|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
31.1.2014 16:41:15   
Torbica
Moja sveki stize u nedelju. Dolazi ustvari kod devera, koji je nedavno polomio ruku. Naravno, doci ce i kod nas, vec je pitala sta da kupi deci. Dodje jednom u dva meseca u proseku i napravi mi generalku, puno mi to znaci.
Dunja user posted image , jedva cekam nastavak price! I ja bih maksimalno podrzala muza u takvoj situaciji, normalno.
Ljub ljub

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1426
31.1.2014 17:12:50   
viktori
Hehhe da vas nasmejem najnovija zbivanja
MM dragi i smotani u emotivnim odnosima rekao mami sta kako ne znam babe nema... ja je na kraju zvala kakva god da je treba dete da ima babu i dedu...Uglavnom ona dolazi i cuti i ja je samo cekam jer je izuzetno pricljiva zena...i kaze ona meni ajd da ti ja sredim kuhinju necemo onom mom ni reci! U stvari ispade kako mm ima problem sa tim al ce ona meni sad da pomogne a mi mu necemo ni reci ahhahaha. I sta ja sad da kazem ja Baba ma pusti igraj se sa N ja cu to nije mi problem nikakav. Ovaj moj je sou program ceo dan mu se smejem.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1427
31.1.2014 20:25:58   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Torbica

Dodje jednom u dva meseca u proseku i napravi mi generalku, puno mi to znaci.

Moja kad dođe napravi haos, a ja moram da sređujem za njom. Od nje baš i nemam neke pomoći. Ali je zato svekar super lik, ništa mu nije teško, maksimalno se angažuje, oko klinaca najviše. Trebalo je da dođu sutra, da malo odmene moju mamu oko čuvanja V, ali juče su nam javili da ipak neće doći.
Inače, slažemo se ok (deli nas 300km user posted image ), ali me nervira što kada dođe, uvek pokušava da mi nametne svoje viđenje vaspitanja dece, sa kojim se ni ja ni mm ne slažemo. Neka konkretna pomoć, to ne, ali zato saveta koliko hoćeš. Sva sreća pa nemam problem sa tim da kažem šta mi smeta, naravno na fin i kulturan način, ali da živimo u zajednici (daleko bilo) već bi letelo perje. Znam da ja nju nerviram, jer smo totalno različite (ja uvek kažem otvoreno šta imam, ona sve nešto izokola, ili preko mm). Ovako, viđamo se 4-5 puta godišnje, dođu, izigraju se sa decom, kupe im ponešto, i razlaz.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1428
1.2.2014 17:29:02   
mika79
Ja bar za sada moram da pohvalim moju sveki i svekra, mi živimo u istom dvorištu ali u različitim kućama, oni su tu da nam uvek pomognu ali ne smetaju (mm im je na početku braka objasnio ko skim pije kafu, jede, kad se dolazi......)
I ranije je ona kad skuva nešto što volimo donosila, ali sad od kako sam user posted image posebno od kako ležim ona sve skuva i donese, naše je samo da kažemo šta hoćemo. Svekar mi je glavni majstor, šta god da se pokvari kad kažem mm njemu to na jedno uđe a na drugo izađe ali kad kažem svekru odmah popravlja, i da napomenem on jako retko ulazi kod nas, samo kad je pozvan a to je obično neko fizikalisanje.
Neću mnogo da ih hvalim jer nikad se nezna kakvi će biti kad dođe user posted image posebno što je mm jedinac a duuuuuugo smo čekali user posted image .

