Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 10:07:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: walentije sta mislite ako se na testu pojavi druga ali slabo vidljiva jel moze biti kasni mi 4 dana uradila sam ga kad je kasnilo dva dana ,od simtoma ima nadut stomak kao u 5 mesecu vec 10 dana kao što i druge devojke rekoše, ako se pojavi druga crta - trudna si. Pod uslovom da nisi gledala u test nakon pola sata (jer tada je test nevažeći). Dakle, ako se druga pojavila posle tih minut-dva ČESTITAM si :)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 10:10:31
|
|
|
|
tijatija
|
UM Morala sam da provirim danas, cekala sam rezultat
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 10:22:07
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama upravo sam dobila.... Drago mi je da se desilo onako kako si želela!!! A sada to tvoje što nisi želela da vidiš drugu crtu, neka se zalepi za mene da ja vidim moju jer ja upravo to želim Pozdrav!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 13:05:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze ivo, saljem svu pozitivnu energiju da se tebi to desi, vi crtice to sada najvise zasluzujete, posle dugog cekanja, jedng malog andjela. Meni je frka zbog faxa, i imam osecaj da bih unu zapostavila ako bih sada ostala trudna, hocu potpuno da joj se posvetim, da jos malo poraste, pa posle mogu i blizanci Malo sam sebicna, ali sta cu, a i mlada sam imam tek 23 godine, bice vremena za drugo dete...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 13:08:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Tija bice , bice, mada realno gledano nije ni bilo sanse za trudnocu, nije bilo rizika, ali kada ja nesto uvrtim sebi u glavu, onda ... Zato sam resila da sebe danas castim, idem da kupim sebi nesto....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.4.2013 22:00:24
|
|
|
|
walentije
|
kako da postavim sliku testa
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.4.2013 7:53:13
|
|
|
|
cvećka
|
Idi na sajt dodaj.rs, tamo okaci sliku, izbacice ti nekoliko kodova, kopiraj onaj koji pise da je za forum u svoju poruku, mislim da je drugi po redu!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 10:30:17
|
|
|
|
New Mom
|
Test rađen 13dpo, uveče. Inače sa 1 danom kašnjenja. Naravno da sam bila nestrpljiva i radila test i pre vremena. Radila sma ga 11dpo i vidi se tek, tek crta. Nisam pisala o tome jer me je mm natripovao da je to neka fabrička oznaka a ne druga crta (iako je rozikasta). Probala sam da slikam i taj, ali se stvarno jako slabo vidi.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 10:31:42
|
|
|
|
minnica
|
Čestitam!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 10:32:00
|
|
|
|
lesica
|
Wooohohoooo!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 10:45:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Yeeeehaaa!!! Čestitah ti i tamo na crticama
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 10:59:52
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,sto volim testove,i to pozitivne!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:09:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:11:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Čestitke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:12:42
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala, hvala!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:38:21
|
|
|
|
dijana1*
|
NM stize treca sreca cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:38:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 11:56:39
|
|
|
|
little_one
|
Cestitke NM!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:14:02
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:18:27
|
|
|
|
New Mom
|
Od ovoliko čestitki sad me hvata euforija. Hvala žene!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:18:57
|
|
|
|
viking
|
Ja ti čestitala u Znacima trudnoće, ali vidim da je žurka ovde... Zato još jednom, sve čestitke
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:21:10
|
|
|
|
dunja RR
|
NM, juhuhuuuu, čestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:29:36
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja ti čestitala u Znacima trudnoće, ali vidim da je žurka ovde... Zato još jednom, sve čestitke Ma žurka je izgleda po svim temama. Čekam da nas moderator opomene. Hvala, drage!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 12:35:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Drugarice cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.9.2013 13:38:36
|
|
|
|
isidora88
|
nm rekoh ti ja tamo da to nije fabricka crta, cestitam
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?