Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:39:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Dunja RR, drago mi je da je tvoja sveki superiska...A i to je isto kao kod mene, nije blizu pa je super. A reci mi jel saznala u medjuvremenu za tvoju trudnocu? Ili i dalje napamet salje suve sljive...hahah I dalje napamet, ali mogu da zamislim kako će se obradovati kada sazna , jer je jako požrtvovana majka, a prema meni se ponaša kao prema ćerki (ima dva sina i jednu ćerku, ja sam oduvek u njihovoj kući kao četvrto dete, poslednjih 15 godina).
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 13:41:20 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:39:26
|
|
|
|
viktori
|
eeee rekao joj sin nesto il je cula kad sam ja kukala mojima na telefon (ima obicaj da snjura i slusa sta pricamo) i sad je ljuta nema je uopste! sta je rekao nemam pojma al toliko su netakticni svi zajedno ja sam htela lepo da joj kaze, al ne vredi oni su crno beli svet i tu nema pomoci. A vala nemam ni ja zivaca da odrasle ljude koji su svoji vise mirim. E kad se set_im svega dodje mi da placem, al ajd da ne vrtim proslost tamo gde je tu joj je i mesto. Verolina sveki ti je sou. To samo da gledas kao tragikomediju pa da ti lakse zivot ide. Moj svekar je kao sve muske skorpije hipohondar i ja za njega cim smara imam lek...Jao pa ne deluejte mi nesto dobro. Bledi ste mi. Onda se oma zaposle oboje oko definisanja nejgovog stanja, a to je tek sou za sebe.
< Poruku je uredio viktori -- 30.1.2014 13:41:15 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:42:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Da dodam, svekrva mi ima blizu 70 godina a svekar 74, oboje divni ljudi, a nemaju još unuče, pa možete misliti koje će to slavlje biti. Baš smo se svi načekali Ako Bog da, dosta je čekanja. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Jeltje Dunja RR, drago mi je da je tvoja sveki superiska...A i to je isto kao kod mene, nije blizu pa je super. A reci mi jel saznala u medjuvremenu za tvoju trudnocu? Ili i dalje napamet salje suve sljive...hahah I dalje napamet, ali mogu da zamislim kako će se obradovati kada sazna , jer je jako požrtvovana majka, a prema meni se ponaša kao prema ćerki (ima dva sina i jednu ćerku, ja sam oduvek u njihovoj kući kao četvrto dete, poslednjih 15 godina).
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:47:43
|
|
|
|
pozitivna
|
Dunja draga ! Jesi me nasmejala a znas nemoj da mislis da nije moguce ,sasvim je moguce ,meni moj dragi kad je ispricao kako njegova majka pratila kafic ..ko je skim i vodila abrove bljakkkkkkk meni se smucilo zanemela sam a izigrava staru i domacicu zenu ( ima 64 ili 65 godina )
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:49:58
|
|
|
|
adulence
|
Dunjci a kada ce im muz reci ili cete se samo na leto pojaviti sa bebom?!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:52:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,a sto krijete?
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:52:14
|
|
|
|
pozitivna
|
Dunja dace Bog draga moja !!!!! samo se uzdaj u Boga .Divo je sto imas tako dobru svekrvu ,moja ti je idiot od zene preddamnom svila a sa svojim sinom svinja..ona ti je ko iz onih serija one zene SULEJMAN velicanstveni......ja nisam mogla da verujem dok nisam to iskusila.........
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:52:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci naravno da je gotovo sa cekanjem
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:54:20
|
|
|
|
pozitivna
|
Ah ! Drage moje Dunja je lepo napisala..Da se boje ....zato kriju..........i neka kriju dokle god zele ma da je beba sad ozivela pa nemoraju vise ali to Dunja i njeg dragi odlucuju ...samo nek je njima dobro
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 13:57:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne želi mm da priča sa mnom o tome, to je tabu tema Ali kada bi ste znali mm, ne bi vam to bilo čudno, jer je on jedan skroz poseban lik. Ja nešto imam osećaj da će reći tamo negde u maju, a znajući sveki, ona će odmah doći da pomogne, naravno ako budu zdravi, ipak su stari. Ali ona je jako sposobna, drži butik, radi, pokretna je. Kuva, šalje pakete i ostalo. Evo upravo pijem njen domaći sok od ruže što je poslala :) Negde prošle zime kada je krenula za Srbiju je imala teški udes, pa je bila u bolnici u Užicu, pisala sam tada. Od tada ima strah da putuje, i ne sme da dođe kod nas, ali mislim da će prevazići strah kada sazna lepe vesti. IZVORNA PORUKA: adulence Dunjci a kada ce im muz reci ili cete se samo na leto pojaviti sa bebom?!
