|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
15.1.2014 12:57:17   
marijana22
Klarita mislim da takvo "raspolozenje" ide s godinama, da to nije zbog trudnoce. Ljudi (a pogotovo zene) sa godinama postaju sve manje tolerantni, i mnoge stvari na koje ranije nisi ni obracao paznju sad te zivciraju. A sto se tice gosin grebatora zasluzio je da mu kazes sve u lice

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 276
15.1.2014 13:04:28   
Klarita
Marijanci, ovo mm ne sme da zna user posted image ...jadnicko se tesi da je zbog trudnoce i hormona, jer on je nevidjena meca dobrica, ustvari tutuban po meni, kome da kazes da skoci u bunar da tebi bude bolje iz nekog razloga, on ce si skoci bez pardona, a ja sam suprotnostuser posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 277
15.1.2014 13:15:14   
marijana22
Ja mu necu reciuser posted image

Na sta ces da se "vadsi " posle porodjaja?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 278
15.1.2014 13:15:33   
buba m
Zdravo trudnice! Mene od noćas boli glava, sva sam slomljena. A i vreme je katastrofa, ova kiša i temperatura mi nikako ne prijaju za migrenu. Baš sam user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 279
15.1.2014 13:16:38   
Milica cica
Ja nešto sve pazim šta ću kome da kažem, a ne valja to, onda sve po mojim leđima. Više bih volela da mogu ljudima da saspem sve u lice.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 280
15.1.2014 13:17:41   
Milica cica
buba vreme je užas, kod nas oblačno.
Gde nam je Vik, ne javlja se dva dana?

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 281
15.1.2014 13:24:27   
marijana22

IZVORNA PORUKA: Milica cica

Ja nešto sve pazim šta ću kome da kažem, a ne valja to, onda sve po mojim leđima. Više bih volela da mogu ljudima da saspem sve u lice.

Nije lose nekad i precutati

Jao sad se setih da me neko pitao za ctg, traje oko 15-20 min. Pa posle jos dr. pogleda i potpise.

Vik mora da miruje, nadam se da je sve ok

Direktna veza do poruke: 282
15.1.2014 17:34:46   
Sanjalicaaa
Marijana ja sam te pitala user posted image
bila sam danas, zakazali su mi sledeci za nedelju dana, ali mi nije jasno da li treba da uzmem uput od svog dr ponovo ili kako vec user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 283
15.1.2014 19:11:26   
marijana22
Sanjalice evo ovako.
Kad sam bila u ponedeljak nisam imala uput jer je moja dr. imala neku operaciju, javila sam se na salter i rekla da imam zakazan ctg u dogovoru sa dr. i oni su mi odradili bez uputa. Ali su mi rekli da kad dodjem sledeci put dace mi uput pa da uradim sve po propisima, tj otvorim istoriju bolesti i sl.........
U principu procedura je sledeca: dodjes, uzmes uput od dr., otvore ti istoriju bolesti, urade ctg i dr. pogleda i potpise
E sad u prethodnoj trudnoci sam svaki put ovako radila, jer je moja dr. tad cetvrtkom radila sa trudnicama, a u ovoj trudnoci sam isla dva puta bez uputa

pokusaj da se pravis luda kad odes i reci da imas dogovor sa dr

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 284
15.1.2014 23:00:15   
viking
Dobro veče, drugarice, stare i nove user posted image

Izvinjavam se što se ne javljam, ali bolesna sam kao pas, kašljem, nos mi je zapušen, ne mogu da dišem (a pri tom i astmu imam), sva sam slomljena, imam upalu stomačnih mišića od kašlja, pa mi je baš teško da sedim pred kompom. Osim toga, bila mi je sestra od strica koja je došla iz Čačka, spakovala mi torbu, oprala i opeglala sve bebeće stvari, složila sve u ormare, ma divna je, nije ni svesna koliko mi je pomogla, pa mi je bilo dodatno glupo da ja visim na netu dok ona radi po kući (muž mi je za to vreme bio u inostranstvu na službenom putu).
Povrh svega toga, naređeno mi je strogo mirovanje, samo do wc-a i nazad jer su mi kontrakcije 75, ponekad su bile baš bolne, ali danas ih nisam osetila ni jednom.
Eto, iskukah se kao baba neka, ali da znate zašto me nije bilo. Nadam se da će sutra biti bolje.

