|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat]
13.11.2013 23:08:03   
Štetica
Madre a da zakazes kao ultra zvuk?
Pa obzirom na tvoje duge cikluse nije neozbiljno,cisto da se smiris i znas na cemu si.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 176
13.11.2013 23:33:11   
madre
stetice, to ti je super idejauser posted image
pa da, zbog toga i razmisljam, jer ne bih volela da gubim toliko vremena, prvo da cekam da dodje menstruacija, koja nije ni u najavi, pa da onda cekam od 45 do 60 dana sledecu ovulaciju. to je baceno najmanje dva mesecauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 177
14.11.2013 8:39:55   
vonavoj
madre,bas si u glupoj situaciji,ali ne mogu da verujem da dr ne zna neku terapiju za tako duge cikluse?
jesi li pila pilule,pa da vidis sledeci ciklus?
inace,kad smo kod muckanja,kod mene slaba vajda,dete me urnise,nece uvece da spava,a mi se komiramouser posted image ..moram pod hitno nesto da menjam,moram da nadjem pravu temu..s obzirom da nije spavala puno ni kao beba,nista me ne cudi,ali me izludjuje!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 178
14.11.2013 10:02:34   
Anoniman
Madre,a da li si isla kod endokrinologa.Da li si radila oggt?

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 179
14.11.2013 10:27:18   
degu
Madre probaj virak i možeš slobodno da počneš sad sa bazalnom jer još nije bilo ovulacije.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
14.11.2013 11:14:17   
Minja23
ovo sam vec postavila i u znacima trudnoce pa me zanima vase misljenje...ovde mozda ima vise prisutnih clanica :)

-ciklusi su mi na 32-33 dana... mens.sam trebala dobiti 5.11. jutros uradim test - negativan ...
Ne znam kada je mogao biti rizican odnos ako je bio,jer mi nista nije jasno :(
Da li se ovo nekome desilo i da li sam rano uradila test? Znaci kasni mi nek bude 8 dana...
Inace,ono sto sam primetila je samo sto su se grudi nadule kao dva balona mekane su i ne bole,a od svoje prve m. mi se to nije desilo-uvek su bolele nenormalno i recimo stomak me boli kao da imam upalu trbusnjaka a nemam,cak malo s vremena na vreme boli u predelu zeluca...Ostalih simptoma nemamuser posted image
Imala sam stresnu situaciju ali ne toliko stresnu da je bila drugacija od ostalih kada su ciklusi bili vise-manje redovni(zakasne po 3-4 dana) od januara ove god.
Prateci po mom kalendaru ciklusa od pocetka godine najduzi je bio u martu ove godine na 36.dana

Hvala unapred na vasem misljenju ...
Toliko zelim jedno malo prase user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 181
14.11.2013 11:36:14   
madre
von, pila sam pilule do avgusta, dobila 17 avgusta, 2 dana posle poslednje pilule, a sledeca menstruacija je dosla 14og oktobra... kod mene pilule ne deluju, sto je i ocekivano!
cece, bila sam kod vise endokrinologa, kazu da je sve u redu... ja imam inverziju LH i FSH, vrlo uocljivu, ali kazu da to nije dovoljan dokaz za PCOS, jer je sve ostalo u redu, pored neredovnih ciklusa! radila sam ranije ogtt test i on je po njima u redu.
degu, pocela sam sinoc da pijem virak ponovo, a bazalnu onda mogu od sutra da pocnem da merim.
nego se razmisljam jos za tu folikulometrijiu, jedino je zeznuto ako je ovulacija bila npr. pre par dana pa bi se ljudi pogubili verovatno, zato ne verujem da bi pristali na to.

