Didy
|
Mamice, stvarno strašno šta ti je rekao, ne znam da li sam nešto odvratnije čula. Ali moram ti reći da ni ovo tvoje nije bilo nimalo fino. IZVORNA PORUKA: mamica 91 i ja opletem, prvo na finjaka da mi ne pada na pamet da tudja go perem, da to sto je on navikao da njegova zena pere za njim, meni ne pada na pamet, i kazem da mi je vise kretena i majmuna preko glave.. Ako polazim od sebe, pa to ne bih rekla ni mm nasamo za njegove roditelje, ni u stanju najgore histerije i očaja, izbezumljenosti, besa, čega već, a ne mogu da zamislim da govorim o nekome ko je tu da čuje. Ja nemam neki poseban odnos sa svekrom i svekrvom, nismo bliski, ali nismo ni na ti mater. Ja svaki put kažem šta mi smeta ili ne odgovara, ali kratko, jasno, bez uvijanja, ali i kulturno, fino, pristojno, čak i kad me izvedu iz takta da bih ujedala. Ne znam, ja se trudim da čak i kad mi se neko obrati nebiranim rečima, najblaže rečeno, da mu odgovorim fino, ali tako da se taj neko postidi što tako razgovara. Nemoj pogrešno da me shvatiš, nije da ih branim, naprotiv, vrlo, vrlo je ružno kako ti se svekar obratio, ali nije ni tvoj nastup bio baš fin i kulturan.