Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.2.2014 15:31:33
|
|
|
|
17 joka
|
i ja vidim samo jednu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.2.2014 10:52:04
|
|
|
|
Minja23
|
Devojkeee ,koji je test najbolji za rano otkrivanje trudnoce? kasni mi tek4 dana...pa sam skeptik da nije rano za test... sestri mog muza kasnilo 10dana uradi test-negativan...saceka jos 10dana-ono
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.2.2014 10:58:45
|
|
|
|
bubulence
|
minja ja trbe vijam po forumu :-P . meni je rapid pokazao trudnocu odmah. cim sam primetila da mi kasni uradila sam test iako sam bila sigurna da nisam trudna jer sam imala sve simptome kao da cu svakog trenutka dobiti. test sam uradila da me dr ne smara kada odem na pregled nego kao, da mu odmah kazem da nisam trudna i da vidi sta ce samnom. u svakom slucaju, druga crtica se pojavila posle dve sekunde
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.2.2014 11:23:25
|
|
|
|
Minja23
|
hvala bubulenceeee radim onda mozda i ujutru
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.2.2014 11:28:35
|
|
|
|
Torbica
|
Ja kod Lene vidim naznaku druge
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 14.3.2014 22:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke ako moze mala pomoc danas posle podne sam radila test beby rapid tracicu...deo testa je ostao onako roza pozadina kao da je mokar jos uvek evo i sada i posle nekoliko sati...ali se vidi druga crtica...pa sad ne znam verovatno se radi o neispravnom testu al da li moze neispravan test da pokaze i drugu crticu to mi nije jasno...radicu i drugi ali sam vrlo nestrpljiva...sta vi mislite??
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.3.2014 19:14:51
|
|
|
|
Torbica
|
Ja koliko se sećam, nakon pola sata rezultat ne važi. Ponovi testić. Srećno!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 11:59:13
|
|
|
|
IVA 11
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:00:34
|
|
|
|
Verolina
|
Au, bre , Iva, trk po betu, pa cu onda da ti cestitam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:00:52
|
|
|
|
gogili75
|
I opet ponavljam ubedjena sam da je trudnoća u pitanju
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:03:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
no comment
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:05:21
|
|
|
|
madre
|
iva, test jeste pozitivan! ne bih da mracim, ali nadam se da se ne ponavlja scenario od proslog puta beta ce ti sve reci, a ja navijam iz sve snage je l postoji sansa da danas odradis betu?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:17:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva uzmi naocare iiiiii javljaj betu!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 12:18:01
|
|
|
|
IVA 11
|
Verka, sad ću da zovem laboratorije ako radi koja danas. Madre, nadam se da nije ono od prošlog puta. Gogili, hvala draga, nadam se. Maslačak draga, ti si naš anđeo čuvar, uvijek su tu kad nam je najpotrebnije :* Prljav je test ali ova linija je jaka a nije postojala kad sam javila da je negativan. Oko sat vremena poslije bacanja sam ga iskopala, vuklo me nešto da opet bacim pogled.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 13:25:08
|
|
|
|
World
|
Desavalo se jos nekima da vade testove iz kante a smece, pa sad ti te crtice uveliko trckaraju...
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.4.2014 17:47:38
|
|
|
|
tijatija
|
Iva ja mislim da je to to ako si iz PG laborat. ti rade danas trk po betu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 8:36:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Žene, treba mi vaš savet ja mislim da sam toliko očajna da umišljam... Da li vi vidite bledu rozikastu crticu na testu? Jedva sam dočekala da mi mm ode na posao da uradim test da bih mu ga spakovala danas i dala kao poklon za godišnjicu... a ništa mi nije jasno. Možda je rano?? Ako slikama sa testom nije mesto ovde, obrišite mi post, samo makar neko da vidi I šta vidite? IZVORNA PORUKA: lelaigor
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 8:44:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Lela cestitam neka vam je srecna najlepsa godisnjica braka Ovakav pokloncic sam ja prosle godine dobila za rodjendan A ako sumnjas izvadi betu i za sat vremena ces resiti svoju nedoumicu
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 25.4.2014 8:45:31 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 8:47:28
|
|
|
|
Maslacak15
|
Lepo se vidi Tako rano u trudnoci i ne moze da bude puno jaca. Cestitamooo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 8:59:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Lela,lepo se vidi! cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 9:02:30
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaoooo Cestitam!!!! Lepo ste se trudili, svaka cast!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 9:30:07
|
|
|
|
madre
|
lelooo, bravo, bravo super je crtka! cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 9:32:52
|
|
|
|
Verolina
|
Lela
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 9:34:08
|
|
|
|
cockic
|
cestitam i ovde
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.4.2014 9:35:46
|
|
|
|
Peace*
|
Bravo lela!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Učenje engleskog jezikaandjelcicKoje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?4 godine (
52%)
6 godine (
24%)
Drugo (
24%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!