|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
16.1.2014 12:42:09   
Milica cica
Jole 24.imam zakazanu kontrolu, brojim daneuser posted image
Dani i ja sam razmišljala o spinalu, ali sam čula negativna iskustva da žene posle imaju jako puno problema sa kičmom, pa ne znam.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 301
16.1.2014 12:44:53   
little_one
Jutro debelice!

Klarita i kod nas sunce, mi smo jutros izlazili napolje, kao proljece da stize...user posted image

Dani, cula sam da se spinal puno bolje podnosi od totalne tako da ces cuti i prvi plac svojih bebica pa to jos pojacava citav dozivljaj! Razmisljaj o tome!

Ja se inace jako bojim anestezije, bilo kakve, i kad sam bila prvi put trudna a i sad, samo se nadam da ce sve biti ok da mogu na prirodan porod...prvi je prosao kako treba, nadam se da ce i drugi isto tako, jedino da bude jos lakse user posted image al se opet nadam bez potrebe za CR.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 302
16.1.2014 12:46:57   
marijana22
Dobar dan

Evo ja stavljam kaficu za one koje nisu popile jutros sa Klaritomuser posted image

Isla sam jutros da odradim briseve i vadila krv, za one iz BG koje idu u zavod u 29. novem da znate da je pauza od 10-10:30 (ja dosla na pauzu). Inace napolju je tako lepo pravo prolece, u sred januara
Oprala sam konacno pelene, danas cu da opeglam i sve je spremno za malu smizlu. Ne znam kako vi ali od Bozica skoro svaki dan sam palila masinu i sad gledam A. korpa je opet puna vesa. Kad dodje beba mislim da necu ni gasiti masinu za ves.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 303
16.1.2014 13:10:03   
Nimfa
Dobar dan user posted image user posted image
Kod nas je vreme uzasno bas je oblacno nigde sunca.Ja ustala a grlo ne osecam mora da je opet neki virus svi se samo zale na prehlade. Jedva cekam 18-ti februar,cini mi se kao da je predaleko pa nikako da pocnem da nesto spremam :D Marijana22 moze za mene jedna sladja kafica bas bi mi prijala user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 304
16.1.2014 13:25:39   
17 joka
Dani, nema potrebe za strah od spinala, mislim da je mnogo bolje od totalne anestezije. čućes plač bebica, sve ce biti lepo, ja se iskreno nadam da ces se odluciti za spinaluser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 305
16.1.2014 15:58:56   
mati

IZVORNA PORUKA: marijana22

Dobar dan

Evo ja stavljam kaficu za one koje nisu popile jutros sa Klaritomuser posted image

Isla sam jutros da odradim briseve i vadila krv, za one iz BG koje idu u zavod u 29. novem da znate da je pauza od 10-10:30 (ja dosla na pauzu). Inace napolju je tako lepo pravo prolece, u sred januara
Oprala sam konacno pelene, danas cu da opeglam i sve je spremno za malu smizlu. Ne znam kako vi ali od Bozica skoro svaki dan sam palila masinu i sad gledam A. korpa je opet puna vesa. Kad dodje beba mislim da necu ni gasiti masinu za ves.

Ovo ce ti od sada pa na dalje biti svakodnevni prizor...user posted image A masina ce samo da bije...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 306
16.1.2014 17:03:29   
jovana jojo
Samo da vam se javim i mahnem... danas sam jako aktivna pa me i stomak zaboli povremeno...user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 307
16.1.2014 23:10:06   
Klarita
Devojke, devojke, devojkeeeeee...da se pohvalim, bezobzira na svoj stomak, kupila sam danas dve haljineuser posted image i to u L velicini...tako sam ponosna na sebe da sam morala to sa vama da podelim...a, usput procitah sta ste pisale, pa mi se tako pripila kafa...Zanemaricu to da su haljine Tom Tailor, i da su im kalupi ogromniuser posted image , ali ja sam u prethodnoj trudnoci bila trokrilni ormar, ogromna user posted image prevelika, prevelika da vi to ne mozete da zamislite, a sada sam kupila haljine u sedmom mesecu trudnoce i ne mogu jos uvek da verujem. Kupila sam i dve kosulje, (i bade mantil i spavacicu za bolnicu) ali haljincice...slikam ujutru pa vam postavljam slicice, nisam smela da iznesem kese s haljinama i kosuljama iz auta jer bi me moji roditelji koji su bili sa K kuci lincovali. Obecala sam im da necu nista da kupujem i da cu da stedimuser posted image ali kako odoleti snizenjima...kako???