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1429
1.2.2014 20:59:30   
Torbica

Moja sveki stize u nedelju. Dolazi ustvari kod devera, koji je nedavno polomio ruku. Naravno, doci ce i kod nas, vec je pitala sta da kupi deci. Dodje jednom u dva meseca u proseku i napravi mi generalku, puno mi to znaci.
Dunja user posted image , jedva cekam nastavak price! I ja bih maksimalno podrzala muza u takvoj situaciji, normalno.
Ljub ljub

Nece mi doci sveki, ybog vremena, ne sme na put....Jak put od 60 km, ali opet kad je kijamet, nikad se ne zna gde bus ili voz moze da zaglavi... S te strane i bolje, joj kad bi nesto i bilo, ma necu ni da mislim....
Ne gine mi ribanje podova....user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1430
1.2.2014 22:44:34   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: mika79

Ja bar za sada moram da pohvalim moju sveki i svekra, mi živimo u istom dvorištu ali u različitim kućama, oni su tu da nam uvek pomognu ali ne smetaju (mm im je na početku braka objasnio ko skim pije kafu, jede, kad se dolazi......)
I ranije je ona kad skuva nešto što volimo donosila, ali sad od kako sam user posted image posebno od kako ležim ona sve skuva i donese, naše je samo da kažemo šta hoćemo. Svekar mi je glavni majstor, šta god da se pokvari kad kažem mm njemu to na jedno uđe a na drugo izađe ali kad kažem svekru odmah popravlja, i da napomenem on jako retko ulazi kod nas, samo kad je pozvan a to je obično neko fizikalisanje.
Neću mnogo da ih hvalim jer nikad se nezna kakvi će biti kad dođe user posted image posebno što je mm jedinac a duuuuuugo smo čekali user posted image .

Kao da sam ja pisalauser posted image ,osim sto je svekar preminuo pre par godina user posted image ,bio je retko sposoban covek..Htela sam da ti kazem da ce sigurno ostati isti i kad se bebac rodi,evo moja svekrva se nista nije promenila niti mi na bilo koji nacin smeta kada je u pitanju bebac,tako da smo nas dve izgleda imale srece sa nasim svekijevcimauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1431
2.2.2014 1:18:46   
viktori

IZVORNA PORUKA: mika79

E sad ja mu dodjem kao negativa posle prethodnog posta, al moram da se ukljucim
Ovo su original moji svekijevci kad sam bila trudna. Mame iz tromesecja znaju da ja kafu nisam kuvala a ne rucak kad sam bila trudna. Nikakvi su bili kad smo bili u vezi, msm kao i vreme kako kad, al od kada sam dosla u dvoriste i tek kad sam bila trudna ja sam se osecala kao princeza. Cak je bilo kad me mm iznervira odo ja dole kod njih onda vam je sve jasno. Al kako se N rodio baba je prolupala. Ona je potpuno dolepila za N vise nego sto su vi ostali (ona obozava mm cak se nekada zeza i vise od cerkeuser posted image ). A za N se jednostavno postavljala kao da ga je ona u najmanju ruku rodila i stalno je visila ovde. Ja sam bila u soku jer sam tu njenu promenu u mojoj trudnoci izuzetno ispostovala i uvek sam joj govorila da mi mnogo znaci. Al eto...
Evo sad se stvarno promenilo nesto od te njihove cuvene price kako god da je ispalo urodilo je plodom. Al sad kad vracam film zaista je baba ta koja je poremetila sve odnose i koja je promenljiva ispala. Videcemo za dalje. kako ce biti sa drugim...Uglavnom mi je laknulo.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1432
2.2.2014 8:01:24   
doktorkakristal
VIKTORI slicna situacija,odlepila za Dorom,malo mi to smeta ipak sam joj ja majka,mada ima za to objasnjenja nije ona svoju decu podizala (duga prica,zive u inostranstvu) pa valjda bi sad da podize moju ,malo mi smeta priznajem

