|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
22.1.2014 11:02:15   
Klarita
Uffff, lesice, prepadoh se kad videh da si pisala ovde...rekoh sad kad nas "ispecka" zbog sarenilauser posted image
Hvala Bogu, sve u najboljem redu.

Jojo, elevit je cini mi se skuplji 200-300 din. nisam sigurna.Kod nas ti je na jugu tako, ne znam kako po drugim mestima, ali ovde kad se popularizuje jedan lek, taj je vrh vrhova, pa sve i da mu je isti sastav i sve komponente (moja struka) mogu da se ubiju da ti pojasne zasto je bas taj bolji ,a ne ovaj jeftiniji...no, to je vec treca prica...Trenutno sam u situaciji da ispratim "modne trendove" pa se ne opterecujem previse. Ali, isto tako se cesto zapitam, sta je sa ljudima koji nemaju za osnovno, koje vitamine oni piju, kako placaju utrogestane, preglede, koje pelene koristeuser posted image
No, da me lesica, bas sad ne opomene...user posted image Idem kod komsinice na kafenisanje, a, sto se tice gostiju mojih...komentar mm od sinoc dok je rasciscavao "Mislim da treba da okacimo na kapiju tablu na kojoj pise "Godisnji odmor" user posted image "

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 451
22.1.2014 11:10:24   
lesica
Klarita, da budem iskrena, nešto sam dobre volje i mrzi me da ljuCki čitam baš sve šta pišete user posted image

Samo svratih da vam mašem, i da vas malo obiđem, i malo da navijam!!!

E da, za goste- ni "godišnji odmor" ne pomaže samo "leprozni smo!!!"

< Poruku je uredio lesica RR -- 22.1.2014 11:12:06 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 452
22.1.2014 11:39:50   
little_one
Jutro debelice!

KOd nas stanje redovno sto kaze Lesica user posted image Nista novo osim sto se osjecam kao na raznju po citavu noc...prevrci se tamo -amo i kad mi se taman ucini da sam se dobro namjestila, skapiram da bih mogla do wc-a jer cu da crknem ako trpim jos samo minut da ne piskim user posted image i sve tako na prstima da ne probudim ostatak kuce...inace, koliko sam bila kao kokos u prvoj trudnoci, zaspem u 8-9 navece sad prije 11 nema sanse da zaspim a ustajem prije 7 svaki dan...malo me stize neispavanost al ne znam vise kako da se natjeram da spavam vise, po danu nema sanse da zakunjam pored ove smizle a nocu mi se ne spava...to se tijelo priprema izgleda za onu pravu neispavanost kad stigne i ova beba user posted image

Sanjalice i tebi se primaklo....svaka cast kad jos uvijek guras i ispite a sto kazes mozes svaki cas i na fakultetu da se porodis...

Vik primaklo seeeeeee....stizu bebaniiii jos malo user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 453
22.1.2014 12:35:07   
Klarita
E, a sto se tice te neispavanosti kad dodje beba...moram da kazem da ja nisam vise spavala nego kad se K rodila, ljubi je majka, spavla je celu noc od nekih dve nedelje cini mi se, pa i non stop preko dana...a, i ono malo sto se budila preko noci, popije flasicu pa nastavi, od grceva ni grcuser posted image Samo sto se "povampiri" sa nekih sest meseci pa, je besnaaaaaaaa...ali, daj Boze da ovaj mali bude deseti deo kao K, bicu presrecna...I vama drage moje zelim istouser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 454
22.1.2014 13:03:32   
marijana22
Pozz drustvo

Nama juce bio "veseo" dan. Prvo sam ujutru isal na ctg i tamo sam se bas iznervirala. posto sam Otvarala istoriju bolesti i sve po protokolu pa sam cekala sat i po da mi dr. opise ctguser posted image tj nazvrlja - recenice i potpise, poludela sam ...........
kad sam dosal kuci, pripala mi je muka pa sam malo odspavala. Posle sam i povracala.........Jedva sam nekako uspela da sve sredim za goste, malo je falilo da kazem ljudima da ne dolaze. nekako izdrzah do 9 (svi su bili fini i otisli ranije). Odma sam legla, jutros mi je bolje, mada i dalje osecam mucninu, jedem samo kuvani pirinac. sad cu za rucak da pristavim supicu i malo krompirica, valjda ce mi biti bolje. kuca je u haosu, malo sam sredjivala jutros, pa sam odmarala, idem sad da nastavim.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 455
22.1.2014 15:43:28   
Milica cica
Pozdrav ženeuser posted image Evo i mene, spavala pa sam sad svauser posted image
Inače i meni je malo problem to okretanje noću, i što kaže LO taman se namestim moram u wc user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 456
22.1.2014 15:54:01   
Sanjalicaaa
Marijana, kada si bila jutros? Bila sam i ja od 9-10h.
IZVORNA PORUKA: marijana22

