|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
28.1.2013 7:33:16   
Anck Su Nmaun
Ja nikako ne vezbam... pa nemogu da stignem od dece nema sanse user posted image

Pomalo sam vozila biciklo dok nije sad jako zahladnelo sa ni to .

Al sam malko probusila kasiku.... neznma kako ode jos jedna kilicaaaaaaauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 551
3.2.2013 20:06:25   
boba 11
jedan naklon za top figuru KLIK

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 552
21.2.2013 11:11:25   
soni
Pozdrav zenice!!! Evo i mene da citam kakva su vam iskustva...Posle porodjaja sam skinula 10 kg lagano, samo od sebe nestalo e onda staticnost, uglavnom samo u kuci, kuvanje, pravljenje slatkisa i pocela sam da se gojim...Imam sigurno 10 kg vise od moje normalne tezine...
Dobila sam orbitrek i vezbam svaki dan po pola sata sto je ocigledno nista, jel ni gram nisam skinula :D
Pocecu da regulisem i ishranu malo, pokusacu :(....Ne osecam se zadovoljno kada se pogledam u ogledalo....

Ko trenira jos?? Hoce neko da se takmici :)???

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 553
21.2.2013 12:42:16   
adulence
ja uskoro planiram da uzmem ono nordijsko za vezbanje...jer mi se cini da od svih tih kardio sprava on je za sve delove tela...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 554
25.2.2013 8:11:10   
Brand new mama
Evo,ja sam krenula u fitnes centar,imaju i super kurseve,sa kojima nikako da se poklopim :)nisam krenula zbog kila nego da imam mirno mjestasce na kom me niko nece zvati,ali sad sam se nesto istripovala da hocu da skinem 7 kg. Vjezbanje mi bas prija,nemam upalu misica,i prepjesacim do studija tamo i nazad jos dodatno 5 km :)Tata mi je rekao da koliko brzo hodam mogla bih se takmiciti(inace predjem radnim danom oko 8 km)Ona sprava za nordijsko je super-za 15 min na nivou 8 "sagorim" preko 150 kalorija(dva parceta hleba :)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 555
22.3.2013 16:05:55   
branki*
opet sam se ulenjilauser posted image
vezba li koja ovih dana?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 556
11.4.2013 8:50:56   
Brand new mama
Posle dve nedelje-isla sam juce i bila sam na kursu "fit&punch" koji je mjesavina tai-bo i kardio vjezbi.Odusevila samse,bas sam se ispraznila-dok sam isla do tamo-vukla sam se,preumorna(spavala 3 h,dva puta do vrtica i nazad-6km,kuci jurila za malim,brisala kuhinju,peglala).A onda sam odjednom iznenadila samu sebe i izdrzala cijel trening (cak me i trener pohvaliouser posted image jer sam prvi put bila).Ali sam cak i opsovala-na kraju treninga-20sklekova,aja to nikad nisam mogla.I lik je ladno stajao pored mene-ko dril u vojsci.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 557
18.4.2013 11:55:29   
Brand new mama
Pricam sama sa sobomuser posted image Juce sam bila ponovo na treningu,bila je visooka temperatura i velika vlaznost tako da smo sve bile crknute(plus sam ja odrala "rep"user posted image ) kazu da se uz ovaj trening ako se pravilno izvodi trosi i do 800 kalorija.Ja licno nisam ni gram izgubila,ali sam se fino zategla i ako idem samo dva puta nedjeljno. Obecala sam sebi da cu biti na 60 kg do avgusta,pa cemo vidjeti kako ce ici(u stvari,to je bio dil da i moj dragi krene nesto raditi sa svojim kilama,ja sam sa sobom poprilicno zadovoljnauser posted image ).

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 558
23.6.2013 12:48:26   
dunja RR

Konačno sam počela, trebalo mi je vremena da se oporavim od kiretaže.

Počela sam trbušnjake, iskorake, čučnjeve, istezanja, pa polako pojačavam tempo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 559
23.6.2013 16:40:50   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Konačno sam počela, trebalo mi je vremena da se oporavim od kiretaže.

Počela sam trbušnjake, iskorake, čučnjeve, istezanja, pa polako pojačavam tempo user posted image

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 560
25.6.2013 14:06:59   
Anoniman
ja danas krecem u teretanu, nemam nameru da se nesto mnogo bavim spravama, vec da idem na grupne vezbe. dva puta nedeljno imaju pilates, nadam se da ce biti dobar. osecam da mi je bas potrebno zbog kicme. a probacu i ostalo (zumba, aerobik, spinning, pace, brazilian training), pa sta mi se svidi i sta mi se bude uklapalo, na to cu da idem.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 561
28.6.2013 5:24:28   
jabukica
Uspela sam da skinem još kg-a, jutros stala na vagu 53.9kg user posted image , sad imam manje nego kad sam se udala user posted image (tad sam imala 57kg)

Inače počela sam da vežbam i uglavnom zdravo da se hranim, osnove su ujutro i do 12 sati jedem voće i žitarice, a posle 12 pa do uveče proteine i povrće, koštunjave plodove za grickanje i niskomasne mlečne proizvode tokom dana (jogurt, sir bez masti ella, meggle sveži sir). Ovo se pokazalo itekako efikasnim. Ujutro ispečem sebi neki hlebčić, Paleo banana hleb, ili hleb sa narandžom (po receptu sa Paleo hedonizam bloga), neki kolačić sa ovsenim pahuljicama i tako, pa to jedem i voće.

