Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:06:16
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam imala simptome pre izostanka,a to je bio bol u zeludcu,od trenutka implantacije i narednih 7 dana... i na bradavicama mi se pojavile kvrzice,to nisam imala pre..mada neke devojke ih imaju i bez trudnoce..hormoni!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:08:47
|
|
|
|
madre
|
znam, ali realno je moglo biti u pitanju da te boli zeludac iz nekog drugog razloga, je l de?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:10:34
|
|
|
|
vonavoj
|
ali i sestru je oba puta boleo zeludac,ona me je provalila i terala da radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:15:21
|
|
|
|
Maja1309
|
ma ja mislim da sam danas mogla raditi test ako sam trudna pokazao bi, al brate ne da mi se
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:26:26
|
|
|
|
cockic
|
von,jer pijes neke vitamincice.selen,vit e...su dobri za plodnost.tako da mozes i to da probas.a imas i one komplekse za trudnice.ja sad i ako jos nije u planu pravljenje pijem svasta.i folnu,i vit c,i oligovit,pila sam i selen.ja sve zbog imuniteta,za sad a sa cerom sam iz prvog meseca ostala trudna tj.iz tri dana ovulacije.a dva meseca pre toga sam pocela i folnu,vit i c.i imala sam kutiju mame vit.ali najvise sam folnu i vit c pila svih dva meseca.mamu vit kad se setim.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:31:23
|
|
|
|
sansa
|
Mene isto bole grudi nenormalno i stomak mi se naduo kao da sam u 5 mesecu trudnoce a inace sam cista kos i koza pa mi nije jasno sta je ovo..ili ce doci vestice ili . Ija pijem folnu i prosli p[ut cim sam pocela da je pijem eto
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:38:25
|
|
|
|
vonavoj
|
nista nisam uzela da pijem,a mogla bi...citala sam i o virku ..ali mi se ne da da ga pijem pre posla,ne znam sta cu pre! mogla bi folnu da kupim!ali to ne utice na plodnost opusteno smo krenuli,pa se nisam opterecivala! nije zurba
< Poruku je uredio vonavoj -- 6.11.2013 10:39:43 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:49:49
|
|
|
|
babby
|
von da ti se pridruzim i meni stigla danas...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:51:56
|
|
|
|
vonavoj
|
pih..vestica jedna!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 11:19:25
|
|
|
|
Maja1309
|
babby žao mi je stvarno, a i meni će sigurno stići glupača svaki čas...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 11:31:23
|
|
|
|
babby
|
nedaj se majo bar ti .. vidis kako nam ovaj mesec bezveze prodje nema trudnica ...sve nesto bezveze kod vecine
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 15:17:07
|
|
|
|
Jole84
|
Devojke baš mi je žao idemo dalje,sledeći mesec nek bude plodan
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 7.11.2013 8:50:43
|
|
|
|
iva80
|
Meni upravo stiže 'tetka iz crvenke' Znate šta, da mućkamo ko lude (dok ne popadamo na nos- i mi i naši mužići), pa za doček Nove Godine da ne smemo da pijemo alkohol- e baš nam želim tu kaznu!!! Pozdrav za sve!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 7.11.2013 17:37:05
|
|
|
|
nata11
|
..moze jedno pivce ono nije strasno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 8.11.2013 15:32:09
|
|
|
|
sansa
|
a ja bila kod doktorke juce kad ono jaka upala jajnika..sad pijem neke lekove i stavlajm one grozne vaginalete..sva sam se uzutila od njih!! Ssta spremiti za veceru pitanje je sad!!?? Bas mi nesto ponestaje ideja??
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 9.11.2013 15:06:21
|
|
|
|
bany_86
|
Jare(Jole84) dusoooo mojaaaaaaaaaaa!!!! PA CESTITAAAAAAM!!!! Dugo me nije bilo,i cim sam uslas,lepe vesti.. Sada cu morati da iscitavam unazad par meseci..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 10.11.2013 17:26:37
|
|
|
|
Jole84
|
Pa gde si ti dušice,mnoooogo dugo te nema,stalno sam pitala za tebe,baš si nedostajala Joka mi je rekla da malo odmaraš od neta. Jel si mi dobro,šta ima novo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 7:50:24
|
|
|
|
Maja1309
|
drage moje došla i moja vještica, dans 3dc. Ne znam šta da vam kažem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 8:00:25
|
|
|
|
babby
|
Majo.. ..mora biti jednom...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 11:04:57
|
|
|
|
serpica
|
Crtice vise ne mogu da vas vucem ali vam saljem najvecu mogucu energiju da sto pre predjete u tromesecja i mazite stomacice...ljubi vas Serpica
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 14:14:11
|
|
|
|
iva80
|
hvala ti Serpice sto mislis na nas!! Meni inače nije ni stigla 'tetka iz crvenke'... ja bila na planinarenju za vikend...sutra imam zakazano u Višegradskoj (po prvi put) pa ću videti šta se dešava... Pozdrav za sve!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 15:39:57
|
|
|
|
madre
|
drugarice, imam jedno pitanjce folikulometrijom mi je utvrdjeno ja O bila 27og oktobra i to vece smo imali odnos... u sredu uvece sam imala bas menstrualne bolove i ocekivala sam je da porani, ali to je bio poslednji put da me je tako boleo, sad je prestalo. menstruacija nije dosla. juce ujutru sam uradila test koji je pokazao negativan rezultat, s tim sto kada sam ga pogledala posle nekog vremena ne mestu T je stajala neka mala POPRECNA linija, koju je moguce da nisam primetila odmah posle ocitavanja testa, sto mi moze i govoriti da je test neispravan. nemam simptome PMSa, sem vrlo malo osetljivih grudi... sutra ujutru idem da radim betu, ali me zanima sta jos moze biti u pitanju? ne bih da se nesto tripujem, iako sam se vec istripovala , ali me zanima do kada mogu da ocekujem menstruaciju i sta sve moze biti razlog sto je nema.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 15:50:13
|
|
|
|
hanka
|
Serpiiii Stigla vestica,stomak i kicma razbijaju Madre ja se nadam da ti taj testic bio neispravan i da ce sutra beta biti za slavlje. E sad ako to nije u pitanju ............pa svasta nesto moze biti.Kod mene je raspon oko 15 dana,pa ako ne dobijem do 45og dana ja se pocnem tripovati,mada ja imam pcos
< Poruku je uredio hanka -- 11.11.2013 15:56:44 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 16:05:36
|
|
|
|
madre
|
hanka,hvala nije neobicno da meni menstruacija kasni, zapravo ja imam jako neredovne. nego me zanima ako mi je O UTVRDJENA pre 15 dana, a ja sam imala simptome pmsa do pre 4 dana (bolovi u stomaku), sta moze biti u pitanju. nekako mi nemoguce da je utvrdjana O, a da ne dodje ili ja gresim, je l to moguce? i do kada moze da se ocekuje? pitam onako informativno, ne bih vas previse time gnjavila, sutra radim betu pa ce mi neke stvari biti jasnije
< Poruku je uredio madre -- 11.11.2013 16:08:12 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 16:20:02
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: madre nekako mi nemoguce da je utvrdjana O, a da ne dodje Moguce je ako si trudna Sto bi bilo extra Lut faza obicno traje oko 12-15 dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?