Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 11:06:12
|
|
|
|
Lepterija
|
i ja mislim u aksi i pogledati u oglasima. dugo su visile na kupindu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:12:41
|
|
|
|
Štetica
|
Ja sam pocela da razgledam kolica(za sad samo na netu),svidjaju mi se Kunert silver 3u1 i ABC,al iskreno ova druga su mi preskupa za kolica bez ikakvih dodataka. A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felne . Muska logika
< Poruku je uredio Štetica -- 12.8.2014 22:13:38 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:14:49
|
|
|
|
nata11
|
kaze imaju amortizere i alu felne . sto i jeste bitno donekle Stetice
< Poruku je uredio nata11 -- 12.8.2014 22:18:08 >
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:15:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Štetica A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felne . Muska logika hehe,ko da kupuje bmw ,ali to sa amortizerima je pozeljno da imaju kolicama,secam se kad smo mi gledali da je mm tu stavku navodio kao uslov.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:15:33
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felne . Muska logika Ha ha ha ha, nasmeja me
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:20:50
|
|
|
|
Štetica
|
Ma i ja sam smejala kao blesava za alu felne,al aj sad. Branki nije toliko zagledao ni auto kad je kupovao,trebala sam da ga snimim pa da vidite tu facu i zamisljenost.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.8.2014 22:25:39
|
|
|
|
branki*
|
tu ce da se vozi njegov prvenac ,mora sve da bude pod konac! kad smo mi kupovali kolica,pa mm stane da ispituje prodavacice-a,je l imaju ovo,a je l imaju ono,da li mogu ovako ili onako ,ja izludim.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 0:11:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene, zagledam sada baš kolica po ulici, a i dok sam bila trudna, i deluje mi da su Kunert baš nekvalitetna. Igledaju vizuelno relativno ok, ali mi deluju jako loše urađena. Moj utisak.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 16:52:09
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja nisam jos imala prilike da ih vidim uzivo,na slici mi deluju ok a i Jole82 ih je bas ishvalila,ona ih ima. Neosporavam tvoje misljenje,mozda i moje bude isto takvo kad odem u radnju da ih pogledam. Gledala sam na nekom Nemackom sajtu ABC,samo kolica su 260€+ AS 70€. Imaju neko snizenje od 50%, jos samo da se raspitam kako bi bilo oko carine,pa da angazujem tetku da ih naruci i donese kad dodje u decembru. Za te pare kod nas nemogu da kupim ni sama kolica.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 16:54:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Šteti, ABC su dobra kolica, ako imaš šanse uzmi njih.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 16:57:56
|
|
|
|
dunja RR
|
A za Kunert, zato sam i rekla-moje mišljenje, ali naravno kupuju ih ljudi, znači ne mislimo svi isto. Mislim da se kod njih prodaje taj dizajn koji je privlačan, ali kažem, deluju mi nekvalitetna, i ne u skladu sa cenom koja nije previsoka, ali opet, previsoka za tako nešto. Moje mišljenje ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.8.2014 16:58:22 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:05:33
|
|
|
|
Štetica
|
Razumela sam te,pa kad bi svi imali isto misljenje postojala bi samo jedna marka i jedan model kolica,i to je to. Meni su recimo Stokke kolica odvratna,koliko god bila kvalitetna,a za tu cenu jesu sigurno,nebih mogla da vozim dete u njima sve da mi ih daju dzabe. Dok recimo znam zenu koja je kupila njihova blizanacka kolica od 1500€,njoj su prelepa.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:09:42
|
|
|
|
big mum
|
Imam ovakva KOLICA i meni su fantastična.Imaju sve što kolica treba da imaju.Jaka,čvrsta možeš okačiti 100000 stvari o njih+ voziti drugo dijete.Nisu teška laka su za sklapanje.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:16:44
|
|
|
|
dunja RR
|
BM, ja imam Bertoni, ali identična su kao Peg Perego i ja sam prezadovoljna, jaka su, dobro urađena, a koštaju 16.000 sa autosedištem.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:23:52
|
|
|
|
big mum
|
O da ona su jako dobra,kćerka je imala.Međutim pobuđavila su od stajanja u garaži i onda smo dobili ova. Volim ovaj model kolica iz razloga što su klasična a ujedino i jako kvalitetna i praktična. Ne volim one space shatl sa ručkom gore i tri točka.Meni lično nisu vizuelno lijepa.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:25:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: big mum Volim ovaj model kolica iz razloga što su klasična a ujedino i jako kvalitetna i praktična. Upravo to!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:33:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Mi isto imamo ovaj pliko p3, ali ispisala sam već zilion puta - i opet ću Nervira me što nema jedna ručka! Ok ima rešenje za sve, telefon - uzmi slušalice ili BT slušalicu, voda i sl - ali kako jesti sladoled? E sad, za vas iz veliki grad, to nema tolikog značaja - amortizeri, ali za nas sa sela gde imamo i off road, ti amortizeri su jako dobra stvar.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:45:22
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Mi isto imamo ovaj pliko p3, ali ispisala sam već zilion puta - i opet ću Nervira me što nema jedna ručka! Ok ima rešenje za sve, telefon - uzmi slušalice ili BT slušalicu, voda i sl - ali kako jesti sladoled? E sad, za vas iz veliki grad, to nema tolikog značaja - amortizeri, ali za nas sa sela gde imamo i off road, ti amortizeri su jako dobra stvar. Za vas ima ovaj model [/url]] KOLICA
< Poruku je uredio big mum -- 13.8.2014 17:49:08 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.8.2014 17:55:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco, ja uvek jedem sladoled kada ga šetamo jer mm gura kolica , ali to samo zato što ja imam veći problem od sladoleda - velike stepenice do lifta niz i uz koje je sama nema šanse da spustim/popnem kolica tako da uvek ide i mm i bude mi žao što nekada ne mogu i sama kada on nije tu. Mada iskreno nisam ni probala, deluje mi kao nemoguća misija.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.9.2014 12:38:58
|
|
|
|
Felina
|
Mame jel ima neko iskustva sa Inglesina avio kolicima? Meni su divna
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.9.2014 9:19:04
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Kakva su Brewi kolica? jesu li bolja ona ili Graco? Takodje kad s ekupuje ono 2 ili 3 u 1, d ali je tu potrebna nosiljka uopstee, ili mozda bolje uzeti samo kolica i AS?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 12.9.2014 16:39:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja jetrva je uzela ova, pre neki dan sam ih videlaq, ljudi ja lepsa kolica nisam videla KLIK
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 0:39:16
|
|
|
|
bubulence
|
joj ne znam koja su mi lepsa. sada opet razmisljam da kupim nova kolica za bebu, nekako mi zao da je vozam u Eminim kada sada ima toliko lepih... a ooet, steta je i da Emina stoje kada su kao nova...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 13.9.2014 0:42:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Takodje kad s ekupuje ono 2 ili 3 u 1, d ali je tu potrebna nosiljka uopstee, ili mozda bolje uzeti samo kolica i AS? Po mom mišljenju nosiljka je nepotrebna, samo bi zauzimala prostor a bebu možeš izneti u AS.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?