< Poruku je uredio jabukica -- 28.6.2013 5:25:30 >

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
4.7.2013 9:06:23   
jabukica
evo i slikica mog stomaka, čisto da vidite rezultat user posted image

http://www.dodaj.rs/f/X/12h/3QrZS44U/1/jbikbon.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3/IU/4vQnyobg/ugu.jpg

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 563
4.7.2013 11:02:59   
isidora88
jabukice super si, koji si vezbe radila?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 564
4.7.2013 14:33:25   
jabukica
user posted image hmmm, e to je već zanimljivo pitanje, širok asortiman, šta god mi padne na pamet od vežbi koje znam od ranije, a ishrana tu obavlja glavni deo posla, kao i dobra mišićna memorija koju imam od ranije user posted image Nije da ljubomorno čuvam kao tajnu već jednostavno izvučem vežbu iz malog mozga i počnem da je radim, inače sam vežbala ranije godinama pa znam dosta vežbi.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 565
4.7.2013 21:18:42   
branki*
jabukiceuser posted image dobro izgleda!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 566
5.7.2013 14:07:23   
jabukica
radim ove stojeći trbušnjaci
pa kombinujem tibetance (našla sam ih na youtubu) , pa razne pilates vežbe za trbušnjake sa loptom, naravno ne radim sve vežbe svaki dan, pa plank izdržaje i tako. Onda radim i razne vežbe za guzu, neke što znam sa aerobika, i one baletske sa tegovima na člancima user posted image , iskorake, čučnjeve, dižem i tegove, tu su vežbe za bicepse, tricepse, mrtvo dizanje... Ma sigurno sam nešto izostavila, uglavnom ne radim sve svaki dan već kad mi šta padne na pamet. U poslednje vreme kombinujem pa jedan dan radim recimo guzu i trbušnjake, a drugi ruke i noge i tako. Jedino tibetance radim svaki dan, oni se tako i rade. Ishrana mi je kombinovana, uglavnom to piše ja mislim u prvom mom postu, ishrana je jako bitna za uspeh.

branki hvala

< Poruku je uredio jabukica -- 5.7.2013 14:08:00 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 567
14.7.2013 11:30:48   
Anck Su Nmaun
Po pitanju vezbi ja sam lenstina, za mene je vise trcanje , voznja bicikla ili plivanje... to uvek moze!

Pocela sam malo da trcim opet, danas sam vec vozala biciklo, planiram i predvece..(inace , kod mojih sam pa imam vremena za sve to)

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 568
16.8.2013 16:04:33   
Наташица
ево сад се натјера урадити 25 трбушњака....само гледам како ћу кукати због упале...
али настављам и сутра...
имам и фитнес пред носом, али никако да се одлучим кренути.
мислим да ћу зими лудити у кући, мораћу се уписати.
сад како је фино вријеме идемо свако вече у шетњу и то је нешто.

"timeo hominem unius libri"

Direktna veza do poruke: 569
29.10.2013 13:17:07   
Anck Su Nmaun
Prosle nedelje sam bas dosta i trcala i setala ali sam prekinula krajem nedelje jer sam imala groznu upalu da sam se bukvalno jedva kretala user posted image

Jutros sam se super bas osecala , po lepo istrcala 40 tak min ali mi je nekkao bilo lose pred kraj , dosla kuci i pocela je glava da me boli user posted image malo sam i odspavala - 20 tak min. ali sad me jos vise boli user posted image

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 570
12.11.2013 10:13:17   
Anck Su Nmaun
Ovde niko ne pise.. niko nece da smrsa user posted image

Ja sam skinula jos jednu kiilicuuu lalalallala user posted image al sad ovo sugavo vreme nemamm volje da nastavim da trcim user posted image

Direktna veza do poruke: 571
12.11.2013 13:45:41   
vikiveki
Evo ja nemam vremena da trčim napolju,ali zato trčip po kući za decom...i smršala sam nekoliko kg...Ja vežbam u kućiuser posted image

Direktna veza do poruke: 572
27.12.2013 19:54:12   
Anck Su Nmaun
Juce stanem na vagu i 68 kg user posted image user posted image Kako..zasto.. neznam , nisam nesto posebno pazila a otisla 1,5 -2 KG
Malo sam bila zaposlena i prehladjena pa mozda nesto tako otislo...ali sve jedno ja sam jako zadovoljna...sto se tice brojke, ali po sebi nisam nista primetila, stomak je i dalje tu pomalo user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 573
27.12.2013 23:27:47   
isidora88
anck superuser posted image
ja nikad necu smrsati, ludim viseuser posted image
glava mi je sva okrugla, ma sva sam kao lopta, fujuser posted image
hocu da dodjem do 60 kg, to je jos samo 5 kg, ali kad nece da odu nikako...

< Poruku je uredio isidora88 -- 27.12.2013 23:28:59 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 574
28.12.2013 18:44:53   
Modessty
Ja se do sada nisam nešto posebno sekirala oko kilograma. Znala sam da hoću još jedno pa nisam htela da se maltretiram kad ću se opet ugojiti user posted image Ali sad je dosta!
Zanima me da li je moguće mršaviti dok dojiš? Koja ograničenja treba da poštuješ na primer, da ne b došlo do smanjenja ili prestanka mleka?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here