Marijana22, mati ti je sve rekla...da se ne ponavljamuser posted image

LO, moze kafa, sok...rakijica obaveznouser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.1.2014 23:12:15 >

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 308
16.1.2014 23:16:28   
Milica cica
Klarita kad ćemo videti tvoj stomačić u sličicama?user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 309
16.1.2014 23:23:04   
Klarita
Lele, moze evo sd cu da se slikam...mada, nemojte da me lincujete ali ja nisam neki ljubitelj stomaka i ne divim im se i ne padam u trans, ako me razumeteuser posted image
Ali, sad cu da vam se pokazem, pogolem je za svoje "godine"user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 310
16.1.2014 23:29:49   
Milica cica
Samo ti stavi svoj stomačić, mi ćemo da se divimouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 311
16.1.2014 23:34:34   
Klarita
Stavila...a, sad svi na divljenje, ja cu kafu da si skuvam i da pijem, kad sam vec budna user posted image

Direktna veza do poruke: 312
16.1.2014 23:35:53   
Milica cica
Sad kafu? Svaka čast

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 313
17.1.2014 1:27:45   
Dani.kv
Ja ne mogu da spavam a porodjaj nece brzo. Cula sam da su mi eho srca zakazali tek za ponedeljak pa tek odredjuju nacin CR. Poludecu. Vec sad sam trideset osma nedelja i imam osecaj da iz mene izcrpise sve a tek za sedam dana. Haos. Rodice se Georginauser posted image

Direktna veza do poruke: 314
17.1.2014 8:43:16   
Klarita
E, bre Dani, bas bzvz..nego, veruj proci ce, i neces se secati tog perioda uopste, mozda kao anegdote. Uzivaj, setkaj po hodnicima ako ikako mozes, leskari malo user posted image

Zenske, stavila sam slike u temi "Sta smo danas kupile".

A, sad kafica, pa dorucak...izvoliteuser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 315
17.1.2014 8:48:56   
Milica cica
Meni može čajićuser posted image
Jao Dani mogu da zamislim kolika je tiba, baš bih volela da te vidim. Verujem da ti je teško, ali za bebane što duže to boljeuser posted image
Ostele devojke, dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 316
17.1.2014 8:55:38   
Dani.kv
Mico kao slon sam a bebe osecam kao dva parazita. Jos oci i nokte da mi pogrickaju i smirice se. Ja jedva cekam kraj. Ipak je ovo kraj druge nedelje devetog

Direktna veza do poruke: 317
17.1.2014 8:57:47   
Klarita
user posted image

user posted image

Sluzim ko sta voliuser posted image

Direktna veza do poruke: 318
17.1.2014 9:35:23   
little_one
Jutro debelice!

Nas dvije smo bas popile caj uz dorucak, bas mi je prijao..mmm...inace sam nesto bas teska od jutros, nocas nisam bas nesto lijepo spavala...vrtila sam se i okretala, pa mi je hladno, pa mi je vruce, pa mi se piski pa aaaaaaaaaaaaaa....pa sam se sjetila svog devetog sa Andreom kad nisam mogla da spavam po pola noci i ustajala i cekala jutro a onda zaspala oko 8-9 ujutro....sad taj luksuz ne mogu sebi da priustim, pa se nadam da je ovo samo faza...

Dani jos malo, svaki dan koji su bebe u stomaku je njihov bonus, sto duze to bolje...ja sam cak prenijela 7 dana tako da te razumijem da je tesko vec i kretati se i raditi bilo sta al izdrzi...brzo ce to...

Bebelice sve vas user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 319
17.1.2014 9:35:28   
jovana jojo
Jutro trudniceuser posted image

Karlita svaka cast za haljine...

