|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
14.2.2014 12:04:13   
Didy

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Samo da prijavim, jutros mi stigao novi paket hrane od sveki user posted image

Još im niste rekli? Ima da se šokiraju kad čuju da si trudna i da ćeš uskoro i da se porodiš. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1476
9.3.2014 18:41:18   
dunja RR
Red ja i ovde da javim user posted image

Najvažnije danas je to, što nagovorih jedva mm da kaže svekijevcima. Pokazali smo im na skype stomak i rekli da je dečkonja. Ja nisam čula tu prvu reakciju jer je mm imao slušalice, ali mm kaže da su plakali od sreće. Posle sam se ja čula sa njima preko skype, pa su me blagosiljali do neba, a svekar mi je zabranio da radim user posted image , da dižem ništa teže od kašike, da se sklonim od računara da ne zračim bebca, i tako ...Zaova mi je posle javila da su van sebe od sreće.

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.3.2014 18:42:01 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1477
9.3.2014 19:04:38   
Trcosava
Aj što su oni plakali, nego što meni natera suzavac...user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1478
9.3.2014 19:12:46   
Ana RR
Dunjči user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 9.3.2014 19:13:54 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1479
9.3.2014 19:20:15   
imperial
Dunjauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1480
9.3.2014 19:56:05   
mihi
Mislila sam da ste im rekli, divni ljudi, divna reakcije.... To i tebi Dunja mnogo znaci, jos malo pa cete svi da ga grlite i uzivate u njemu.

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 1481
14.3.2014 4:22:00   
ivanarepova
Svaki dan me sve vise iznenadjuje koliko je glupa....kupila ja svome djetetu
novu posteljinu za krevetac a ona ce na to "ima i marina(mala od zaove) "to joj je prva recenica niko je nist nije pitao
Kupila ja sinu stikere da stavim na zid u djeciju sobu tj u igraonicu a ona ce na to "moram i ja marini kupit" oooo boze sve mislim sama u sebi pa gdje ce da stavi kad zive ko cigani mala nema ni sobe nista bude s roditejima u sobi ... dok svekrva i svekar spavaju u dnevnoj ... Udala sam se da budem sa svojim covjekom da stvaram svoju porodicu a ne da ostanem s mamicom i taticom do kraja zivota...ona misli da stiti tako cerku ali neznam od cega je stiti jer ostat ce mula citavog zivota obje su glup i primitivne ... NIKO NEVJERUJE DOK NEVIDI SVOJIM OCIMAA TO NJIHOVO PONASANJE....

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1482
25.3.2014 7:31:17   
pozitivna
ivanarepova !!!! Jeste to odvratno zvuci stvarno "Ima to i Marina ,kupice i ona to Marini ..........cccccccc
Ali ostavi to bezkomentara ogugli na to jednostavno nedaj ninasta odgovor neka se zna da tvoja rec zlata vredi user posted image Tako je najbolje i samo se user posted image i uzivaj
A kakav ti je muz draga kada ti je takva sveki i zaova ipak su oni rod
poz...

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1483
25.3.2014 7:34:31   
pozitivna
Dunjice oci mi zasuzile user posted image ,pa po meni tako i treba da bude u svakoj porodici ali na zalost nije ! Voli sina voli i snahu pa makar i zmija bila !!!!!!
Puno te pozzzzzzzzzzz.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1484
25.3.2014 9:34:54   
Anoniman
Dunja user posted image

(odgovor članu pozitivna)
  Direktna veza do poruke: 1485
25.3.2014 9:40:37   
anci kv
Super se slažemo!!!vidimo se jednom u 10 dana, pa zato
Ali ume nekad da me izuje za sekundu zbog gluposti, ali pomislim nije strašno šta bi da živim sa njom

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1486
25.3.2014 9:54:34   
Meisje
I ja I ova moja bile super dok je nisam malo bolje upoznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1487
10.4.2014 6:15:10   
ivanarepova
Beh nazalost svoju djecu apsolutno nikako nije vaspitals... moj muz je malo neorganizovan nije pazljiv i BEZOBZIRAN ... ali to je sve njena krivica nije djecu vaspitala ... najvise me izbacuje iz takta kad dodju kod mene pa ae kao zbune pa krenu mog sina zvati "MARINA" vidim da je to namjerno .... nije im ni stalo do UNUKA.... uskrs s njima necu slaviti mada su zvali jer moje djete i mene ponizavaju...

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1488
10.4.2014 6:36:32   
ivanarepova
Jedan dan dolazimo mi kod njih zvonimo oni na balkonu !!! Kad ce svekar i ona ZNACI NI DOBAR DAN NI NISTA"MARINA NIJE TU OTISLA SE VOZAT!!"" doslo mi da se vratim u auto i d Zbrisem s djetetom dodam gas kolko mogu .......ocigledno ponizuju ponizuju .... pa doso vam je unuk jer i on je jednako vazan JEL TAKO IL NIJE???? Men se vise njima i neide ....

Direktna veza do poruke: 1489
10.4.2014 7:25:37   
dijana1*
Ivanarepova molim vas da postujete pravila foruma i da nepisete velikim slovima!

