Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:25:44
|
|
|
|
madre
|
sve to moze, a i ne mora nista da znaci, znas i sama a kod mene sta se desava, znacemo u petak/subotu nemam bas nikakav osecaj, videcemo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:29:41
|
|
|
|
vonavoj
|
sve znam...ali znam da me je zeludac boleo u prvoj trudnoci,i stalno sam bila gladna..a sad jok a inace sam imala simptome kao da cu dobiti.. videcemo..danas,sutra,ako ne stigne..onda testic navijam i za tebe,da ne dodje i da budu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:32:16
|
|
|
|
Jole84
|
Vas dve sumnjivice prašim vas jakooo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:33:06
|
|
|
|
bea83
|
Von jel mi to čekamo tvoje crtice??? opaaa stiže Tiki društvance
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:37:20
|
|
|
|
vonavoj
|
cekamo,cekamo! a za drustvo cemo jos videti!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 11:40:04
|
|
|
|
madre
|
von, ja o simptomima ne znam sta bih rekla, svasta se nesto desava naizmenicno, ali o tome cu pisati kada potvrdim trudnocu, jer ovako moze biti svasta u pitanju bas sam razmisljala pre neki dan... mi slobodno mozemo da ugasimo temu -znaci trudnoce- jer sta god da tamo neko napise mi mu samo kazemo uradi test tamo treba da pisu potvrdjene trudnice
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 12:21:23
|
|
|
|
Maja1309
|
IZVORNA PORUKA: madre von, ja o simptomima ne znam sta bih rekla, svasta se nesto desava naizmenicno, ali o tome cu pisati kada potvrdim trudnocu, jer ovako moze biti svasta u pitanju bas sam razmisljala pre neki dan... mi slobodno mozemo da ugasimo temu -znaci trudnoce- jer sta god da tamo neko napise mi mu samo kazemo uradi test tamo treba da pisu potvrdjene trudnice potpisujem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 15:07:59
|
|
|
|
sansa
|
Odem ja danas kod moje doktorice i cekamo par nas tako i cekamo kad naidje jedna zena i pita nas sta cekamo kad je doktorka rano jutros otisla za nis detetu jjoj nije bilo dobro a sestru mrzelo da ceka sama pa otisla kuci...ejjj da se ubijes bar da je poruku ostavila Nego ajde dodjite pravim neke tortilje sa piletinom valjda ce uspeti...gladna sam onoliko
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 18:40:36
|
|
|
|
babby
|
Meni izgleda stize imam tako jako probadanje u levom j. da mi dodje da sva sreca pa je povremeno...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 19:23:39
|
|
|
|
nata11
|
Babby mene kicma kida pre
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 20:38:33
|
|
|
|
pipi_coco
|
Crtice drage samo da vam mahnem i poželim jako jako uspješan novembar i mnogo mnogo i
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 5.11.2013 22:13:01
|
|
|
|
New Mom
|
Puno sumnjivih ovde! Red je da mesec počne na veliko!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 6:57:44
|
|
|
|
aksolotl
|
Drage cure, evo i ja se javljam na forum. Ovo mi je prvi mesec cekanja dve crtice ali sam poslednjih godinu i po dana sve radila kako bi poboljsala sebi sanse da brzo zatrudnim (svaki dan vezba, hormonske terapije, zdrava hrana...). Cekam ovih dana rezultate svog rada. Mislim da cu dobiti. Medjutim imam PMS simptom koji nikada ranije nisam imala. Poslednjih 10 dana osetim bol u grudima a grudi me u zivotu nisu bolele. Sinoc sam odlepila od bolova. Savijala sam se, kukala, plakala. U jednom momentu sam mislila da cu povratiti od bolova. Malo sam guglala i vidim da je to simptom PMSa i da se cesce javlja ako se uzimaju neke hormonske tablete... a ja bi eto ipak volela da je simptom neceg drugoga :D Jel ima neko iskustva sa bolovima u grudima? Lep pozdrav l
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 7:44:29
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Nisam mogla da vas pratim juce, jer mi je na poslu bio haos. Vidim ovde ima sumnjivih lica Meni je 15dc i vec pocinje ...nesto se opet poremetilo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 7:59:42
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro čekalice. Babby nadam se da kod tebe vještica nije došla. aksolotl dobro došla, čestitam na discipliniranosti. meni nikad nije palo na pamet da se pripremam za trudnoću :(
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:22:18
|
|
|
|
vonavoj
|
stigla vestica! na neki nacin sam i znala idemo u novi mesec!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:37:46
|
|
|
|
Maja1309
|
vonavoj jako mi je žao, al šta ćeš draga moja, glavu gore, tako je nama čekalicama/ trudilicama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:51:06
|
|
|
|
madre
|
e, von, tebe cekam sa vestima pa dobro, i sama kazes da se niste nesto trudili, sledeci mesec ce da bidne. i mene boli stomak, imam utisak da samo sto nije...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:52:28
|
|
|
|
madre
|
majo, kako kod tebe stoje stvari?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:58:15
|
|
|
|
vonavoj
|
bice sledeci mesec,nema sta..nismo bili preterano vredni,a i simptome nisam imala kao prosli put sad cemo oko Tikinog rodjendana ,da bude poklon
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 8:59:57
|
|
|
|
madre
|
vi, izgleda, inspiraciju dobijate samo kad se nesto slavi
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 9:00:50
|
|
|
|
vonavoj
|
tad mi padaju dani ..mozes misliti od kakve akcije smo tako umorni!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 9:36:39
|
|
|
|
Maja1309
|
Madre bole me leđa i lijevi jajnik, a mislim da je ovulacija bila iz desnog. E sad ako sam skontala dobro to mogu biti i simptomi vještice i trudnoće?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 9:41:15
|
|
|
|
vonavoj
|
sve moze biti mene rastura stomak...grrr.a popila sam lek!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 6.11.2013 10:03:34
|
|
|
|
madre
|
majo, da ti kazem pravo, pravi simptomi trudnoce, cak i oni najraniji krecu tek posto izostane menstruacija/uradis test... sve pre toga, po mom misljenju, nisu nikakvi znaci, jer komotno moze biti u pitanju pms. jedino zene koje zeljno cekaju bebu obracaju paznju na te neke nazovimo ih simptome, koji u principu nista ne znace kod mene, recimo, neopisiva nervoza je bila prvi simptom trudnoce, a znas i sama da je to toliko uobicajeno i za pms. lele, al sam srocila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?