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1433
2.2.2014 10:05:52   
mika79
Ne smem ništa da kažem kakva će biti kad dođe user posted image , mm je jako strog što se tiče njih, malo, malo on ih za nešto grdi, ja se ne mešam, jedina olakšavajuća okolnost je što moja sveki radi od 7 do 4 svaki dan i subotom tako da ću ja verovatno biti sama veći deo dana, videćemo.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1434
2.2.2014 10:13:05   
mamica 91
user posted image user posted image user posted image Dunja, kako je lepo cuti da ima tako dobrih ljudi....
Ja bih se zbog svojih pa u najmanju ruku u drugu galaksiju lansirala...mene sramota i da pisem kakvi su to ljudi...neki dan su mi uuser posted image Unin rodjendan, ali u bukvalnom smislu te reci... ma muka mi odma kad mi padnu na pamet...neiscrpna tema i moji beskonacni i bezuspeni pokusaji da sve bude ok, ali...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1435
2.2.2014 12:11:19   
World
Ma sve je to super kad su babe bar zainteresovane za unucad, ima ih kojima uopste nije ni stalo...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 1436
2.2.2014 12:16:05   
Olga75
moja mama je podilejisala za M kad se rodila i dalje misli da ja ne znam da brinem o njoj user posted image
a svekrva pa ona bi joj jednoroga kupila , eno je u potrazi i na tragu mu je
da l mi smeta nemam pojma , verovatno mi smeta al one se toliko trude da mi pokazu da mogu bolje da je utese , da znaju bolje od mene sta joj je problem , kad je bolesna one znaju i dg i th i tako
to je valjda normalno
ma jedva cekam da dobijem unuce user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1437
2.2.2014 18:22:49   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: World

Ma sve je to super kad su babe bar zainteresovane za unucad, ima ih kojima uopste nije ni stalo...

Ovo je moja svekrva.......
Pre neki dan smo krstili bebu i pravili rucak (Slava je bila)... Zena je dosla ispred Crkve, posle krstenja dosla do nas na sat i po i otisla kod drugarice koja je isto slavila taj dan.... UZAS

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1438
2.2.2014 18:38:41   
Ivanka 75
Sve one prolupaju kad dobiju unuce, pogotovu kada je snaja u pitanju user posted image
Evo primer našeg razgovora od prošle subote... u podne...
Sveki: Marija imaš li nešto za ručak za Ivu, ja nisam ništa danas kuvala?
Ja: Spremam pilav za ručak.
Sveki: (kao da gleda smrdljiv sir...) Pa zar misliš da će to da ti jede...?user posted image
Ja: Naravno da hoće!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1439
2.2.2014 20:03:19   
mamica 91
user posted image joooj... moja je neki dan "cuvala" U pre podne, dok sam ja isla sa mm po doktorima( iako sam ja htela da ide sa nama, ali mm kao da ne pokupi neku prehladu ili nesto, pa reko nece valjda uvenuti za jedno pre podne, ali sam se i ovoga puta presla) doveli smo je oko 8 a dosli po nju oko pola 3, da bi ja pitala sta ste joj dali da jede, a ona me pogleda sva srecna, pa pojela cak ceo smoki user posted image eee zamislite dete od 2 god. za ceo dan pojelo CAK CEO SMOKI !!! user posted image pa da sednem i placem od muke...zena od 50god...a o peleni da ne pricam, jadnica mokra do kolena bila...user posted image ...a letos isto mm me moli ajde kao nek ide jednu noc da spava kod njih, pozelili je i ajd odvedem ja nju i sledeci dan predvece dolazim, dovela je kuci, uzimam flasicu i vidim smrdi flasica, ja odvrnem, kad se nisam onesvestila user posted image flasica neoprana od mleka koje je verovatno pre spavanja uvece pila, a u flasici voda koju su joj davali da pije !!! jos leto, vruce, sve se usmrdilo, ja pokazem mm, on kao pa mozda nisu stigli da operu user posted image strasne obaveze su sigurno imali...danas me bas neke emocije pucaju sto sam joj ostavila jadno dete... jos sve kao cutim, da ne budem ja ta user posted image da ne dam da dete ostane kod njih, ali ne vredi... kao da je crni cigan, a ne njeno unuce...gade mi se i jedno i drugo iz dana u dan sve vise...i najgore sto mm ne da rec da se kaze protiv njih, a svestan je kakvi su...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1440
2.2.2014 20:07:37   
World
Ma svaka tebi cast, ne bih ja davala djecu takvim ljudima, pa da su mi rod sto puta!