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 14:00:46 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 14:00:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne krijem ja, nego mm, jer su stari, a on se plaši da li će sve biti ok do kraja trudnoće, posle svega što je prošao sa mnom (ne sme ni na UZ da ode samnom, ruke mu se tresu kada mi dodirne stomak). Ne želi da ih obraduje pa ne daj Bože da se nešto desi, teško bi podneli. Razumem ga potpuno. Pregurali su oni svašta, i rat, i izbeglištvo, i red je da se obraduju, ali da to bude kako treba. IZVORNA PORUKA: vonavoj Dunja,a sto krijete?
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 14:03:23 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 14:04:41
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 14:06:19
|
|
|
|
viktori
|
eee divni ljudi postoje
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 14:16:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunjči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 14:20:14
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 15:00:38
|
|
|
|
Jeltje
|
Joj Dunjice, bas mi drago zabog svih vas....Prvo mi je drago sto su oni tako divni ljudi i sto je sveki tako sposobna i aktivna. Drugo i ja sam presrecna kad pomislim kako ce oni biti srecni kada cuju za prvo unuce koje tako dugo cekaju. Samo sto se ne rasplacem. JOs kad pomislim koliko se tvoj muz plasi, dodje mi da vas sve zagrlim... Drzim vam fige u zelim svu srecu ovog sveta, a sigurna sam da se biti sve ok...Vec si dosta dogurala. A gde zive svekijevci? IZVORNA PORUKA: dunja RR Da dodam, svekrva mi ima blizu 70 godina a svekar 74, oboje divni ljudi, a nemaju još unuče, pa možete misliti koje će to slavlje biti. Baš smo se svi načekali Ako Bog da, dosta je čekanja. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Jeltje Dunja RR, drago mi je da je tvoja sveki superiska...A i to je isto kao kod mene, nije blizu pa je super. A reci mi jel saznala u medjuvremenu za tvoju trudnocu? Ili i dalje napamet salje suve sljive...hahah I dalje napamet, ali mogu da zamislim kako će se obradovati kada sazna , jer je jako požrtvovana majka, a prema meni se ponaša kao prema ćerki (ima dva sina i jednu ćerku, ja sam oduvek u njihovoj kući kao četvrto dete, poslednjih 15 godina).
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 15:02:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeltja, hvala ti mila Svekijevci su mi u Bosni.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 15:09:38
|
|
|
|
Jole84
|
Verka nedostajala mi je tvoja sveki ona je legenda Dunjči mogu da zamislim kako će da se obraduju kad čuju
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 15:22:31
|
|
|
|
mtajcica83
|
Verka, tvoja sveki je definitivno kraljica ove teme ...Moja je poseban slucaj, ali kad citam bisere od tvoje sve ovo sto moja sveki radi pada u vodu.. Dunjci svaka cast za svekrvu .
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 30.1.2014 15:23:10
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha ha.....Uzas
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2014 15:07:15
|
|
|
|
milicicak
|
Gospodja svekrva se naljutila sto sam T kupila sto i stolicu u Ikea. Misa mu poljubim, pa zar ja u taj stan ne mogu nista da unesem a da se sa njom ne konsultujem predhodno i zar svom rdetetu ne mogu nista da kupim a da ona ne kaze sto si to kupila!!!!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2014 15:14:28
|
|
|
|
Peace*
|
A šta je problem? Nema mesta ili joj se ne sviđa dezen?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2014 15:28:48
|
|
|
|
milicicak
|
Mesta ima a dezenom se savrseno uklapa u deciju sobu. Problem je sto sam ga JA kupila jer sve sto ja u poslednje vreme uradim ne valja... Da napomenem, zivimo sami u stanu koji je njen, sa velikim Nj :(
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2014 15:33:25
|
|
|
|
Didy
|
Milicicak, moja svekrva se svojevremeno naljutila što sam ja kupila kišobran kolica Stefanu pošto ona što je ona kupila nisam mogla da vučem na drugi sprat u zgradu bez lifta jer su bila preteška i glomazna. Da napomenem da sam kupila od SVOJE plate koja mi je legla na račun i da smo živeli u zgradi kao podstanari plaćajući stanarinu SVOJIM parama. Ali, eto, dala je sebi za pravo da zameri. Svašta sebi ljudi dozvoljavaju.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 31.1.2014 16:13:04
|
|
|
|
milicicak
|
Didy, kad bih napravila spisak stvari zbog kojih je moja draga svekrva nasla za shodno da se naljuti, roman bih napisala... Mislim da mi je najgore sto celu moju trudnocu nije htela da prica samnom i mm jer nismo otisli kod zubara kad je njoj dunulo a ja debil presla preko toga... Mada, u pravu si, svasta ljudi sebi daju za pravo
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?