Pozz drustvo

Nama juce bio "veseo" dan. Prvo sam ujutru isal na ctg i tamo sam se bas iznervirala. posto sam Otvarala istoriju bolesti i sve po protokolu pa sam cekala sat i po da mi dr. opise ctguser posted image tj nazvrlja - recenice i potpise, poludela sam ...........
kad sam dosal kuci, pripala mi je muka pa sam malo odspavala. Posle sam i povracala.........Jedva sam nekako uspela da sve sredim za goste, malo je falilo da kazem ljudima da ne dolaze. nekako izdrzah do 9 (svi su bili fini i otisli ranije). Odma sam legla, jutros mi je bolje, mada i dalje osecam mucninu, jedem samo kuvani pirinac. sad cu za rucak da pristavim supicu i malo krompirica, valjda ce mi biti bolje. kuca je u haosu, malo sam sredjivala jutros, pa sam odmarala, idem sad da nastavim.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 457
22.1.2014 16:10:05   
Klarita
Razumela sam Marijanu da je juce bila na ctg user posted image Nije moje da odgovorim, ali eto..user posted image
A, odakle mucnina sad, 'bem mu misa bas?

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 458
22.1.2014 16:11:04   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: lesica RR

E da, za goste- ni "godišnji odmor" ne pomaže samo "leprozni smo!!!"

user posted image nikad vise ljudi nam nije dolazilo nego kad sam bila trudna,a ja morala da lezim,uh kad se setim kosa na glavi mi se digne

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 459
22.1.2014 16:16:04   
Milica cica
Vik jel ti sad storogo miruješ? Kako si do sada, jesi šetala i koliko? Mene malo strah od stalnog ležanja, a opet mi ni neka šetnja ne prija baš....

Direktna veza do poruke: 460
22.1.2014 16:30:20   
viking
Jeste, Marijana je bila juče.
Marijana, Sanjalice, kad su vam rekli da dođete sledeći put?

Mico, pošto sam imala kontrakcije, rečeno mi je da strogo mirujem, ali pravo da ti kažem, i da nije tako, mirovala bih jer mi je baš teško da se krećem, umorim se do kupatila... A do sada sam radila onako kako sam se osećala, šetala sam kad mi se šetalo i onoliko koliko mi se šetalo. Ipak, moram da napomene da nisam imala nikakvih problema tipa rane kontrakcije, nisam bila otvorena, nije bilo krvarenja, grlić je bio dugačak i ostalo, pa mi niko nije nešto posebno ni branio. Više sam osećala fizička ograničenja, prosto nisam mogla mnogo ni da hoću. Poenta: slušaj svoje telo.

< Poruku je uredio viking RR -- 22.1.2014 17:24:28 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 461
22.1.2014 18:52:51   
marijana22
Jeste ja bejah juce. Nije bila dr. Kostic, bila joj slava, isla sam kod one grozne Sonje. Meni su zakazali za sledeci utorak u 9, Vik ti bese ides u ponedeljak?

Sanjalice kad su tebi zakazali?
Zaboravih da kazem da mi je ctg bio ok, nema kontrakcija, dobri tonovi

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 462
22.1.2014 18:55:45   
viking
Marijana, delimično tačno user posted image Prvo idem u petak, pa ako sve bude ok onda opet u ponedeljak. Ako ne, zadržaće me u petak. Mada, mislim da neću ostati, ne osećam da se bilo šta dešava.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 463
22.1.2014 19:00:29   
marijana22
A ok, ako ti nesto bude trebalo javi da ti donesem

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 464
22.1.2014 19:02:23   
viking
Važi, srce si user posted image

