|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
1.6.2014 8:45:28   
mika79
Didiuser posted image moram pogledati da li ta kolica imaju u mom mestu, sviđaju mi se kako izgledaju na slikama. Mi planiramo da kupimo as ali bih ja kupila neko koje može duže da se koristi, ovo do 10 kg. mi se ne sviđa ali ova do 18 kg su ok.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1401
1.6.2014 8:48:28   
dijana1*
mika 79 pogledaj ovu temu KLIK

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1402
1.6.2014 11:21:22   
degu
Miko to ti nije neka velika investicija a mnogo znači za prvih godinu dana. Bebina glavica je jako nestabilna, nema veze što ne idete na put, dovoljno je da auto malo jače zakoči da se njoj glavica trgne. A kasnije ćete svakako uzeti AS koje će moći dugo i dok god bude trebalo.
Da ne idem of skroz, što se tiče Kunerta, vidiš dezene na netu i veruj mi još su lepše boje uživo. Ja sam gledala ona krem kolica i prelepa su, lepša nego na slikama. ja sad najviše razmišljam o Chipolino pooky kolicima, jer su mi praktična i odgovaraju mojoj visini. Mm je više za chipolino dakota jer mu deluju kvalitetnije, al su teža, mada smo mi u kući i nije mi težina nešto presudno, al eto ako neko ima iskustva nek se javi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1403
1.6.2014 17:00:35   
mika79
Degu i meni su lepša poky, ja nikako da odem da pogledam po radnjama šta nude kod nas. Imam još vremena a mislim da ako mi se neka svide da ću stalno o njima razmišljati i maltretirati sve redom, a neću kupovati kolica bar još 2 meseca.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1404
4.6.2014 7:50:18   
Mille
Trudnice drage, mi smo kupili kolica, konacno. Ja sam jos u 4., 5. mesecu nasla koja zelim i mislili smo da cemo ici u Madjarsku da ih uzmemo. Medjutim prijatelji imaju ista kolica i oni ce nam dati autosediste i onu nosiljku, korpu, kako se vec zove. Otisli smo i konancno ih kupili, u Aksi, Graco Evo, ciklama boja, prelepa su. Jako lagana, staju u nas premali lift, vrtim ih jednim prstom, teska su 6.5 kg, mogu da ih okrecem kako zelim. Bas sam srecna. user posted image I platili smo ih 10 crvenih, jer smo imali vaucere za Aksu u vrednosti od 20 hiljada koje smo dobili od prijatelja.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1405
4.6.2014 7:57:59   
mika79
Mile user posted image za kolica, princeza će da uživa, da ih izvozate.user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 1406
4.6.2014 17:32:00   
MakiJ
Mile daj sliku user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1407
4.6.2014 20:27:45   
pari
Mille, super za kolica!

mi dobili od prijatelja njihova neka portugalska kolica, ovde ta marka i ne postoji...daćemo ih na dubinsko pranje, deluju ok, iako malo glomozno, ali s obzirom da ih ne plaćamo, biće dobra user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1408
5.6.2014 10:59:31   
Mille
Kolica

