|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
31.3.2014 9:13:39   
Jole84
Iva znači zadovoljna je jupiii user posted image baš sam tražila jel ih ima neko.
Adulence meni kad je kuma objašnjavala (a slabo zna srpski) ja sam razumela da se sportsko sedište spušta do ležećeg položaja i to je to,za novorođenče,eventualno ako prikačim as,ali kad sam videla,baš sam se oduševila user posted image
Teška su 10 kila zajedno sa sedištem,mislim da je to skroz ok,jel da?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1301
31.3.2014 9:14:37   
anci kv
baš mi se sviđaju

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1302
31.3.2014 11:35:45   
serpica
Jole super suuser posted image ma stvarno nemam reci,jedva cekam da ih vidim uzivo

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1303
31.3.2014 11:52:23   
mika79
Vau kakva kolicauser posted image Jole prelepa su, čini mi se da su funkcionalna. user posted image user posted image za kumove. Jel zna neko koliko koštaju ovakva kolica kod nas?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1304
31.3.2014 13:53:43   
Jole84
Šerpi izvozaćemo se slatko letos user posted image
Miko hvala draga user posted image koliko sam ja uspela da nađem koštaju oko 450e,bez autosedišta. Ja pošteno ne bih dala toliko para za kolica sad kad sve treba,zato im hvaaaala user posted image user posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1305
31.3.2014 14:23:47   
vonavoj
Jole,kolica su fenomenalna!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1306
31.3.2014 14:36:07   
moja ciklama
Joleuser posted image ,
Gde ste ih uzeli?
Baš mi se sviđaju!

< Poruku je uredio moja ciklama -- 31.3.2014 14:37:22 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1307
31.3.2014 18:42:59   
dijana1*
Jole kolica su fenomenalnauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1308
31.3.2014 19:14:19   
degu
Jole kolica su WOW user posted image
svaka čast za kumove user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1309
31.3.2014 19:45:51   
nata11
Jole ovo neka kolica 12u1 user posted image iskoristicete ih lepo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1310
1.4.2014 8:26:37   
Klarita
Jolenece, skoro nisam videla kolica da mi se toliko dopadnu user posted image mozda, ona o koijima pricasmo (sad sam se tek setila user posted image ) Necu da kvarim ugodjaj, zaista su P R E D I V N A!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1311
1.4.2014 8:41:07   
little_one
Jole, kolica su me odusevila! user posted image Prosto ne mogu da vjerujem sta sve mogu...savrseno, djeluju lagano, jednostavna za koristenje i stvarno upotrebljiva za svaku situaciju....mislim da cete ih maksimalno iskoristiti! Bravo za kumove, uboli su odlicna kolica! user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1312
1.4.2014 10:07:21   
Jole84
Joj drugarice baš mi je drago da vam se sviđaju,ja se baš oduševila,mislim da ni sama funkcionalnija ne bih izabrala,jedva čekam da stignu user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1313
3.4.2014 9:04:27   
delfin82
Da li mozda ima neko ko bi prodao tvrdu nosiljku za Hauck Malibu kolica (u nekoj boji za decaka user posted image )?Imamo kolica i auto sediste...inace kolica su odlicna,lagana su i lako se sklapaju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1314
15.4.2014 12:45:44   
pache
Zna li neko hoce li biti snizenja sad u toku decijeg sajma?

(odgovor članu delfin82)
Direktna veza do poruke: 1315
15.4.2014 18:21:27   
Mali zeka
Mi smo kupili Kunert Silver 3 in 1, jako su lepa, jedino sto su malo veci zadnji tockovi, ali su kvalitetna, a s' obzirom da se dobije nosiljka, autosediste, sportsko sediste, torba za mamu, navlaka za kisu i insekte i nisu skupa, plus oko 40 dezena im, i jos smo dobili i poklon jer smo dosli na dan otvaranja:)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1316
16.4.2014 10:48:21   
degu
Divno, baš mi je drago da pročitam pozitivna iskustva sa Kunertom user posted image
Ja planiram i dalje Kunert Vip 3 u 1, samo da ih još vidim uživo. Na slici mi nije neka velika razlika između Vip i Silver. Šteta što nema Kunert prodavnica u NS-u.

(odgovor članu Mali zeka)
Direktna veza do poruke: 1317
16.4.2014 10:52:10   
isidora88
degu ima radnja u temerinskoj ulici, cini mi se da sam videla kunert i ona ostala slicna kolicauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1318
16.4.2014 10:54:05   
mika79
Degu juče nam je bio par koji ima devojčicu od 3 meseca imaju Kunert 3u1, ona crna sa belim tufnama, baš ih hvale, ja se razmišljam da ih poručim preko net-a a kod njih ću da isprobam.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1319
16.4.2014 10:55:47   
degu
Hm moraću da procunjam, ja sam našla neku u Rumenačkoj ulici, ne verujem da imaju sve dezene al kontam da može da se naruči, bitno mi je samo da ih vidim uživo i isprobam user posted image
Joj Miko ta sa tufnama su mi zakon, jedino me brine što su crna a biće leto pa da ne bude vruće bebi, mada opet neću nikuda sa bebom po suncu, videćemo user posted image

< Poruku je uredio degu -- 16.4.2014 10:56:58 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1320
16.4.2014 11:08:34   
mika79
Baš smo nas dve pričale o tome, mislim da uvek možeš da prebaciš pelenu pa da ublažiš crno ili onaj suncobran, ona kaže da su joj super sad što je crno jer kako je vreme opet malo greje. Mada i da su teget plava opet isto bi privlačilo, a po suncu sigurno nećeš bebu šetati.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1321
16.4.2014 14:01:24   
Mali zeka
Degu, i mi smo se dvoumili izmedju Vip i Silver, uglavmom su ista, jedine razlike zbog kojih smo se odlucili za Silver su te sto su kod Vip prednji tockovi fixni i rekli su nam u radnji da su teza od Silver.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1322
17.4.2014 13:58:38   
Jole84
Mali zeko u zdravlje da se služite i vozite user posted image koji ste dezen odabrali?
Degu ja nešto u zadnje vreme sve viđam crna i teget kolica,nemam pojma...ta sa tufnama su prelepa! I meni se čini da bi možda malo zbog sunca bilo nezgodno al s druge strane ti bebu ne šetaš po najjačem suncu. I moja su čini mi se crna odozgo,videću kad stignu.

Direktna veza do poruke: 1323
17.4.2014 14:34:54   
Mali zeka
Hvala Joleuser posted image , mi smo uzeli braon sa krugovima, i mnogo su lepauser posted image , a neces se pokajati za ta kolica sa tufnama jer smo ih mi videli u radnji i prelepa suuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1324
17.4.2014 15:02:49   
MakiJ
Jole kolica su me odusevila, nisam to videla kod nas a ni u Madjarskojuser posted image

Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here