Ljubim vas sve user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 285
15.1.2014 23:03:24   
Didy
Vik, pa ti si pri kraju!user posted image Svaka čast! Za blizanačku trudnoću odlično guraš.user posted image Mislila sam da si još u drugom tromesečju.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 286
15.1.2014 23:09:10   
madre
ebi ga, vik, mogla te je zaobici ta prehlada kada si se sve vreme super drzala... pogotovo zenice koje idu na CR, bas je zajebano kada se prehlade tako pred kraj... jesi li dobila neku terapiju?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 287
15.1.2014 23:09:21   
17 joka
Vik, nadam se da ce ti sto pre biti bolje, još malo pa stizu i bebiceuser posted image

Svaka čast za tvoju sestru user posted image divno je kad ti neko ucini tako veliku uslugu

Dani, jos samo malo user posted image
i ostale trudniceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 288
16.1.2014 1:10:22   
Milica cica
Vik baš sam se pitala gde si. Izdrži, još malo. Samo da prehlada prođe što pre, sutra će već sigurno biti boljeuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 289
16.1.2014 8:11:43   
Klarita
Vik, lezi, uzivaj, izdrazi koji dan da prehlda sto bolje i brze prodje...nalevaj se cajevima, uzimj med, smes coldrex cini mi se, jer sadrzi paracetamol, ali svakako si se ti vec konsultovala sa svojim dr-om user posted image

Zenske, ajde na user posted image meni kuca sredjena, dete u vrticu, rucka od juce za dete, za nas po sistemu snalazljivosti, ja skuvala kafu, noge na astal...uzivancija. Ko pije, da turnem dzezvicuuser posted image ?

Direktna veza do poruke: 290
16.1.2014 9:45:25   
Milica cica
Klarita da ti se pridružim sa malim zakašnjenjem user posted image
Jutro devojke, kakve ste danas? Kod nas definitivno stiže proleće, sunce sija sve u šesnaest.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 291
16.1.2014 9:57:52   
vonavoj
viking,ne daj se!! puno zena znam da je bilo bolesno pred porodjaj...priroda je cudo!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 292
16.1.2014 10:03:04   
Jole84
Kako ste devojke user posted image
Mico kako si prošla na onoj kontroli,šta ima novo? user posted image
Vik pa baš bezveze za prehladu,celi trudnoću te nije gnjavila i baš sad našla user posted image bitno da su stvarčice spremne,samo ti leškari,uskoro da se radujemo user posted image
Jel se javljala Dani?
LO,Uštipak,Jojo,Bubo,Marijana,Klarita....i sve ostale user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 293
16.1.2014 10:20:21   
Klarita
Devojke, ja ne znam odakle ste i o kakvom suncu pricate, ali kod nas na jugu se sve smrklo, kao da ce smak svetauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 294
16.1.2014 11:39:35   
Dani.kv
Drugari sta se radi?
Vik pa otkud te kontrakcije? Ja sam imala sitne,do 20 al mi je internista digla pritisak i sad biju do 60. Danas skidam serklaz i dogovor sa lekarima kad radimo. E sad je i spinal u opticaju sto me je dodatno istraumiralo. Ja htela totalnu anesteziju
Sta da vam kazem? Cuvajte se

Direktna veza do poruke: 295
16.1.2014 11:43:34   
Ana RR
Dani, pa spinal ti je mnogo bolji i bolje se podnosi. Ja ne bih u totalu pa da mi još i plate user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 296
16.1.2014 11:50:35   
Dani.kv
Ja sam vec ulazila u totalnu i bilo mi je ok. O spinalu jako malo znam, tako da je to i strah od nepoznatog. Otkud znam

Direktna veza do poruke: 297
16.1.2014 11:58:12   
Klarita
Oooo, spinal je ti je super, ne brini, imas i temu ovde, pa dzvirni...i ja ne razmisljam o totalnoj, mislim, sada kada poznajem spinaluser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 298
16.1.2014 12:35:02   
buba m
Trudnice! user posted image Ja sam danas mnogo bolje! Čim je sunce sinulo i ja sam živnula!
Vik, Dani user posted image znači bebe uskoro stižu! Divno!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 299
16.1.2014 12:36:59   
buba m
Ja još nisam počela ništa da spremam, sve čekam da uđem u deveti. Mada me polako hvata nestrpljenje! Jedva čekam da ovo preostalo vreme proleti i da upoznam moju devojčicu! user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here