|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
30.1.2014 13:39:01   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Jeltje

Dunja RR, drago mi je da je tvoja sveki superiska...A i to je isto kao kod mene, nije blizu pa je super. A reci mi jel saznala u medjuvremenu za tvoju trudnocu? Ili i dalje napamet salje suve sljive...hahah user posted image

I dalje napamet, ali mogu da zamislim kako će se obradovati kada sazna user posted image , jer je jako požrtvovana majka, a prema meni se ponaša kao prema ćerki (ima dva sina i jednu ćerku, ja sam oduvek u njihovoj kući kao četvrto dete, poslednjih 15 godina).

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 13:41:20 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1401
30.1.2014 13:39:26   
viktori
eeee rekao joj sin nesto il je cula kad sam ja kukala mojima na telefon (ima obicaj da snjura i slusa sta pricamo) i sad je ljuta nema je uopste! sta je rekao nemam pojma al toliko su netakticni svi zajedno ja sam htela lepo da joj kaze, al ne vredi oni su crno beli svet i tu nema pomoci. A vala nemam ni ja zivaca da odrasle ljude koji su svoji vise mirim. E kad se set_im svega dodje mi da placem, al ajd da ne vrtim proslost tamo gde je tu joj je i mesto. Verolina sveki ti je sou. To samo da gledas kao tragikomediju pa da ti lakse zivot ide.
Moj svekar je kao sve muske skorpije hipohondar i ja za njega cim smara imam lek...Jao pa ne deluejte mi nesto dobro. Bledi ste mi. Onda se oma zaposle oboje oko definisanja nejgovog stanja, a to je tek sou za sebe.

< Poruku je uredio viktori -- 30.1.2014 13:41:15 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1402
30.1.2014 13:42:48   
dunja RR
Da dodam, svekrva mi ima blizu 70 godina a svekar 74, oboje divni ljudi, a nemaju još unuče, pa možete misliti koje će to slavlje biti. Baš smo se svi načekali user posted image Ako Bog da, dosta je čekanja.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dunja RR, drago mi je da je tvoja sveki superiska...A i to je isto kao kod mene, nije blizu pa je super. A reci mi jel saznala u medjuvremenu za tvoju trudnocu? Ili i dalje napamet salje suve sljive...hahah user posted image

I dalje napamet, ali mogu da zamislim kako će se obradovati kada sazna user posted image , jer je jako požrtvovana majka, a prema meni se ponaša kao prema ćerki (ima dva sina i jednu ćerku, ja sam oduvek u njihovoj kući kao četvrto dete, poslednjih 15 godina).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1403
30.1.2014 13:47:43   
pozitivna
Dunja draga ! Jesi me nasmejala a znas nemoj da mislis da nije moguce ,sasvim je moguce ,meni moj dragi kad je ispricao kako njegova majka pratila kafic ..ko je skim i vodila abrove bljakkkkkkk meni se smucilo zanemela sam a izigrava staru i domacicu zenu ( ima 64 ili 65 godina )user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1404
30.1.2014 13:49:58   
adulence
Dunjci a kada ce im muz reci ili cete se samo na leto pojaviti sa bebom?!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1405
30.1.2014 13:52:00   
vonavoj
Dunja,a sto krijete?user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1406
30.1.2014 13:52:14   
pozitivna
Dunja dace Bog draga moja !!!!! samo se uzdaj u Boga .Divo je sto imas tako dobru svekrvu ,moja ti je idiot od zene preddamnom svila a sa svojim sinom svinja..ona ti je ko iz onih serija one zene SULEJMAN velicanstveni......ja nisam mogla da verujem dok nisam to iskusila.........

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1407
30.1.2014 13:52:23   
dijana1*
Dunjci naravno da je gotovo sa cekanjem user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1408
30.1.2014 13:54:20   
pozitivna
Ah ! Drage moje Dunja je lepo napisala..Da se boje ....zato kriju..........i neka kriju dokle god zele ma da je beba sad ozivela pa nemoraju vise ali to Dunja i njeg dragi odlucuju ...samo nek je njima dobro

Direktna veza do poruke: 1409
30.1.2014 13:57:03   
dunja RR
Ne želi mm da priča sa mnom o tome, to je tabu tema user posted image Ali kada bi ste znali mm, ne bi vam to bilo čudno, jer je on jedan skroz poseban lik.
Ja nešto imam osećaj da će reći tamo negde u maju, a znajući sveki, ona će odmah doći da pomogne, naravno ako budu zdravi, ipak su stari. Ali ona je jako sposobna, drži butik, radi, pokretna je. Kuva, šalje pakete i ostalo. Evo upravo pijem njen domaći sok od ruže što je poslala :)

Negde prošle zime kada je krenula za Srbiju je imala teški udes, pa je bila u bolnici u Užicu, pisala sam tada. Od tada ima strah da putuje, i ne sme da dođe kod nas, ali mislim da će prevazići strah kada sazna lepe vesti.

