viking
|
Dobro veče, drugarice, stare i nove Izvinjavam se što se ne javljam, ali bolesna sam kao pas, kašljem, nos mi je zapušen, ne mogu da dišem (a pri tom i astmu imam), sva sam slomljena, imam upalu stomačnih mišića od kašlja, pa mi je baš teško da sedim pred kompom. Osim toga, bila mi je sestra od strica koja je došla iz Čačka, spakovala mi torbu, oprala i opeglala sve bebeće stvari, složila sve u ormare, ma divna je, nije ni svesna koliko mi je pomogla, pa mi je bilo dodatno glupo da ja visim na netu dok ona radi po kući (muž mi je za to vreme bio u inostranstvu na službenom putu). Povrh svega toga, naređeno mi je strogo mirovanje, samo do wc-a i nazad jer su mi kontrakcije 75, ponekad su bile baš bolne, ali danas ih nisam osetila ni jednom. Eto, iskukah se kao baba neka, ali da znate zašto me nije bilo. Nadam se da će sutra biti bolje. Ljubim vas sve