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1441
2.2.2014 20:18:53   
Torbica
Mamice, sto se hrane tice, izvini, ali ja kome god da ostavim dete, napismeno dam jelovnik i kad sta da se da detetu. Ako je kuci kod nas pokazem gde je to i kako da se greje ili vec a ako nije, ponesem svoje. Ali uvek. Moji imaju jako lep rezim ishrane, tri obroka i tri uzine i to mi je svetinja.... Trebalo bi da joj das instrukcije. Posto ti je dete preko dve godine, flasicu izbaci i reci nek joj daju u solji...ne znam sta da ti kazem, ali posto znas gde je potencijalni problem, preveniraj. Jos malo pa ce i pelena da leti, nemoj da brigas...
Moja sveki i ja u pocetku bas i nismo imale neki zajednocki jezik...prvo dvoje dece nije nijednom presvukla...E sad ovo trece se izvestila i skroz smo ok. Za prvo dvoje je moja mama najcesce bila angazovana a ovaj put smo i sveki ukljucili koliko toliko, ipak su obe u razlicitim gradovima pa nikad nisam imala luksuz da odvedem dete na sat-dva, jedino kad dodju. U poslednje vreme, obe dodju jednom u dva meseca pa ostanu po par dana. Sa mojom mamom sam bila bas bliska ali od letos smo se podzapale pa smo ok, ali na distanci s moje strane... Ne poveravam joj se vise jer sam dobila na nos... Iako je priznala da je pogresila, sad poslednji put kad je bila, moje poverenje je izgubila...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1442
2.2.2014 20:28:45   
mamica 91
Ovo je bio onaj "blazi deo"... neki dan su od mene dobili "sut kartu" pa nek misle da sam bezobrazna koliko hoce...i jos meni moja mama na sve to kaze kako ti mozes tako da se ponasas pa su oni stariji, ti si bezobrazna ovakva,onakva user posted image ja poludela... za U rodjendan ja SAMA bukvalno sve spremila od torte, generalke u kuci, itd. i to sve sa njom pored sebe i stomakom, da bi bi svekar pola sata pre nego sto trebaju doci gosti ostisao u wc ( koji taman sto sam "izglancala") ... nastavak da ne prenosim.... kad sam usla u nesvest kad nisam pala, ni u kafanama najgoreg ranga msm da nije takvo stanje...u tom momentu dolazi mm u kucu ( isao pa svekrvu na posao) i ja mu pokazem stanje, kaze on PA OPERI, e tu mi je klapna pala... i ja opletem, prvo na finjaka da mi ne pada na pamet da tudja gouser posted image perem, da to sto je on navikao da njegova zena pere za njim, meni ne pada na pamet, i kazem da mi je vise kretena i majmuna preko glave.. a svekar na to meni s druge strane jeeuser posted image mater ali predjem ja preko tog, nije prvi put da je to rekao i na kraju toga jeuser posted image dete nerodjeno...ljudi moji ja to ni na pijaci nisam videla ni dozivela, mene je bilo sramota toga sto je on izgovorio... i isteram ga iz kuce... da bi moja mama tek posle dosla i valjda su joj vec oni rekli sta je bilo i ona meni kao kako sam ja bezobrazna user posted image pa ko je tu lud ??.. ja da preplacem dan koji mi treba biti najlepi u godini zbog klasicnih idiota !!! mi smo pricu zavrsili !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1443
2.2.2014 20:37:44   
mamica 91
Flasicu vise ne koristimo, to je bilo letos, ali sad joj daju da pije gazirani sok iz njihove case ( ja joj ne dam ni posle mene da pije,pogotovo ne gazirano) no, ja sam s njima zavrsila, aminovani su s moje strane... mozda je moja greska za ovaj "smoki" ali da joj je dala koru hleba bolje nego smoki, odhranila je dvoje, kao da joj je smoki dovoljan..msm nece ni umreti taj jedan dan ako nije jela ali opet takvo zanemarivanje... tacno mislim da oni mene prave budalom...izivljavanje bez razloga i na meni i na njoj...

