|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat]
18.11.2013 10:33:24   
Štetica
Minja pravac lab da uradis betu. Ako i ona nedaj boze bude negativna onda bez cekanja kod dr da vidi sta se desava. Ako su ti ciklusi uredni onda toliko kasnjenje nije normalno.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 226
18.11.2013 10:37:51   
vonavoj
dobro ti kaze stetica,pravac da radis betu! dosta ti kasni..nesto se desava!

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 227
18.11.2013 10:45:33   
degu

IZVORNA PORUKA: Minja23

Nego da vas pitam nesto...
jel je normalno da neke trudnice nemaju zatvor,da ne osecaju intenzivno mirise,da imaju pojacan apetit i da uredno piju kafu i puse cigarete user posted image user posted image e zbog svega toga mislim da nema nista od toga user posted image ...ali ajde cekam do subote...pa cu vam javiti...
user posted image user posted image

Jaa sam prestala da pušim pre 2 i po meseca pa mi se pušilo kad sam ostala trudna, mučnine imam samo blage kao neku težinu u želucu, kafu pijem normalno, al sam smanjila na jednu dnevno, a zatvor uopšte nisam imala, tako da sve može biti a ne mora. Ja navijam za user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 228
18.11.2013 10:57:59   
Minja23
Jeeeeeeeee degu ohrabri me draga :))))) i meni se javlja samo kao neka tezina,kao da imam neki kamen :/ E da zaboravih i ovo...mene krsta ubijaju i kad kazem to nekome kaze,e onda ces dobiti :/ eb..em li ga...
Znaci ima i toga :))))
Stetice,vonavoj ok.poslusacu vas i radicu betu :) jel je ona realniji pokazatelj od testa?
ako jeste onda cu samo nju i odraditi da se ne cimam sa testom i da znam odmah :)

< Poruku je uredio Minja23 -- 18.11.2013 10:59:22 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 229
18.11.2013 11:16:19   
Štetica
Minja beta je najsigurniji pokazatelj trudnoce,vadi se iz krvi,mozes u bilo koje dana da je radis,a test je uglavnom na preko 25 i to iz urina,zato i pise svuda pozeljan prvi jutarnji urin jer je tada najveca koncetracija betahcg u njemu. Oko 1000din je beta u labu i sa njom nema greske.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 230
18.11.2013 11:49:34   
Minja23
hvala puno :* a ja sam i radila test sa prvim jutarnjim urinom user posted image ...ali dobro dosta sam vas davila...javljam kad uradim betu i ljubim vas do tada

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 231
18.11.2013 13:46:06   
Minja23
i samo da vam kazem ...bas mi je muka,ali ne mokrim cesto user posted image user posted image znaci da nesto postoji u meni i raste onda bi pritiskalo mokracni mehur,a ovako-nista ...neka...napravila sam muzu onu bonzitu domacu sa livadskim medom,pa ce mozda da pomogne user posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 232
18.11.2013 16:36:35   
sansa
Joj jedva vas iscitah..ja bila sa folklorom u vojvodini par dana pa sam sinoc dosla..trebala sam da dobijem jos 11 tog ali jos uvek nista!!!Cekam jos koji dan da vidim sta ce biti...od simptoma nemam nista osim zatvora koji sam imala i u prvoj trudnoci i stalni oosecaj da cu dobiti ali ja mislim da su to zivciuser posted image user posted image user posted image
Sta vi mislite jos koliko da cekam pa da radim testuser posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 233
18.11.2013 18:12:03   
madre
sansa, ja ne bih cekala ni minutauser posted image
minja, ja bih na tvom mestu uradila test ranije, jer u slucaju da je negativan totalno ces neraspolozena provesti godisnjicu...
von, muckaj, muckajuser posted image
ja, zene, nisam jos dobila, niti merim bazalnu... ali me pomalo seckaju krsta i stomak. malo sam bolje danas, tovarim se gvozdjem iz svih mogucih izvorauser posted image i popila sam poslednji antibiotik tako da cu mozda ipak da se prepustim carima mm i u ovom ciklusu. citala sam ovih dana da nikako nije dobra anemija u trudnoci, pa se pitam mozda bi mi bilo bolje da malo popravim gvozdje pa ona da se zezam.
ju sta napisah sveuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 234
18.11.2013 18:31:43   
degu

IZVORNA PORUKA: Minja23

i samo da vam kazem ...bas mi je muka,ali ne mokrim cesto user posted image user posted image znaci da nesto postoji u meni i raste onda bi pritiskalo mokracni mehur,a ovako-nista ...neka...napravila sam muzu onu bonzitu domacu sa livadskim medom,pa ce mozda da pomogne user posted image

user posted image ja ni sad ne mokrim često a nisam ni u tom periodu do bete, samo se dešavalo da mi se pripiški odjednom jako pa moram hitno u wc, al svi smo priča za sebe, uopšte nemoj da se porediš. Ja 90 % simptoma nemam user posted image