IZVORNA PORUKA: adulence

Dunjci a kada ce im muz reci ili cete se samo na leto pojaviti sa bebom?!

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 14:00:46 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1410
30.1.2014 14:00:15   
dunja RR
Ne krijem ja, nego mm, jer su stari, a on se plaši da li će sve biti ok do kraja trudnoće, posle svega što je prošao sa mnom (ne sme ni na UZ da ode samnom, ruke mu se tresu kada mi dodirne stomak). Ne želi da ih obraduje pa ne daj Bože da se nešto desi, teško bi podneli. Razumem ga potpuno. Pregurali su oni svašta, i rat, i izbeglištvo, i red je da se obraduju, ali da to bude kako treba.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dunja,a sto krijete?user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 14:03:23 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1411
30.1.2014 14:04:41   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1412
30.1.2014 14:06:19   
viktori
eee divni ljudi postoje user posted image user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1413
30.1.2014 14:16:33   
Ana RR
Dunjči user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1414
30.1.2014 14:20:14   
dunja RR
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1415
30.1.2014 15:00:38   
Jeltje
Joj Dunjice, bas mi drago zabog svih vas....Prvo mi je drago sto su oni tako divni ljudi i sto je sveki tako sposobna i aktivna. Drugo i ja sam presrecna kad pomislim kako ce oni biti srecni kada cuju za prvo unuce koje tako dugo cekaju. Samo sto se ne rasplacem. JOs kad pomislim koliko se tvoj muz plasi, dodje mi da vas sve zagrlim... user posted image Drzim vam fige u zelim svu srecu ovog sveta, a sigurna sam da se biti sve ok...Vec si dosta dogurala. user posted image

A gde zive svekijevci?

Da dodam, svekrva mi ima blizu 70 godina a svekar 74, oboje divni ljudi, a nemaju još unuče, pa možete misliti koje će to slavlje biti. Baš smo se svi načekali user posted image Ako Bog da, dosta je čekanja.

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1416
30.1.2014 15:02:52   
dunja RR
Jeltja, hvala ti mila user posted image

Svekijevci su mi u Bosni.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1417
30.1.2014 15:09:38   
Jole84
Verka nedostajala mi je tvoja sveki user posted image user posted image ona je legenda user posted image
Dunjči mogu da zamislim kako će da se obraduju kad čuju user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1418
30.1.2014 15:22:31   
mtajcica83
Verka, tvoja sveki je definitivno kraljica ove teme user posted image ...Moja je poseban slucaj, ali kad citam bisere od tvoje sve ovo sto moja sveki radi pada u vodu..user posted image

Dunjci svaka cast za svekrvuuser posted image .

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1419
30.1.2014 15:23:10   
Verolina
Ha ha ha ha ha ha.....Uzasuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1420
31.1.2014 15:07:15   
milicicak
Gospodja svekrva se naljutila sto sam T kupila sto i stolicu u Ikea. Misa mu poljubim, pa zar ja u taj user posted image stan ne mogu nista da unesem a da se sa njom ne konsultujem predhodno i zar svom rdetetu ne mogu nista da kupim a da ona ne kaze sto si to kupila!!!! user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1421
31.1.2014 15:14:28   
Peace*
A šta je problem? Nema mesta ili joj se ne sviđa dezen?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1422
31.1.2014 15:28:48   
milicicak
Mesta ima a dezenom se savrseno uklapa u deciju sobu. Problem je sto sam ga JA kupila jer sve sto ja u poslednje vreme uradim ne valja...
Da napomenem, zivimo sami u stanu koji je njen, sa velikim Nj :(

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1423
31.1.2014 15:33:25   
Didy
Milicicak, moja svekrva se svojevremeno naljutila što sam ja kupila kišobran kolica Stefanu pošto ona što je ona kupila nisam mogla da vučem na drugi sprat u zgradu bez lifta jer su bila preteška i glomazna. Da napomenem da sam kupila od SVOJE plate koja mi je legla na račun i da smo živeli u zgradi kao podstanari plaćajući stanarinu SVOJIM parama. Ali, eto, dala je sebi za pravo da zameri. Svašta sebi ljudi dozvoljavaju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1424
31.1.2014 16:13:04   
milicicak
Didy, kad bih napravila spisak stvari zbog kojih je moja draga svekrva nasla za shodno da se naljuti, roman bih napisala...
Mislim da mi je najgore sto celu moju trudnocu nije htela da prica samnom i mm jer nismo otisli kod zubara kad je njoj dunulo a ja debil presla preko toga...
Mada, u pravu si, svasta ljudi sebi daju za pravo

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here