|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
12.8.2014 11:06:12   
Lepterija
i ja mislim u aksi i pogledati u oglasima. dugo su visile na kupindu.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1426
12.8.2014 22:12:41   
Štetica
Ja sam pocela da razgledam kolica(za sad samo na netu),svidjaju mi se Kunert silver 3u1 i ABC,al iskreno ova druga su mi preskupa za kolica bez ikakvih dodataka. A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felneuser posted image . Muska logika

< Poruku je uredio Štetica -- 12.8.2014 22:13:38 >

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 1427
12.8.2014 22:14:49   
nata11
kaze imaju amortizere i alu felne .

user posted image user posted image user posted image
sto i jeste bitno donekle Stetice user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 12.8.2014 22:18:08 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1428
12.8.2014 22:15:24   
branki*

IZVORNA PORUKA: Štetica

A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felneuser posted image . Muska logika

hehe,ko da kupuje bmwuser posted image ,ali to sa amortizerima je pozeljno da imaju kolicama,secam se kad smo mi gledali da je mm tu stavku navodio kao uslov.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1429
12.8.2014 22:15:33   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Štetica

A mm se zapalio za Kunert,kaze imaju amortizere i alu felneuser posted image . Muska logika

Ha ha ha ha, nasmeja meuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1430
12.8.2014 22:20:50   
Štetica
Ma i ja sam smejala kao blesava za alu felne,al aj sad. Branki nije toliko zagledao ni auto kad je kupovao,trebala sam da ga snimim pa da vidite tu facu i zamisljenost.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1431
12.8.2014 22:25:39   
branki*
tu ce da se vozi njegov prvenacuser posted image ,mora sve da bude pod konac!
kad smo mi kupovali kolica,pa mm stane da ispituje prodavacice-a,je l imaju ovo,a je l imaju ono,da li mogu ovako ili onakouser posted image ,ja izludim.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1432
13.8.2014 0:11:59   
dunja RR
Žene, zagledam sada baš kolica po ulici, a i dok sam bila trudna, i deluje mi da su Kunert baš nekvalitetna. Igledaju vizuelno relativno ok, ali mi deluju jako loše urađena. Moj utisak.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1433
13.8.2014 16:52:09   
Štetica
Dunja nisam jos imala prilike da ih vidim uzivo,na slici mi deluju ok a i Jole82 ih je bas ishvalila,ona ih ima. Neosporavam tvoje misljenje,mozda i moje bude isto takvo kad odem u radnju da ih pogledam.
Gledala sam na nekom Nemackom sajtu ABC,samo kolica su 260€+ AS 70€. Imaju neko snizenje od 50%, jos samo da se raspitam kako bi bilo oko carine,pa da angazujem tetku da ih naruci i donese kad dodje u decembru. Za te pare kod nas nemogu da kupim ni sama kolica.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1434
13.8.2014 16:54:04   
dunja RR
Šteti, ABC su dobra kolica, ako imaš šanse uzmi njih.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1435
13.8.2014 16:57:56   
dunja RR
A za Kunert, zato sam i rekla-moje mišljenje, ali naravno kupuju ih ljudi, znači ne mislimo svi isto. Mislim da se kod njih prodaje taj dizajn koji je privlačan, ali kažem, deluju mi nekvalitetna, i ne u skladu sa cenom koja nije previsoka, ali opet, previsoka za tako nešto. Moje mišljenje ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.8.2014 16:58:22 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1436
13.8.2014 17:05:33   
Štetica
Razumela sam te,pa kad bi svi imali isto misljenje postojala bi samo jedna marka i jedan model kolica,i to je to. Meni su recimo Stokke kolica odvratna,koliko god bila kvalitetna,a za tu cenu jesu sigurno,nebih mogla da vozim dete u njima sve da mi ih daju dzabe. Dok recimo znam zenu koja je kupila njihova blizanacka kolica od 1500€,njoj su prelepa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1437
13.8.2014 17:09:42   
big mum
Imam ovakva KOLICA i meni su fantastična.Imaju sve što kolica treba da imaju.Jaka,čvrsta možeš okačiti 100000 stvari o njih+ voziti drugo dijete.Nisu teška laka su za sklapanje.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1438
13.8.2014 17:16:44   
dunja RR
BM, ja imam Bertoni, ali identična su kao Peg Perego i ja sam prezadovoljna, jaka su, dobro urađena, a koštaju 16.000 sa autosedištem.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1439
13.8.2014 17:23:52   
big mum
O da ona su jako dobra,kćerka je imala.Međutim pobuđavila su od stajanja u garaži i onda smo dobili ova.
Volim ovaj model kolica iz razloga što su klasična a ujedino i jako kvalitetna i praktična.
Ne volim one space shatl sa ručkom gore i tri točka.Meni lično nisu vizuelno lijepa.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1440
13.8.2014 17:25:02   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: big mum