Dani izdrzi ceka te veliki posao kad izadju, stvarno bezveze ako te to tako muci.

Ja se jutros uspavala pa nisam devojcicu u vrtic odvela ali poslecemo malo do grada da ubijemo vreme i posle rucka nam dolazi njena drugarica pa smo ublazili danasnji izostanak iz vrtica...

Trudniceuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 320
17.1.2014 9:37:20   
marijana22
Dobar jutar trudnice

Hvala na ponudi klarita ja pijem kafu. MM odveo A. u vrtic, ja malo srediila po kuci, da popijem kafu pa idem malo da prosetam, da iskoristim lepo vreme, posle kad se porodim, necu beo dan da vidimuser posted image

Dani izdrzi jos malo, bebama sigurno znaci svaki dan koji provedu u stomaku

Meni je bolje jos me kasalj muci, mada manje nego pre. Nama slava u ponedeljak, svekrva sprema skoro sve. Ja malo kolaca smuckam i neke salatice i toliko. Danas idemo u kupivinu pa cu taman da zavrsim kesu za porodiliste
Htela sam da pitam iskusne mame za lanolin kremu za negu bradavica. Citala sam da u Dm kosta 300-400 din ali juce kad sam bila nisu imali, a u apoteci imaju samo multimam koji kosta 1400. Jel zna neko da li ima nesto povoljnije i gde da se kupi?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 321
17.1.2014 9:42:05   
marijana22
Klarita super su stvariuser posted image

Spavacica je bas dobra, ja sam kupila jednu njihovu u prethodnoj trudnoci i dalje je odlicna.

Direktna veza do poruke: 322
17.1.2014 9:42:56   
little_one
IZVORNA PORUKA: marijana22

Htela sam da pitam iskusne mame za lanolin kremu za negu bradavica. Citala sam da u Dm kosta 300-400 din ali juce kad sam bila nisu imali, a u apoteci imaju samo multimam koji kosta 1400. Jel zna neko da li ima nesto povoljnije i gde da se kupi?

Ja mogu da kazem da sam koristila tu dm-ovu lanolinsku kremu i da mi je bila odlicna...multi mam je preskupa a isti je sastav...lanolin i kod jedne i kod druge....meni je narocito koristila u pocetku dok su mi bradavice bile jos "nerazradjene" i imala sam jednu ragadu koja je uspjesno i brzo sredjena tom dm-ovom kremom...

Inace sam dosta toga za bebu koristila iz dm-a i stvarno sam zadovoljna svim...pelene, vlazne maramice, toalet papir...sve, sve

Pogledaj u neku drugu radnju, sigurno ce ih dobijati, znam da su kod nas uvijek u ponudi....i ja moram da uzmem jednu da imam u kuci...

< Poruku je uredio little_one -- 17.1.2014 9:44:20 >

Direktna veza do poruke: 323
17.1.2014 9:51:45   
marijana22
Joj ja sam se napatila sa ragadama strasnouser posted image
A koristila sam svasta i multi mam lanolin i komprese (isto tako preskupe) i jos razne neke kreme, svasta, svasta i tek posle mesec dana su mi se sredile bradavice. tako da nemam nameru ponovo da bacam pare

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 324
17.1.2014 9:56:02   
little_one
Meni je pomoglo da namazem tu jednu ragadu i da zracim sike...nisam se napatila sa njima stvarno, ta jedna je bila aktuelna, i kad sam nju rijesila vise se nisu pojavljivale...al znam u porodilistu jos, mama koja je bila samnom u sobi je strahotu isto prolazila, bukvalno joj je krv liptala iz bradavica al ih je uspjela rijesiti iistrajala sa dojenjem...tako da mogu misliti kako ti je bilo...a komprese nisam uzimala..koristila sam one tufere da mi ne prolazi na grudnjak ili majicu mlijeko i to je to...isto iz dm-a, sad ce mi biti jos potrebnije jer idemo u ljeto...nesto nisam bila za one perive, mada i one mogu biti dobre valjda...

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here