< Poruku je uredio Mille -- 5.6.2014 11:04:31 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1409
6.6.2014 13:29:49   
Jole84
Mille divna su user posted image u zdravlje da se vozite user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 1410
6.6.2014 13:39:43   
Mille
Jole Hvala. ja ih vec obozavam.Vozam ih po stanu user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1411
7.6.2014 0:09:39   
degu
Mille divna su kolica user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 1412
7.6.2014 8:15:31   
mika79
Degu jeste li se odlučili za kolica? Mi smo najbliži da kupimo Pegolino, pričala sam sa dosta majki koje imaju ova kolica i svi su zadovoljni, nema tvrde korpe, snaćićemo se već nekako. Danas idem da pogledam kakva nude kolica kod nasuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1413
7.6.2014 14:33:25   
degu
Miko najverovatnije ćemo chipolino pooky, najviše mi odgovaraju zbog visine, nadam se da se neću pokajati. Inače sam gledala Pegolini kolica i mogu ti reći da su kolica ok, pogotovo ona play, jako su lagana za upravljanje, a cena im je i više nego pristupačna. Videćeš na onoj prečkici koji je model, jer su jako slični modeli pa ćeš se malo pogubiti. Jedini razlog što ja nisam želela da ih uzmem je što jedan moj brat ima crvena pegolini kolica, drugi ima plava i to su te dve boje koje mi se sviđaju, onda mi nema smisla da kupujem ista kolica kao njihova, onda mogu da pozajmim, a ne želim, želim da kupim user posted image e šta napriča, razlog je glup skroz, al eto, inače sam bratanca gurala u njima i potpuno su mi bila ok uz neke sitne mane. Meni su se na sajtu najviše svideo model P4 al su za mene jako glomazna, viđam ih po gradu, super idu, al su meni visoka.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1414
7.6.2014 20:11:07   
mika79
Ja se razmišljam da li ta play ili city, u radnji su mi rekli da je razlika jer se kod modela city sportsko sedište kompletno okreće kad hoćeš da gledaš bebu a kod modela play ima neka fora sa tendom. Jedino ne znam da li da uzmem kao kišobran kolica sa odvojenim ručkama ili sa spojenom ručkom.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1415
9.6.2014 16:06:21   
degu
E koliko sam ti nahvalila play kolica da sam se i sama opet zamislila i razmišljam opet o njima. Play su lakša, imaju 10.5kg a city imaju 11.9. Meni se čini praktičnije da se prebacuje samo tenda nego cela korpa jer to ti je malo teže, pogotovo sa bebom u rukama ili u korpi user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1416
10.6.2014 14:53:32   
mika79
Degu user posted image juče sam šetala po gradu i vidim da se dosta roditelja odlučilo za play kolica verovatno zbog težine. Još ću malo da razmislim i da probam u radnji to okretanje korpe i tende, kod nas su trenutno na akciji 12000 play ili city modeli od prošle godine a od ove godine su 16.000 (razlika je u intenzitetu boje) pa se mi ozbiljno razmišljamo da kupimo dok su na akciji.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1417
12.6.2014 12:57:29   
mika79
Posle dugo razmišljanja kupili smo kolicauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mika79 -- 12.6.2014 12:59:06 >

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1418
12.6.2014 13:00:06   
dijana1*
Mika lepa su a i zelim vam udobnu voznjuuser posted image
Mi imamo Peg Perego Uno i sve pohvale za njih. Rucka koja se rotira me najvise odusevljava.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1419
12.6.2014 13:22:07   
mika79
Hvala Dijana, Peg Perego su super kolica svi ih hvale. Mi smo se odlučili za ova jer se kod njih sportsko sedište skida i može da se rotira i postavi u položaj koji želimo.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1420
12.6.2014 13:43:42   
degu
Super Miko user posted image Meni je ova boja prelepa user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1421
13.6.2014 18:54:14   
MakiJ
Mile super su kolica. Miko ja sam htela takva ali mm ne bi tako da potraga jos traje. Chipolino mi super izgledaju ali sam citala da se dosta njih zale na tockove, kvare se brzo e sad ko ce znati

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1422
25.6.2014 22:21:26   
MakiJ
Ima li neko iskustva sa Chipolino Pooky?

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1423
4.8.2014 23:58:41   
Sanchy
Imam jedno pitanjce,gde da nadjem onu spojnicu za kolica a da moze da spoji dvoje razlicitih modela ako tako nesto uopste postoji...vidim da inglessina ima ali spaja samo dva ista modela njenih kolica sto mi bas nista ne znaciuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1424
12.8.2014 11:00:19   
Jole84
Sanchy možda u Aksi? Čini mi se da je neko pričao da ima.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here