|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
18.5.2014 23:20:14   
dunja RR
Kolica mi stižu u toku sledeće nedelje, ali neće biti zelena, zamenih za braon, novi dezen stigao u Brestill. Išla sam juče da vidim, mnogo su lepa, imaju zelene tufnice iznutra. Dobili su i teget prelepa-iznutra karirana, ali ipak uzeh braon, ako na sledećoj VTO bude devojčica user posted image

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ovo su naša, samo na slici fali još auto sedište:

user posted image

Duboka kolica s autosedištem i torbom.
Bertonne 2 u 1 kolica imaju 3 položaja sedenja, a pogodna su za korišćenje od rođenja uz autosedište.
Autossedište ima certifikat po europskoj normi.
Kolica imaju i amortizaciju na svim točkovima, rotirajuće prednje točkove s mogućnošću fiksiranja, a sklapaju se samo jednom rukom.
Autosedište/nosiljka je opremljena jastučićem za glavu i tendom za zaštitu od sunca.
Glavne karakteristike proizvoda:
od rođenja do 36 meseci
u paketu s autosedištem i torbom
3 položaja sedenja
nulti položaj
sklapanje jednom rukom
naslon za nogice
rotirajući prednji točkovi s mogućnošću fiksiranja
amortizeri na svim točkovima
korpa za stvari, torba i zimska navlaka – uključeni u cenu
težina kolica sa autosedištem: 13,9kg
Dimenzije sklopljenih kolica:
dužina - 10090cm
širina - 40cm
visina - 38cm

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1376
18.5.2014 23:21:24   
dunja RR
Jole prelepa su, tvoj anđelak će da uživa u njima user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1377
18.5.2014 23:33:24   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR
ako na sledećoj VTO bude devojčica user posted image

Još se nije ni porodila a već planira sledeću vto user posted image

Suzi, možda se porodiš na godišnjicu braka user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1378
18.5.2014 23:33:30   
anci kv
dunja,mnogo su lepa!!!

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1379
18.5.2014 23:35:19   
dunja RR
Anči, nadam se da ipak neće tako rano, neću ništa stići do tada user posted image user posted image

Anči kv hvala dušo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1380
28.5.2014 8:48:32   
mika79
Došli smo i mi do ovih slatkih mukauser posted image , danima gledam kolica pa mi treba savet. Pošto će user posted image ako bog da stići krajem avgusta ja sam razmišljala da nam najviše odgovara da kupimo kolica koja imaju onu tvrdu nosiljku i sportsko sedište. Zanima me da li neko zna koliko ta tvrda nosiljka može da zameni autosedište dok se vozimo kolima? Živimo u kući pa mi nije problem težina kolica, a bilo bi mi zgodno da tu tvdru nosiljku u početku koristimo za šetnju i za vožnju kolima. Da li neko zna koja marka prodaje samo korpu i sportsko sedište?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1381
28.5.2014 11:08:15   
vonavoj
mika79, za tezinu gledaj da ces ici nekad sama..ako si i vozac,sama da ih staviljas u kola...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1382
28.5.2014 11:26:33   
mika79
Von gledam ja i težinu ali bih volela da pronađem kombinaciju korpa i sportsko sedište, a da nije mnogo skupo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1383
28.5.2014 11:33:35   
Štetica
Mika baci pogled na Kunert kolica,cini mi se da kod njih moze da se kombinuje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1384
28.5.2014 12:22:46   
mika79
Štetice gledala sam Kunert, čak sam imala priliku da ih vidim uživo i da čujem iskustva roditelja koji imaju devojčicu od 5 meseci, prezadovoljni su, baš ih hvale, oni još uvek vozaju devojčicu u toj nosiljci. Ja nisam iz BG. a mm neće ni da čuje da idemo do BG da pogledamo dezene a rizično mi da ih poručim da ih ne vidim uživo. Njihovo mi se autosedište ne sviđa jer piše da je do 10kg. Mislim da oni prodaju samo komplet 3u1.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1385
30.5.2014 19:10:05   
Jole84
Miko već stiglo vreme za kolica juhuuu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1386
30.5.2014 19:17:13   
mika79
Jole sad sam u fazi raspitivanja, pa prelazim u fazu razgledanja, još samo da svekrvi objasnim da ona treba da kupi kolica user posted image i stvar je rešenauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1387
30.5.2014 19:21:49   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mika79

Štetice gledala sam Kunert, čak sam imala priliku da ih vidim uživo i da čujem iskustva roditelja koji imaju devojčicu od 5 meseci, prezadovoljni su, baš ih hvale, oni još uvek vozaju devojčicu u toj nosiljci. Ja nisam iz BG. a mm neće ni da čuje da idemo do BG da pogledamo dezene a rizično mi da ih poručim da ih ne vidim uživo. Njihovo mi se autosedište ne sviđa jer piše da je do 10kg. Mislim da oni prodaju samo komplet 3u1.