Mamice, sto se hrane tice, izvini, ali ja kome god da ostavim dete, napismeno dam jelovnik i kad sta da se da detetu. Ako je kuci kod nas pokazem gde je to i kako da se greje ili vec a ako nije, ponesem svoje. Ali uvek. Moji imaju jako lep rezim ishrane, tri obroka i tri uzine i to mi je svetinja.... Trebalo bi da joj das instrukcije. Posto ti je dete preko dve godine, flasicu izbaci i reci nek joj daju u solji...ne znam sta da ti kazem, ali posto znas gde je potencijalni problem, preveniraj. Jos malo pa ce i pelena da leti, nemoj da brigas...
Moja sveki i ja u pocetku bas i nismo imale neki zajednocki jezik...prvo dvoje dece nije nijednom presvukla...E sad ovo trece se izvestila i skroz smo ok. Za prvo dvoje je moja mama najcesce bila angazovana a ovaj put smo i sveki ukljucili koliko toliko, ipak su obe u razlicitim gradovima pa nikad nisam imala luksuz da odvedem dete na sat-dva, jedino kad dodju. U poslednje vreme, obe dodju jednom u dva meseca pa ostanu po par dana. Sa mojom mamom sam bila bas bliska ali od letos smo se podzapale pa smo ok, ali na distanci s moje strane... Ne poveravam joj se vise jer sam dobila na nos... Iako je priznala da je pogresila, sad poslednji put kad je bila, moje poverenje je izgubila...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1444
2.2.2014 20:39:22   
Moiraina
Auuuu, čoveče, pa koliko god da se slažete/ne slažete, neka granica pristojnosti ipak mora da postoji. Takve reči sigurno ne bih tolerisala, pa neka mi je i rod najrođeniji user posted image Ja sve što mi smeta kažem fino i kulturno, nekad vidim da joj nije pravo (svekar je nekako uvek na mojoj strani) ali uvek na kraju prihvati. Imam sreću što me mm podržava maksimalno, uvek kada nešto kažem nastupam tako da je to naš zajednički stav (što i jeste), ili joj on kaže i tu više nema rasprave. Da mm nije na mojoj strani, verovatno bi se i ona malo drugačije ponašala.
Inače i moja mama je u fazonu "kako možeš tako, ipak ti je ona svekrva" user posted image Ma važi, kada su u pitanju moja deca, smatram da moja treba da bude zadnja, ko god da je u pitanju.

< Poruku je uredio Moiraina -- 2.2.2014 20:40:00 >

Direktna veza do poruke: 1445
2.2.2014 20:39:46   
Torbica
user posted image davno nisam procitala vecu bljuvotinu.... Boze sacuvaj.... user posted image
Drzi se, sta reci... Samo ti znas kako ti je... Ma samo da sa tm budes u jednomisliju, onda vam niko nista ne moze...

< Poruku je uredio Torbica -- 2.2.2014 20:41:56 >

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1446
2.2.2014 20:53:25   
mamica 91
Upravo user posted image tuga, da mi je neko pricao da ce ovo snaci ne bih mu verovala.. preko toga im ne prelazim, pokusavam da se ne vracam na to, to neka je njihova sramota...zao mi je sto su ikada bili deo mog zivota... ja sam bila i vise nego tolerantna za sve po pitanju njih i kad sam bila prvi put trudna i kad se U rodila i sad kad je i druga beba na putu, sve kao ajde mozda bude bolje ali sto ne ide ne ide...morala sam ovde da se iskukam inace bih pukla, ceo dan sam kao balon, ne pricam ni sa mm od tad, ima i on da se menja, inace nam nema druge...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1447
2.2.2014 20:59:44   
Torbica
Mamice, pa tm mora da se posle ovoga ipak preispita, zna se ko je prioritet pre svega, a sto nije u redu - nije, sto kaze Moiraina, i da je rod najrodjeniji.... Nazalost. Moramo postovati jedni druge. Ne kazem da ne predjem preko nekih sitnijih stvari ali ovo sto si ti napisala, zeludac mi se okrenuo. Bio bi red da se izvinu u svakom slucaju....
A ti, moras da se smiris zbog svoje dece, samo na njih da mislis a ovo ostalo u drugi plan. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1448
2.2.2014 21:09:49   
mamica 91
Torbi user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1449
2.2.2014 21:18:59   
dunja RR
Mamice, baš, baš strašno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here