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1490
10.4.2014 7:27:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: anci kv

Super se slažemo!!!vidimo se jednom u 10 dana, pa zato
Ali ume nekad da me izuje za sekundu zbog gluposti, ali pomislim nije strašno šta bi da živim sa njom

heheh isto doduse ja moju jos redje vidjam ali se cujemo naravno preko telefona ja i moja sveki vrlo cesto.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1491
10.4.2014 7:36:05   
Ivanka 75
Sveki: Da izdinstam piletinu Ivi za rucak?
Ja: Nema potrebe, skuvala sam grasak sa piletinom.
Sveki: A, da stvim piletinu?
Ja: Ima piletine u grasku.
Sveki: (izlazi na vrata) Dobro, stavicu.

Oguglala sam user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1492
10.4.2014 8:33:10   
nata11
Ivanka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1493
10.4.2014 8:42:58   
Ivanka 75
A u nexelju ujutru, oko 9, prostirem ves u dvoristu, ulazi ona na kapiju, vraca se s pijaca, ja kazem "dobro jutro" a ona meni ni rec... Uh kako sam bila besna, i mm ispricam da ne bude posle kako samo ja stvaram probleme.

Bitno mi je da je dobra prema mom detetu. Stvarno je dobra baka.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1494
11.4.2014 9:46:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivanarepova

Beh nazalost svoju djecu apsolutno nikako nije vaspitals... moj muz je malo neorganizovan nije pazljiv i BEZOBZIRAN ... ali to je sve njena krivica nije djecu vaspitala ...

a ti si ga takvog izabrala sto znaci da ti je nesto u njenom sinu bilo ok.
a sto se tice gresaka u imenu, meni to nije nista strasno, i moje babe su tako kad hoce jedno da kazu pa izredaju sve dok ne stignu do pravog (i nije bilo nuzno da redaju imena unuka, ponekad su to bila i imena dece)

Direktna veza do poruke: 1495
11.4.2014 9:48:26   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: ksena

Beh nazalost svoju djecu apsolutno nikako nije vaspitals... moj muz je malo neorganizovan nije pazljiv i BEZOBZIRAN ... ali to je sve njena krivica nije djecu vaspitala ...

a sto se tice gresaka u imenu, meni to nije nista strasno, i moje babe su tako kad hoce jedno da kazu pa izredaju sve dok ne stignu do pravog (i nije bilo nuzno da redaju imena unuka, ponekad su to bila i imena dece)

Moj tata izređa sva imena pa i ime mačke dok ubode pravo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
11.4.2014 9:53:23   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj tata izređa sva imena pa i ime mačke dok ubode pravo user posted image

moja mama je pre par godina, na sred ulice, na naseg psa viknula jovana (to je moje ime)! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1497
11.4.2014 9:54:36   
Ana RR
user posted image user posted image hahahaha!!!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1498
11.4.2014 12:50:08   
tijatija

Kod mene ista stvar user posted image Hocu da zovnem Nevenu , prvo viknem Milena pa Marta i na Kraju Nevema i eto i svo troje user posted image A i moja veki ih redovo brka ( ne samo moje dece ) nego kad hoce mm da zovne isto tako

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1499
13.4.2014 9:53:22   
mali_mis
Ne slazemo se user posted image Srecom nisam je videla godinu i po dana.
Ona je zena koja ce ti u lice reci da ona ne zeli da se mesa, ali ce se svaki put umesati. Jedan sebican znski stvor kojoj je smisao zivljenja biti zavaljen u fotelju ispred tv, sa sve grand paradom pojacanom do maximuma. Ona je "jako bolesna", nju sve boli, svake godine najavljuje kako umire, pritisak joj je jako visok, a cim se nadje neko masnije meso ispred nje, proguta ga dok si rekao keks. Usput, ona je najpametnija, sve ona zna. Pravi razliku medju svojom decom, zato je onaj moj baksuz onakav kakav je (on je ono dete sto je manje voljeno, ali kad nesto treba da se uradi, to se samo njemu poverava, onaj drugi je umoran).
A sto mene ne voli, uh, e to je tek prica user posted image Ja sam joj trn u oku od kad me je upoznala. Godinama je pokusavala svog sina da nagovori da raskine sa mnom, cudo onda je nije slusao, sad je nazalost slusa. Ne valjam nikako. "Tebe je tvoja majka trebala da nauci da kuvas dok si dete bila" - jako tesko kupiti sve neophodne sastojke, otvoriti kuvar i pratiti uputstvo. "Ti si tako zelela da se udas za mog sina" - kao da je on poslednji muskarac na svetu pa sad trebam da trpim razne stvari. "Ja kad sam se porodila, odma sam posle mesec dana isla na posao, kopala krompir, cuvala decu, sve u isto vreme" - ma kako da ne, ti si supermen. "Ja cu svoje unuce svaki drugi dan gledati na skype" - rekla kazala user posted image Svoje unuce je videla kad je maleni imao 7 dana, posle se vise nije setila da pita za skype, niti je poslala sms, a pozivi eeeeeeeee to je vec nemoguca misija (a nije da ne zna broj, ima zapisan i fiksni, i mamin mob, i moj).

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here