Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:02:36
|
|
|
|
17 joka
|
Madre zaista bi bilo lepo da budu jako mi je zao sto niste uspele ovaj mesec ali vec sledeci mozete da se nadate, i ja jako navijam za vas sve vas
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:08:16
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: hanka IZVORNA PORUKA: madre nekako mi nemoguce da je utvrdjana O, a da ne dodje Moguce je ako si trudna Sto bi bilo extra Lut faza obicno traje oko 12-15 dana pa to te pitam svakako, sutra cu sve znati joko
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:09:06
|
|
|
|
degu
|
Madre Hanka je sve rekla, ja navijam jako Joko srce kako si mi?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:16:02
|
|
|
|
hanka
|
Sutra ces nas obradovati Joko gde si mila? Degu trudnjaco kako to lepo zvuci Kako si?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:18:57
|
|
|
|
degu
|
Super sam Hankice, samo još uvek prestravljena. Sutra idem na UZ i nadam se da je sve dobro. Čas mi je muka i mirisi su mi užasno pojačani, čas se ne osećam trudno uopšte pa se zabrinem, pa sve mislim da ja ovo samo sanjam. Držite mi fige sutra
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 17:27:50
|
|
|
|
hanka
|
Naravno da cemo drzati,bice sve u redu,ne brigaj i uzivaj
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 18:03:32
|
|
|
|
glukica
|
zdravo drage zene,ima li ovde mojih pcovka? :) koje su bile na sioforu ili su i sad,da mi odgovore u temi siofor? ljubim vas sve i zelim punoo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 11.11.2013 18:06:12
|
|
|
|
hanka
|
Ima nas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 10:14:58
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,nisam stizala do kompa za vikend..sve je moguce!!! a taj bol,moguce da je bila implantacija! navijam za betu!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 11:51:00
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ali i sestru je oba puta boleo zeludac,ona me je provalila i terala da radim test ,mene boli vec nedelju dana zeludac a imala sam mens.samo dva dana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 11:54:58
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: degu Super sam Hankice, samo još uvek prestravljena. Sutra idem na UZ i nadam se da je sve dobro. Čas mi je muka i mirisi su mi užasno pojačani, čas se ne osećam trudno uopšte pa se zabrinem, pa sve mislim da ja ovo samo sanjam. Držite mi fige sutra Degu,držimo ti palčeve Javi rezultate
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 11:57:41
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: vonavoj ali i sestru je oba puta boleo zeludac,ona me je provalila i terala da radim test ,mene boli vec nedelju dana zeludac a imala sam mens.samo dva dana Zenska, ja da virnem otkud tebe u crticama! Paaa, nadam se da nije ono sto ne zelis i da jeono sto zelis, kako god! Iskreno i mene je zeludac ispocetka zigao u trudnocama. Onako, samo presece povremeno... Javljaj!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:02:01
|
|
|
|
vonavoj
|
lanajelena,hoce da me boli i kad treba da dobijem taj dan...ali samo jedan dan..a kad sam bila boleo me nedelju dana.. kakva ti je bila ,obilna?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:07:11
|
|
|
|
lanajelena
|
Prvi dan normalna,drugi onako,pa dva dana nista i onda dva dana onako kao kad prolazi tamnije malo,malo sam i prehladjena pa sam to pripisala tome
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:12:00
|
|
|
|
vonavoj
|
ne znam sta reci,jeste li se pazili,ili postoji sansa
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:12:16
|
|
|
|
Torbica
|
Lanajelena, meni mirise da si cista kao suza!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:13:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Pazili smo se ali smo pazili i prethodna dva puta ,ja sad stvarno nisam spremna
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:15:27
|
|
|
|
vonavoj
|
ja nisam te srece,ili se pazim,ili ne a ne radi ti se test?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:17:12
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pazili smo se ali smo pazili i prethodna dva puta ,ja sad stvarno nisam spremna Onda nema sumnje. Ja bih rekla da ja nijednom nisam bila spremna i da nikad nisam spremna. Kada bismo čekali da ja budem spremna, ne bismo nijedno imali.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:24:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Pa nemam pojma sad ste mi ubacile crv sumnje ,kad skupim hrabrost da uradim test javljam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:24:45
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:27:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pa nemam pojma sad ste mi ubacile crv sumnje ,kad skupim hrabrost da uradim test javljam U međuvremenu se pripremaj psihički da budeš spremna za sve što te čeka.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:27:17
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pa nemam pojma sad ste mi ubacile crv sumnje ,kad skupim hrabrost da uradim test javljam I'm in shock!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:32:42
|
|
|
|
Torbica
|
Jao Lanajelena, ja stvarno ne mogu sa tim da zivim, hoce li/nece li, pa sam preduzela odredjene mere, pricale smo na kafici, i divno se osecam, sve mi je super i jako sam opustena i srecna sto nemam to opterecenje. Drzim fige da nije nista!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 12.11.2013 12:34:09
|
|
|
|
vonavoj
|
dobro kazes torbice,ja ne mogu tako...i sestra sad hoce da stavi spiralu,ne vredi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?