Direktna veza do poruke: 465
22.1.2014 20:17:22   
Sanjalicaaa
e pa ja pogresno razumela. danas im se pokvario aparat za ctg pa je bila strasna guzva, tj. nisu imali papira. meni nisu zakazali za sledeci put, kao sve je ok, mogu da dodjem i to ako hocu par dana pred termin. ne mogu da se setim kako se zove dr koji je danas bio ali kaze on da je glupost raditi ctg na nedelju dana user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 466
23.1.2014 8:19:23   
Klarita
user posted image dobro jutro!
Ne znam kako doktori nemaju slicne stavove oko iste stvari i nikada necu razumeti. Ovi nasi ovde, da li su zaludni sta li...pa nam zakazuju ctg na par dana od ulaska u 9.mesec...ovi vasi gore na nedelju dana. Inace, to je na ovom primeru, a skoro oko nicega se ne slazuuser posted image
Nego da smo zdrave, puj, puj,puj...
Sad, ajde user posted image

Direktna veza do poruke: 467
23.1.2014 8:27:48   
Trcosava
Ovde se CTG radi na 3 dana kada se premaši termin. Na nedelju dana se radi CTG kad uđeš u 9. mesec.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 468
23.1.2014 9:12:41   
jovana jojo
Jutro trudnice...

Ja jos nisam dogurala do CTG ne znam sta bi vam rekla a prvog puta se i ne secam jer sam jedva cekala da se porodimuser posted image

LO i Milice i ja se tesko namestam ali nemam problema sa nocnim odlaskom u wc a i kad mislim da sam se lepo namestila ujutru sam sva ukocena, imam osecaj da mi svaka koscica krckauser posted image Sda ne mozemo da spavamo necemo ni kad se bebe rode e jeeeeee... treba se prvo psihicki pripremiti za trudnocu i bebu pa onda sve ostalo...

Druge trudnice pozzzz

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 469
23.1.2014 10:24:19   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: jovana jojo

Sda ne mozemo da spavamo necemo ni kad se bebe rode e jeeeeee... treba se prvo psihicki pripremiti za trudnocu i bebu pa onda sve ostalo...

Druge trudnice pozzzz

Takav nam horoskopuser posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 470
23.1.2014 12:02:57   
Klarita
Ajde, ajde, ne kukajte user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 471
23.1.2014 12:11:38   
marijana22
Ola user posted image

Evo Klarita ja pijem kafu, pa reko da vidim sta ima.

Sto se tice spavanja uvek me nerviralo kad mi kazu, naspavaj se sad kad dodje beba neces moci, kao da mogu da nagomilam zalihe sna pa kad se rodi beba trosim. U svakom slucaju spavala ne spavala kad dodje beba isto ti je.
I u Bg se ctg radi jednom nedeljno od 9. meseca, a ako prebacis onda ti zakazuju na 2-3 dana zavisi od ctg i dr.

Sanjalice dodji onda u utorak na ctg da se druzimo

Vik jel se spremas za sutra ima li nesto kod tebe?

Osale trudnice user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 472
23.1.2014 13:42:00   
viking
Marijana, jedino što se spremam je što sam zakazala depilaciju za danas popodne user posted image Ne verujem da će me sutra zadržati, nemam takav osećaj, pa se u skladu s tim i ne spremam ništa posebno.
Za bebe je sve spremno od pre nedelju dana tako da sada samo čekamo.
Inače, juče sam se dogovorila s jednom patronažnom koja radi privatno da dolazi kad dođe vreme, tako da je i to završeno. I tako... user posted image

Direktna veza do poruke: 473
23.1.2014 13:57:10   
buba m
Zdravo trudnice!
Marijana potpuno se slažem sa tobom. I meni to stalno govore a ja već sad ne mogu da spavam.
Vik još maloooo! user posted image
Mene i dalje muče hemoroidi, hoću da odlepim. Plus počela i lerđa da me bole. Ne mogu nikako da se namestim.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 474
23.1.2014 14:17:24   
Sanjalicaaa
zdravo user posted image

ja nemam problema sa spavanjem, mogu da spavam uvek, valjda ce ovo moje bebce da povuce na mene user posted image

Marjana, ja bih rado dosla na CTG ali mi nisu zakazali za sledeci, vec kao par dana pred termin da odem. user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.1.2014 14:18:01 >

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here