ja se nesto lose osecam ovih dana, bole me sinosi, otecene desni, glava me rastura, malaksala sam strasno, dobila sam i neke antibiotike da pijem pa me i to nervira... je l sme da se pravi beba kada se piju antibiotici?
hvala vam do neba, drage mojeuser posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 182
14.11.2013 11:45:23   
madre
minja, skroz razumem tvoju situaciju, jer sam u slicnom sosu! ali ne znam sta bih ti pametno rekla, osim da sacekas par dana i ponovo uradis test ili da se obratis svom ginekologuuser posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 183
14.11.2013 11:50:55   
Minja23
hvala madre puno ...ali necu ni raditi test vise ovih dana,a kod ginekologa cu za jedno 2 nedelje,jer sad ne mogu od obaveza stici...nista me ne boli,samo ne znam sta mi je user posted image user posted image
sve se nadam neko ce reci cula sam za takav slucaj user posted image ,ali nemaaaa .... user posted image zelim ti sto pre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 184
14.11.2013 12:56:33   
Jole84
Stiže hitna isporuka bebi prašine za moje drage crtice user posted image user posted image
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 185
14.11.2013 12:59:16   
madre
evo ja da stanem prva ispoduser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 186
14.11.2013 13:00:07   
vonavoj
i jauser posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 187
14.11.2013 13:00:58   
Jole84
Auu al ste se zaprašnjavile user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 188
14.11.2013 13:04:29   
NoraBo
evo i mene, valjda osta koji prahcic user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 189
14.11.2013 13:17:02   
vonavoj
odmah smo doletele!user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 190
14.11.2013 13:22:24   
nata11
Ostavite malo prasine i za mene user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 191
14.11.2013 15:02:51   
godo
Evo i mene negde iza coska cekam prasinicu...Mada cu po simptomima user posted image ipak sledeci mesec biti u redu za prasinu!Veliki pozdrav devojkama koje su uhvatile svoju prasinicu!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 192
14.11.2013 15:52:59   
smeško
Minja, nisam čula za takvu situaciju, ali sam bila u istoj!user posted image
moji ciklusi su na 30 dana i u obe trudnoće je test bio negativan sa tolikim kašnjenjem menstruacije. Jedva vidljiva bleda crta bi se pojavila posle 10+ dana kašnjenja. Zato sam vadila krv. Moguće je vrlo da si trudna.user posted image

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 193
14.11.2013 19:10:57   
iva80
Jole84 treba da promeni svoj nick u Zvoncica zbogsilnog bacanja 'baby dust' :)
Zaprasnjavi nas od glave do pete!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 194
14.11.2013 19:13:39   
Jole84
Moram da vas prašnjavim sada a vi se posle kupkajte i mažite protiv strija mesecima user posted image user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 195
14.11.2013 22:04:02   
madre
drugarice, ja moram opet da vas pitam (ja stalno nesto pitam, poznata sam po tomeuser posted image ) je l smem da imam nezasticene odnose dok pijem antibiotike?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 196
15.11.2013 9:30:36   
vonavoj
koje antibiotike pijes? mislim da smes!user posted image
mene boli glava,vrat..sva sam ukocena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 197
15.11.2013 10:07:49   
NoraBo
Devojke treba mi pomoc. Danas sam bila u frontu da radim briseve, ponovo, jer mi se pre mesec dana pojavio pojacan sekret. Treba da dobijem 22-23.11. i dok mi je sestra uzimala bris kaze mi da imam krvi u grlicu???? Posle me i laborantkinja pitala kad treba da dobijem jer su mi uzorci krvavi??? Kad sam dosla kuci bilo je krvi i na vesu, a i sada ima po malo kad se brisem... Sta je sad to otkud mi krv u grlicu? Da li je neka od vas imala slicnu sitaciju? Treba da dobijem tek za 7 dana i imam sve simptome (bolne grudi, grceve, sve sto imam inace u pms-u) Ranije mi se desavalao da par dana ali bas par dana 2-3 dana pre mece imam par tragova krvi, bolje receno tackica bledo bledo roze, ali sad je bas krv.... Kaze laborantkinja da moze biti kontaktna krv od uzimanja uzorka, ali mi je sestra koja je uzimala uzorak rekla da imam krv u celom grlicu i to cim je otvorila spekulum.... user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 198
15.11.2013 10:13:11   
vonavoj
moja drugarica je imala problema sa uzimanjem briseva,uvek prokrvari kad joj neko cacka po grlicu,..ali da ima krvi i pre uzimanja,to ne znam...user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 199
15.11.2013 10:18:27   
NoraBo
pa da mozda me je spekulumom izgrebala... ooo nisam znala i da to moze... hvala draga na brzom odgovoru, valjda je to... i valjda ce uskoro stati user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here