Miko, dete ti svakako sa tih 10 kg neće više biti u jajetu. Prerastu mislim i pre tih 10 kg

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1388
30.5.2014 19:27:49   
bubulence
mislim da je svako jaje od 0 do 9kg user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1389
30.5.2014 19:30:20   
mika79
Trćo zato ja i ne bih kupovala to malo autosedište, već samo sportsko sedište i tvrdu nosiljku, ako nađem takvu kombinaciju da mi odgpvara.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1390
31.5.2014 14:51:51   
degu
Miko imaš i kunert 2 u 1, bez AS al ti je razlika svega 20 evra pa se više isplati da ga uzmeš.
A zašto nećeš AS? Mislim jaje ide od rođenja i mnogo je bezbednije tako voziti bebu nego u bilo kojoj nosiljci ili korpi, a i po zakonu mora AS.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1391
31.5.2014 17:28:20   
mika79
Degu nisam znala da ima Kunert 2u1, mada nije neka razlika ali meni je veći problem što ne mogu mm da nagovorim da idemo u BG da vidim dezene uživo. Zakon ne precizira jasno da li mora biti auto sedište ili nosiljka, važno je da se dete vozi u nekom vidu "stolice" koja može da se veže, bar sam ja takvo objašnjenje dobila od saobraćajaca. Planiram kasnije kupiti auto sedište ono što može do 18kg. ili 25kg, u početku i ovako ne planiramo da putujemo daleko tako da bi na tvrda nosiljka mogla zameniti as.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1392
31.5.2014 18:27:30   
Štetica
Miko sad sam ulazila na neki sajt sto prodaju ta kunert kolica,model VIP 2u1 je 200e a 3u1 je 220e.A model Silver je 250 i 270e,meni naoko deluju isto,i maju istu opremu ali neznam u cemu je razlika sem u tih 50e,sto mi bas i nije za bacanje,a imaju odlican izbor dezena.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1393
31.5.2014 18:36:49   
World
Gledala sam ja uzivo te kunert, jedina razlika izmedju vip i silver (koliko sam uspjela uociti da je bitno) je to sto vip ima fiksirane tockove, ne mogu se obrtati, pa moras podici kolica svaki put kad hoces negdje da skrenes.. a nisu bas ni lagana za takvo upravljanje.. ne znam sto im je to trebalo da tako upropaste bas zanimljiva kolica...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1394
31.5.2014 18:41:51   
mika79
Štetice mislim da sam i ja pročitala za VIP da prednjii točkovi ne mogu da se okreću.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1395
31.5.2014 18:47:21   
Trcosava
Što se tiče prevoženja dece, može i tvrda nosiljka, ali da ima onu nogu i da je fiksirana. Mi uz kolica imamo i jaje i tvrdu - tvrda se ne fiksira, ali sam ja Anu na kontrole dok je bila baš mala, nosila u toj tvrdoj iako se ne fixira user posted image

Da su nas uhvatili, nadrljali bi.

@Dunja - kolica kao kolica su super osim jedne stvari, problem je u ručkama. Katastrofalno je nezgodno da recimo pričaš telefonom i voziš. To je jedina mana. Ja se užasno nervirala kad sam sama šetala Anu, pozove muž, a ja ne znam kako. Maaaalo je lakše kad su prednji točkovi fiksirani, mada i tada nije baš najzgodnije.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1396
31.5.2014 19:10:16   
World
Ja se užasno nervirala kad sam sama šetala Anu, pozove muž, a ja ne znam kako.

poneses slusalice sa sobom user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1397
31.5.2014 19:16:31   
Trcosava
Ma ja sam i bez trudnoće zaboravna, a i slaba sam sa džepovima. Mada i to ili bt slušalica su zakon, jedino što ja nemam naviku da nosim.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1398
31.5.2014 19:33:23   
Didy
Pierre cardin 3 u 1

Ovo je moja preporuka, cena je oko 200 evra, nisam sigurna. Mi imamo preteču tih, 2 u 1, naš ram nije aluminijumski, pa su teška, a prijatelji su kupili ova, imaju aluminijumski ram i još plus as. user posted image Nisu baš mnogo zastupljena u Srbiji, jedva sam iskopala slike na netu, ali vidim da ih u Hrvatskoj i u Bosni mnogo hvale. Ja pričam iz svog iskustva. Meni su najveći plus točkovi - idu i po snegu i po šumi i po svakoj vrsti neravnina kao od šale jer su na naduvavanje, veliki.
Miko, ja ne bih dete vozila u toj korpi. Ona jeste praktična da dete spava u njoj, moji su oboje spavali prvih meseci više u njoj nego u krevetiću, ali sam ih ipak vozila u as u autu. Imas as koja su od 0 do 18 kg, faktički do 3. godine. Novoorđenče stavljaš u maksimalno izvučen položaj sedišta obrnut suprotno od smera vožnje, a polse oko godine ih okrećeš u smeru vožnje i stavljaš u sedeći položaj. Ja ne volim s bezbednošću svoje dece u autu da se igram i da mene pitaju, lupala bih najveće kazne za voženje dete u rukama ili u neadekvatnim korpama i ostalim pomoćnim nosiljkama koje ne mogu da se vežu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1399
31.5.2014 22:34:04   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: World

Gledala sam ja uzivo te kunert, jedina razlika izmedju vip i silver (koliko sam uspjela uociti da je bitno) je to sto vip ima fiksirane tockove, ne mogu se obrtati, pa moras podici kolica svaki put kad hoces negdje da skrenes.. a nisu bas ni lagana za takvo upravljanje.. ne znam sto im je to trebalo da tako upropaste bas zanimljiva kolica...

Slazem se sa World, mnogo je tesko gurati kolica ako su prvi tockovi fiksirani. Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledalo gurati ih tako. Samo gledajte da su vam prednji rotirajuci user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here