Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:09:28
|
|
|
|
viking
|
Ma da, jedva čekam, udavi me stomak više A i baš sam nestrpljiva da ih upoznamo
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:11:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Sanjalice svaka čast, čestitke
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:14:02
|
|
|
|
viking
|
Sanjalice, svaka ti čast, meni se mozak pretvorio u kašu od kad sam trudna, ne mogu rečenicu da završim a kamoli nešto komplikovanije... Mico, super za pregled, rekla sam ti ja da se ne sekiraš dok baš ne moraš Klarita, uporedila sam sa ostalim benkicama, naspram njih ova izgleda gigantski
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:14:26
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, nemogu ni da zamislim koliko je sad veliko nestrpljenje i uzbuđenje Sanjalice, svaka čast
< Poruku je uredio 17 joka -- 24.1.2014 21:15:38 >
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:21:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvaaala Vik, hoces li biti na vezi sa nama od ponedeljka?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:35:54
|
|
|
|
viking
|
Pa i nije, ja sam kao špricer još uvek. Ali je zato mm druga priča, samo obleće oko mene i podvriskuje "Joooooj!" "Joooooj!" IZVORNA PORUKA: 17 joka Vik, nemogu ni da zamislim koliko je sad veliko nestrpljenje i uzbuđenje Hoću, verovatno i više nego sada, jer ću tek tamo umreti od dosade IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Vik, hoces li biti na vezi sa nama od ponedeljka?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 21:42:15
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, mogu da zamislim, kako je to divno,MM bi bio isti takav!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 22:14:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj Vik!! (ja ću kao tm ) stižu mali vikinzi, joooooj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.1.2014 22:47:21
|
|
|
|
viking
|
Da, vidiš da čekaju sneg da zaveje pa tek onda da izađu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:20:28
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro vece ,jel ima jos neka u trecem koja ne moze da spava? Ja pokusavam ali nikako ne ide kicma me strasno boli a u vc na svakih pet minuta stvarno ne znam sta se desava Vik bas super jos samo malo pa ces da grlis svoje bebce Sanjalicaaa svaka cast
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:37:33
|
|
|
|
viking
|
evo ja Mada, ja sam insomničar ceo život, sad je samo izraženije
< Poruku je uredio viking RR -- 25.1.2014 0:38:01 >
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:46:12
|
|
|
|
Nimfa
|
Vik stalno trudnicama govore naspavajte se sad posle necete moci , nama se ni to sad ne da
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:51:05
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Nimfa Vik stalno trudnicama govore naspavajte se sad posle necete moci , nama se ni to sad ne da E kad mi to kažu dođe mi da ih zviznem
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:54:33
|
|
|
|
viking
|
Ma ja mislim da meni ga neispavanost neće smetati, i dok sam radila išla sam da spavam oko 1.30 - 2 posle ponoći a ustajala malo pre 8 i to mi je bilo dovoljno
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:59:22
|
|
|
|
Dani.kv
|
Poz devojke... Poz za Vik... Evo da vam se javim. Rana jos uvek zateze, mleko slabo ide pa sam sva slomljena. Maksim je imao zuticu pa je bio u boksu a ja i Jovana se druzimo. Ne znam kad cemo kuci. Pratimo malu da ne pozuti. Slatki su i maleni Vik odmaraj trebace ti puno snage za kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 0:59:35
|
|
|
|
Milica cica
|
Maja dok nisam bila trudna sam bila kokoška, u 10h u krevetu a sada
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 1:01:55
|
|
|
|
Milica cica
|
Dani joj mogu da ih zamislim kakvi su medići
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 1:03:36
|
|
|
|
Nimfa
|
Ja sam i ranije uvek kasno odlazila na spavanje ali mi nije smetalo sad kad trebam zbog vc-a da ustajem na svaka 5 min i kada ne mogu da zaspim zbog kicme koja mnogo boli,osecam se totalno raspadnuto
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 9:29:57
|
|
|
|
Klarita
|
Devojkeeeeee, sneg ...Dobro jutro Vik, odlicno sto si kuci za vikend Bas bzv za benkice...ali nema veze, njih nikad dosta. Sanjalice, sta studiras? Bravo za ispit i ispitni rok Nimfa, Milice, Marijana, Little one, Dani, uzivajte, grli male svrce. Moja K imala zuticu i bila je bas ruzna jadna, crna, crna, dlakava pa zuta, jao majko moja kad se setim Ali, prodje za cas...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 9:30:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Klarita, dobro jutro joj kad sam videla sneg, samo mi je proslo kroz glavu ja vise nigde ne izlazim do daljnjeg. Studiram spanski jezik. Hvala Nimfa, ja inace uvek mogu da spavam ali nocas ni tren. Bolele su me kosti, kukovi, kolena i zglobovi na rukama
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 25.1.2014 9:32:44 >
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 9:31:59
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vas pozdravim stomacici
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 9:37:04
|
|
|
|
Klarita
|
O, serpice, zahvaljujem u ime svih Sanjalice, sad sam se setila da sam negde vec citala...Bravo i samo napred! Ova moja mala smizla skace od srece jos uveki eno je istrcava na terasu svako malo, samo mi fali da se prehladi Dotrci do mene: "Mama, mama, mama, je l' je mnogo lepo???"
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 11:32:45
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Sve iscitah sad vise nemam pojma sta htedoh da komentarsem. Jutros mi opet nesto bilo muka i stomak me boleo, reko nece valjda sad nek izdrzi jos dva dana samo da odem na depijaciju. Dani jos malo pa cete kuci svotroje, pa ce ti biti lakse Pozz svima
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 12:51:15
|
|
|
|
Nimfa
|
Pozdrav veliki za sve. Jao ja inace obozavam sneg ali kaa sam videla da pada kosa mi se digla na glavi,taman sam pomislila super pocinje toplo vreme kad ono evo hladno pa mi se kosti tresu. Danas bogami nigde ne izlazim Inace sad sam ustala nisam ni oka skolopila nocas,stavljam pa ako neka nije pila izvolte
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.1.2014 15:18:06
|
|
|
|
Jole84
|
Trećaci kako ste Uskoro vam stiže pojačanje Vik još samo malo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?