Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:37:36
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,vidim te
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:41:26
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj dobro kazes torbice,ja ne mogu tako...i sestra sad hoce da stavi spiralu,ne vredi Uh, pa to je konstantni stres, aliiiii u ovoj temi necemo o tome, ovde treba naprotiv, sto vise crticaaaaaaa!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 21:35:09
|
|
|
|
miimiica_28
|
Drage moje crtice veliki pozdrav nisam bila odavno na crticama ... Zelim ukratko da vam javim da sam se operisala 07.11. danas sam kuci dosla iz bolnice i osjecam se dobro nakon sto su mi doktori saopstili lijepe vijesti da cu uskoro postati mama uz pomoc ove operacije "Hiteroskopy" uklonili su mi dva miyoma i neke polipe manji stadj endometrioze , na sto doktor kaze da ni to nije uzdrok za trudnocu . Propuhali su jajnike lijevi je bio zacepljen . Vazno je da je sad sve ok i da uskoro ocekujem da ugledam svoje veliki pozdrav od Mimice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 21:55:41
|
|
|
|
hanka
|
Mimice Madre nema te?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 22:12:19
|
|
|
|
madre
|
beta negativna! nije mi toliko krivo sto je negativna, koliko to sto uopste ne znam u kom sam delu ciklusa hanka, ti si upucena u onaj moj slucaj folikulometrije od pre 15ak dana i slozile smo se da je tom dr nesto fali... pa se pitam da li je moguce da je rekao da je ovulacija prosla, a da to nije tacno?! bas sam nesto sludjena... vadila sam i progesteron, rezultat je 0.865, sto odgovara folikularnoj fazi po referentnim vrednostima. da li me razumete sta mi nije jasno ustvari, nista mi nije jasno, a vama?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 22:21:52
|
|
|
|
hanka
|
e.em ga Nista,idemo dalje.........ni meni nista vise nije jasno,cek da se podsetim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 22:23:32
|
|
|
|
vonavoj
|
u bre madre..jel meris bazalnu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 22:28:01
|
|
|
|
madre
|
ne merim... cekam da krene a mozda je vec krenula, a ja ne znam samo da napomenem da ja imam jaaako neredovne menstruacije, tako da ovo sto kasni meni nije strano!nego me nervira sto me je onaj dr toliko izvozao bogi je napravljen 56og dana ciklusa sta dalje da vam pricam
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 22:42:37
|
|
|
|
hanka
|
Pa sto ne kazes,secam se za dr a sad citam ostatak,pazi sve je moguce oko rasta folikula,mada i dalje stojim iza toga da dr verovatno ne ume a gleda uz.A bese nemas pcos i zasto ti je dao da pijes cikloproginovu do kraja ako planiras trudnocu + ona ti ne pomaze oko sredjivanja ciklusa.Ja sam pila od nje samo bele tabletice sa estradiolom i to posle O i kako to da ti se endometrijum smanjuje kako odmice ciklus Mislim stvarno mi nis nije jasno,mozda da stvarno promenis dr i ispratis uz ceo ciklus uz vadjenje hormona
< Poruku je uredio hanka -- 12.11.2013 22:46:30 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 23:05:51
|
|
|
|
madre
|
hanka, mislim da je nemoguce da ovo bilo kome bude jasno! hvala ti do neba, bas si se potrudila ni meni nista nije jasno... ebem li ga
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 23:25:07
|
|
|
|
hanka
|
nista,bitno je da se problem otkrije i resi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 23:29:56
|
|
|
|
degu
|
Madre toplomer u ruke i još ponešto očigledno da dr-u nešto fali i da je video ovulaciju koje nije bilo žao mi je što si se iscimala, čekala i nadala. Posle ovulacije mora da se vidi i žuto telo a ne samo da je folikul nestao i da ga nema. Nemoj se sekirati nego nastavi sa radovima, još imaš kad do 56. dc
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 8:36:57
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,cudi me da ti se ciklusi nisu sredili posle porodjaja...meni jesu a bili su do 45 dana!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 9:52:19
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pazili smo se ali smo pazili i prethodna dva puta ,ja sad stvarno nisam spremna A ja mislila da je ovo tema za one koje se nadaju bebama . Nemoj da se ljutis ali ovom postu stvarno nije mesto ovde. Mimice super pa da nas ubrzo obradujes lepim vestima. Madre zao mi je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 9:59:53
|
|
|
|
madre
|
zenice moje, vise mi je krivo sto ne znam na cemu sam, nego sto je beta negativna, bice pozitivna uskoro znam to von, nisu se sredili i to me bas nervira! degu, pa je l nije kasno da pocnem od sutra da merim s obzirom da su mi tako slogirani ciklusi? da, toliko sam ljuta na dr da vam ne mogu opisati! pitam se kako je moguce da bude bas toooliko nestrucan! sve vas
< Poruku je uredio madre -- 13.11.2013 10:03:56 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 10:08:27
|
|
|
|
madre
|
zao mi je i sto sam prestala da pijem macinu travu, jer sam mislila da je ovulacija prosla! i tako, ne smem ni sada da je pijem, jer nemam pojma kako stoje stvari...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 10:18:03
|
|
|
|
vonavoj
|
stvarno ti je lud ciklus,a jos ludji dr
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 11:32:51
|
|
|
|
babby
|
da pitam i ovde... ima li neko ideju zasto mi se 7 d.c tojest juce na vesu pojavio svetlo crveni trag krvi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 11:34:54
|
|
|
|
madre
|
ja nemam je l stalo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 11:47:17
|
|
|
|
nata11
|
Meni se to po prvi put desilo proslog meseca. Ali je bilo veoma malo. Meni se spremala ranija O, vec sam imala O 10 d.c. ili je pak ostatak od ciklusa ukoliko ti traje 5 dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 11:57:55
|
|
|
|
Jole84
|
Crtice moje Madre baš me nervira taj tvoj dr,mislim da bi pola devojaka sa crtica bolje znalo da čita UZ od njega menjaj ga,ne poklanjajte ni jedan minut svog vremena neukima,samo ti budi vredna Mimice superiška,nađen je problem,sada si spremna za bebicu,ljubim te puno
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 12:22:48
|
|
|
|
babby
|
nije ni islo to puno samo kao traka na vesu i to je to neverujem da ce o. da mi bude tako rano danas mi je tek 8dc
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 12:53:22
|
|
|
|
vonavoj
|
sve je moguce,kako je degu ostala 8 dana ciklusa... mene muci stomak,imala sam sracku (izvinite na izrazu),juce i danas...a sad me i zeludac ziga!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 20:24:55
|
|
|
|
miimiica_28
|
Drage moje ljkubim vas puno , hvala na podrsci ... Jole84, hanka i ostale II veliki pozdrav pokusavam iscitati sve redom pa nikako da uspem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 21:50:38
|
|
|
|
madre
|
drugarice, sta mislite hocu li ispati preterano neozbiljna kada bih zvala jednu kliniku da zakazem folikulometriju za 32. dan ciklusa? da li je to uopste izvodljivo? iako ja mislim da i ne treba ranije da idem s obzirom na moje tako duge ciklusa... ili se to mozda zakazuje kao konsultacije?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?