu baš po mom ukusu... iskreno kad su probali da uđu u lift s'njima ( i nisu uspeli)... ja,muž i još jedan par u liftu samo smo se pogledali... Kolica moja a i šerpicina su dobra imam par zamerki ali kao i uvek zamerke nađeš tek kad kreneš da ih koristiš ... kao i kod automobila
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:30:30
|
|
|
|
degu
|
Maro zašto nije praktična ta sastavljena ručka? Meni deluje super jer mogu jednom rukom da guram. Dunja super im je i cena, stvarno nisu skupa. Mamin mish, hvala ti draga, njih sam i našla preko neta pa ću ih obići i posle toga definitivno odlučiti šta ću.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:34:50
|
|
|
|
Sanchy
|
Dunja kolica su super,i cula sam da su jako dobra inace..DEgu predpostavljam zbog toga sto ne mozes stvari da okacis,ne znam koji drugi razlog,nasa prva kolica Chipolino Perfekta imaju spojenu rucku ali imaju dole veliku korpu pa mi nije bio problem,inace mozes jednom rukom da ih guras ..nasa druga kolica chipolino Ava imaju rastavljene drske tako da svasta mogu da nakacim na njih a korpa im je mala tako da to im je prednost
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:36:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam mnogo lutala, obzirom da sam u Brestillu dobila super povoljne uslove (ne samo za kolica), odlučila sam da kod njih uzmem većinu stvari. Iskreno, mogla sam da izaberem bilo koja, nije mi cena bila bitna (da me neko ne shvati pogrešno, hoću da kažem da sam ih izabrala zbog kvaliteta i karakteristika koje mi odgovaraju, a ne zbog cene), jedan ceo dan sam provela u radnji, zagledala, vozala cam, mclaren, maxi cosi, ali meni sva ta kolica koja su prilično skuplja izgledaju potpuno nebezbedno i plitko. Bertonne cena za onakva kolica mi je potpuno neverovatna (16.000 im je redovna cena), a kolica uživo izgledaju super, jaka su, čvrsta, amortizeri odlični. Poseban utisak je ljubaznost Brestill osoblja, koje je potpuno nenametljivo i predusretljivo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.4.2014 0:45:14 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:41:30
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja sam cula da su vrlo slicna Peg perego kolicima i da im je svaki segment odlicno uradjen,a cena normalna...ne volim kad preteruju..i meni su bila u uzem izboru jedino sto je presudilo to je sto mogu celo sediste da okrenem ka meni kod ovih chipolino sto smo uzeli,eto to,nista drugo..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 0:44:16
|
|
|
|
degu
|
Sanchy, da to im je jedina mana, mada su mene nervirale kese kad ih okačim na ručku kad sam bratanca vozala. Dunja, super su. Ja se nadam da ću tako naleteti na neka koja mi odgovaraju, a da su povoljna. Do sad su mi sva bila uglavnom teška i glomazna za mene malu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 2:01:28
|
|
|
|
Mara1986
|
Pa nisu mi praktična zbog torbe jer nemas gde da je okačiš ova naša imaju torbu i dole veliku tako da mogu i u korpu da stavim a mogu i na ručke da kačim... pritom neznam dali te ručke mogu da se podese po visini.... ova mogu...a i nekako su mi lepša ova sa odvojenim ručkama Ova moja vidim da su kopija perego kolica ali su ok stvarno... evo dokaza da su laka i za koriščenje... čim može moja baka od 80 god. da ih vozi... i to baka radi sa lakoćom i sa velikim ponosom dok ih je gurala došlo mi da plačem od sreće što je dočekala taj dan da se prošeta sa praunukom inače to mu je bila prva šetnja sa bakom i prabakom ja i šerpica smo naša platile na akciji u Aksi 15000 a bila su 17000 ...
< Poruku je uredio Mara1986 -- 26.4.2014 2:06:46 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 8:15:38
|
|
|
|
boba24
|
Maro,nasa jesu malo glomaznija sreca pa nemamo lift ja kad sam birala vodila sam racuna da mi pre svega budu LAKO POKRETNA,kad sam ih provozala po prodavnici,a kasnije i po kuci shvatila sam da je to to. E a sve modele koje sam videla te marke,sva su bila malo glomaznija,nasa su cak najmanja. Meni su se svidela i Peg Perego 2014,i vrlo su slicna kao ova(glomazna,napred dva mala tocka nazad dva veca,podesiva rucka...) Dunja super su vam kolica
< Poruku je uredio boba24 -- 26.4.2014 8:22:41 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 8:42:55
|
|
|
|
boba24
|
Evo slika sa korpom
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 9:48:51
|
|
|
|
Mara1986
|
E Bobo nisam mislila na ova sad nego na ona čiju si sliku izbacila pre... ova su super...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 11:03:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Devojke,za kolica je bitno da nisu glomazna i teska! Ja sam dobila preko RRa hauck malibu,sjajna,lagana..ali nisu kisobran...to je veci problem za kola,kabasta su... ako ovog puta bude decak razmisljam da ih prodam i kupim hauck lima...ona su kisobran,i lagana..i onda cu moci dugo da ih vozim..a kostaju oko 80e!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 11:32:51
|
|
|
|
vonavoj
|
imam HAUCK MALIBU..bordo..a sad bi uzela HAUCK LIMA..i ova su dobra,ali skuplja HAUCK
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 13:52:07
|
|
|
|
boba24
|
Ma ista su to kolica Maro,samo sto ima deo sa nosiljkom i sedeljkom. Malo je tamna slika,losa mi je kamera Super su Von,svi koji imaju hauck kazu da su prezadovoljni,meni su lepa i hauck navy,mislim da se tako zovu.
< Poruku je uredio boba24 -- 26.4.2014 13:55:00 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 14:27:35
|
|
|
|
Sanchy
|
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.4.2014 16:16:46
|
|
|
|
Mara1986
|
Izgledaju mi normalno sa onom za ležeći položaj... nesviđaju mi se za sedeći
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.4.2014 12:36:49
|
|
|
|
degu
|
Sanchy mnogo mi se sviđaju I tvoja Maro mnogo lepše izgledaju na tvojim nego na Aksinim slikama, bravo za ponosnu prabaku
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.4.2014 12:49:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj imam HAUCK MALIBU..bordo..a sad bi uzela HAUCK LIMA..i ova su dobra,ali skuplja HAUCK Von, ova su slična mojima bertonne, ili mi se čini? S tim što ja dobijam i auto sedište i torbu, ostalo mi se čini slično ..
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.4.2014 14:18:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,bogami,vasa su teza 4kg! i malo glomaznija!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.4.2014 19:14:37
|
|
|
|
dunja RR
|
E Von, to je težina sa sve jajetom, ali bez jajeta su lagana, ali ne znam tačnu težinu, tu do 9 kg max.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 28.4.2014 11:10:04
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči baš su lepa! A i povoljna,što je stvarno bitno sad kad sve treba. U principu su sva ta početna kolica manje više oko 9,10 kg.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.5.2014 21:55:49
|
|
|
|
Jole84
|
Nama su stigla kolica pre neki dan,baš mi se sviđaju,jedva čekam da se vozikamo evo slike sa sportskim sedištem koje se "transformiše" u kolevku za novorođenče: a ova je sa autosedištem:
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.5.2014 23:21:32
|
|
|
|
madre
|
jednom recju fenomenalna
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?