I slažem se sa Madre, nemoj ženo više da razbijaš glavu već uradi test ili betu i znaćeš na čemu si user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 235
18.11.2013 21:08:20   
kiki1985
Pozdrav cure i ja da se prijavim za 22.11
Imam pitanja za vas ali ne znam hocu li postaviti na odgovarajucem forumu, pa ako pogresim sorry.
Moj slucaj u 8 mj 2011 spontani,05 mj 2013 spontano ,08 mj 2013 spontani, svi zavrsili u 6 sedmici, pretrage nisam radila.
Danas sam dobila upute za sve preglede.Ovulaciju sam imala 08.11 pracenu uz bolove, nakon ovulacije dva dana bez bolova i onda opet bolovi u ledjima i stomaku, ne znam sta se desava, ovako mi je bilo u trudnocama pre ali i grudi su mi bile bolne
Ne znam dal da radim test ili je jos rano, inace sva sam zbunjena, naravno zelim trudnocu jako a ujedno se bojim novog spontanog
Bila bi vam zahvalna na savetu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 236
18.11.2013 21:41:08   
vonavoj
sansa,ako se ne varam imala si upalu jajnika? jesi li pila antibiotike?
mozda i jeste user posted image
moje dete je konacno na vreme zaspala,ali sad mm nemauser posted image

(odgovor članu kiki1985)
Direktna veza do poruke: 237
18.11.2013 21:43:23   
vonavoj
kiki,sta su ti dr rekli za spontane? cudi me da nisi radila neka analize?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 238
18.11.2013 21:45:29   
kiki1985
Nisam imala lecenje i zato nista nisam radila.Rekli su da se radi tek posle treceg spontanog.Papa test sam radila i on je uvek bio dobar, na pregledima sve ok, stitna ok, e sad idemo dalje da vidimo sta ce biti.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 239
18.11.2013 23:00:14   
amelia
hvala vam devojke super ste...nadam se da ceemo sve trudilice uskoro postati user posted image i da ce mo imati svoje user posted image ...

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 240
19.11.2013 8:25:47   
vonavoj
kod mene nista od muckanja...user posted image ..ili dete zeza ili mmuser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 241
19.11.2013 8:55:45   
Minja23
degu -isto :) ...Uh zene javljam kad to odradim...ako stignem,uradicu pre vencanja,ako ne onda posle ;) user posted image
user posted image

vonavoj muckajte na kvarno user posted image ,muza za gusu :)))
sansa drzimo palceve da bude user posted image ,javi sta si uradila :)
madre zelim nam sto pre jednu user posted image

< Poruku je uredio Minja23 -- 19.11.2013 9:01:22 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 242
19.11.2013 9:25:34   
madre
kiki, ja bih prvo uradila sve analize, pa se onda bacila na muckanje. moja drugarica je imala 3 spontana i tak kada je cetvrti put zatrudnela saznala da ima problem sa trombofilijama, tako da je trudnocu iznela do kraja i sada ljuljka svoju bebuuser posted image
von, reci muzu da ne zeza, neka zeza za koji dan kada prodje ovulacijauser posted image
minja, nadam se da ce biti uskorauser posted image
degu, mazi trbu i uzivaj u svakom danuuser posted image

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 243
19.11.2013 9:30:41   
vonavoj
procice O,a od muckanja nece biti ni M!user posted image
bas mi je doslo da ga lupim mokrom krpom po glavi! dete zaspalo na miru,ali on gleda kosarku,i ja se naljutila i komiralauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 244
19.11.2013 9:37:18   
sansa
Imala sam upalu jajnika i pila antibiotik ali to je bilo bas kad sam trebala da dobijem zato me i buni sto jos nisam a kao kazu kad imas upalu onda ne mozes da zatrudnis..ko ce ga znati cekam jos koji dan pa radim testicuser posted image
Moi dragi vec ljubi stomak i vice budi musko, budi musko...a ja mu kazem ne slusaj ga budi zensko i tako se prepiremo oko necega za sta jos nismo ni sigurni da postojiuser posted image user posted image
Ima li nekih curica kojima kasni user posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 245
19.11.2013 9:39:23   
vonavoj
meni antibiotik uvek poremeti ciklus,zato pitamuser posted image
a mogla bi testic da uradisuser posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 246
19.11.2013 9:43:05   
madre
von, zamisljam tu situacijuuser posted image pa kada ocekujes O?
sansa, vi ste skroz blesaviuser posted image ja ne bih mogla da cekam toliko za test. meni kasni, ali to nije nista neobicno, nisam trudna.
zene moje, nisam vam rekla meni je stomak kao da sam u 5om mesecu trudnoce, nikada nije bio ovolikiuser posted image idem redovno u wc tako da nije to u pitanju, ne znam sta je!

< Poruku je uredio madre -- 19.11.2013 9:44:14 >

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 247
19.11.2013 9:48:11   
Milica cica
Pravila nema, ja nisam imala ni jedan simptom, a nosim blizance, svi kažu tada su simptomi dupli. E pa nije takouser posted image Zato nemojte da se oslanjate na simptome, nego trk po testuser posted image

< Poruku je uredio Milica cica -- 19.11.2013 9:49:16 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 248
19.11.2013 9:52:55   
vonavoj
pa juce,danas,sutra,prekosutrauser posted image user posted image
ovih dana bi trebalo da je O!

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 249
19.11.2013 9:53:56   
vonavoj
madre,da nemas neke ciste,lupamuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here