Volim ovaj model kolica iz razloga što su klasična a ujedino i jako kvalitetna i praktična.

Upravo to!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1441
13.8.2014 17:33:56   
Trcosava
Mi isto imamo ovaj pliko p3, ali ispisala sam već zilion puta - i opet ću user posted image

Nervira me što nema jedna ručka! Ok ima rešenje za sve, telefon - uzmi slušalice ili BT slušalicu, voda i sl - ali kako jesti sladoled? user posted image

E sad, za vas iz veliki grad, to nema tolikog značaja - amortizeri, ali za nas sa sela gde imamo i off road, ti amortizeri su jako dobra stvar.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1442
13.8.2014 17:45:22   
big mum
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mi isto imamo ovaj pliko p3, ali ispisala sam već zilion puta - i opet ću user posted image

Nervira me što nema jedna ručka! Ok ima rešenje za sve, telefon - uzmi slušalice ili BT slušalicu, voda i sl - ali kako jesti sladoled? user posted image

E sad, za vas iz veliki grad, to nema tolikog značaja - amortizeri, ali za nas sa sela gde imamo i off road, ti amortizeri su jako dobra stvar.

Za vas ima ovaj model user posted image user posted image [/url]] KOLICA

< Poruku je uredio big mum -- 13.8.2014 17:49:08 >

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1443
13.8.2014 17:55:25   
dunja RR
Trco, ja uvek jedem sladoled kada ga šetamo jer mm gura kolica user posted image , ali to samo zato što ja imam veći problem od sladoleda - velike stepenice do lifta niz i uz koje je sama nema šanse da spustim/popnem kolica tako da uvek ide i mm i bude mi žao što nekada ne mogu i sama kada on nije tu. Mada iskreno nisam ni probala, deluje mi kao nemoguća misija.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1444
4.9.2014 12:38:58   
Felina
Mame jel ima neko iskustva sa Inglesina avio kolicima?
Meni su divna user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1445
12.9.2014 9:19:04   
Ipokrisia
Kakva su Brewi kolica? jesu li bolja ona ili Graco? Takodje kad s ekupuje ono 2 ili 3 u 1, d ali je tu potrebna nosiljka uopstee, ili mozda bolje uzeti samo kolica i AS?

(odgovor članu Felina)
Direktna veza do poruke: 1446
12.9.2014 16:39:08   
Anoniman
Moja jetrva je uzela ova, pre neki dan sam ih videlaq, ljudi ja lepsa kolica nisam videlauser posted image

KLIK

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1447
12.9.2014 16:52:04   
Ipokrisia
ja se u ova zaljubila http://www.dexy.co.rs/proizvod-baby/87827/BREVI-MILLESTRADE-KOLICA-KREM.html

samo ne znam da li su laka i lagana za rukovanje, ako neko ima iskustva sa njima? :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1448
13.9.2014 0:39:16   
bubulence
joj ne znam koja su mi lepsa. sada opet razmisljam da kupim nova kolica za bebu, nekako mi zao da je vozam u Eminim kada sada ima toliko lepih... a ooet, steta je i da Emina stoje kada su kao nova...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1449
13.9.2014 0:42:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Takodje kad s ekupuje ono 2 ili 3 u 1, d ali je tu potrebna nosiljka uopstee, ili mozda bolje uzeti samo kolica i AS?

Po mom mišljenju nosiljka je nepotrebna, samo bi zauzimala prostor a bebu možeš izneti u AS.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here