Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 21:26:44
|
|
|
|
madre
|
degu, sta te je navelo da uradis test?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 21:32:26
|
|
|
|
degu
|
Madre merila sam BT i po njoj sam imala jako ranu O, jer mi je već 14.dc bila T 37, a sad odnos je bio 8. dc mislim da ćemo imati devojčicu i po grafu mi je danas 17. dpo, znači kasni mi. Ima i nekih simptomčića, al to je zanemarljivo, stomak i grudi me bole kao da trebam da dobijem, nikakve, baš nikakve razlike nema i taj bol me plaši, al ajde valjda će Bog dati da sve bude dobro i da, pila sam virak
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 21:44:00
|
|
|
|
madre
|
zezas me, odnos 8dc, a ovulacija 14dc pitam jer znam da ti nisu bas precizni ciklusi, nisam znala za bazalnu... u svakom slucaju divno je l si nastavila sa virkom?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 22:34:27
|
|
|
|
^iva^
|
konacnoo
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 22:48:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Degu cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2013 23:20:07
|
|
|
|
degu
|
Madre ovulacija je bila i pre 14. dc, a virak sam pila dok nisam skontala daje T skočila, ne zato što ne sme nego mi je bitno bilo da poguram folikularnu fazu, a lutealna je već konstantna a i kad pijem virak više ciklusa, oguglam na njega pa ne deluje, tako da sam htela da pravim pauze Hvala žene, volim vas
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 1:57:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Bas se lepo vide crtice cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 8:26:31
|
|
|
|
Olga75
|
cestitam Degu izgoresmo juce ceo dan cekajuci
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 8:28:12
|
|
|
|
daca77
|
Degu, cestitam i ovde... Ja nisam bila u toku i nisam znala da ces raditi test...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 8:39:30
|
|
|
|
vonavoj
|
degu,divan testic ijaoj,sto volim sto si zeznula vto! nadam se da cu i ja uskoro pisati u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 8:40:17
|
|
|
|
iva80
|
DEGU neka je sa srećom draga!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 8:46:05
|
|
|
|
pipi_coco
|
Degu cestitam na crticama i želim ti laganih 9 mjeseci
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 9:17:38
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo i testić :)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 9:27:31
|
|
|
|
Maja1309
|
DEGU JESI U TRANSU :)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 9:36:20
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Degu, cestitam i ovde... Ja nisam bila u toku i nisam znala da ces raditi test... nije ni mm znao, samo sam ga šokirala Ostadosmo oboje u šoku, sad treba dočekati uz, samo da sve bude u redu, daće Bog. Hvala vam ringerajke, ne znam šta bih bez vas Majo jesam, juče sam umesto toalet papira, kupila ubruse, a došla sam po so i kafu, to nisam kupila
< Poruku je uredio degu -- 31.10.2013 9:37:19 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 9:39:34
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: degu Majo jesam, juče sam umesto toalet papira, kupila ubruse, a došla sam po so i kafu, to nisam kupila e to ti je trudnička pamet Super ti je novi avatar
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2013 16:42:37
|
|
|
|
Suncepravde
|
Degu, draga, divne vesti!!! Cestitam ti!!!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.11.2013 7:35:59
|
|
|
|
imperial
|
Imam i ja lep testić ali nemogu da ubacim slikicu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:16:45
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: imperial Imam i ja lep testić ali nemogu da ubacim slikicu Imperial, da li ti to imaš divne vesti!!?!??!?!!!! Jel moguće da su devojke previdele tvoju poruku?!??!?!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:23:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Nismo previdele, pisala je na temi Vantelesna oplodnja Imperial, ako ti treba pomoć oko postavljanja slike imaš temu za to Kako se smanji i ubaci slika KLIK Ili mi pošalji sliku na pp pa ću je ja postaviti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:30:59
|
|
|
|
imperial
|
Znam kako se ubacuje slika,imala sam ih dosta prilikom takmicenja ali sada mi je problem sto na lap-topu imam neku zastitu i jednostavno mi stalno izbacuje da nemoze..... a mnogo mi je lep testic
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:31:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Pošalji meni ako možeš pa ću ubaciti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:38:52
|
|
|
|
imperial
|
Vazi Anci probacu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 14:39:52
|
|
|
|
iva80
|
Sad iščitah drugu temu, BRAVO IMPERIAL!!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 15:08:18
|
|
|
|
imperial
|
Hvala Ivo,divna si
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?