Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 16:55:19
|
|
|
|
imperial
|
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5579429.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/1111/hoe-DSCN11_thumb evo ga
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:03:18
|
|
|
|
degu
|
Evo malo pomoći Imperijal Divne crtice
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:10:51
|
|
|
|
Figaro88
|
Imperijal cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:20:13
|
|
|
|
imperial
|
://w[url=http://www.Slikomat.com/slika/5579452.htm][img]httpw
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:20:53
|
|
|
|
imperial
|
Degu,aj ponovo pomogni
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:22:28
|
|
|
|
degu
|
Imperijal idi na temu kako se smanji i ubaci slika. Ja idem preko sajta dodaj.rs , kopiraš drugi link i nalepiš i uvek možeš da ideš na pregled poruke da vidiš jel ti se lepo objavila slika Evo još lepše sličice
< Poruku je uredio degu -- 11.11.2013 17:23:58 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 17:27:47
|
|
|
|
imperial
|
E Degu hvala ti puno,ovu sam sličicu htela,držim ti fige sutra,pratim šta se dešava
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2013 18:41:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Degu nisam znala da i kod tebe ima novosti
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 11:39:05
|
|
|
|
vonavoj
|
evo i mog...radjen 20dpo!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 11:44:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Opa! Kako se vidi druga crta, bravo!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 11:47:49
|
|
|
|
vonavoj
|
pojavila se za 2s.nije se ni osusio!i bas me je obradovala,ovako tamna! prvi put je bila svetlija,ali sam ranije radila!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 11:53:57
|
|
|
|
bea83
|
Možda su blizanci
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 11:54:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Radila sam danas test. Malo su mi zbrkane menstruacije zadnjih meseci, zbog nekih hormonskih problema. Iamli smo odnose (nezaštićene) tokom plodnih daan. Danas mi je 3-4 dana pre menstruacije. I test je bio negativan. Da li je moguće da je lažno negativan? Te odnose smo imali pre 2 nedelje i manje. Nije mi frka i ne žurim nigde, ako nije ovaj mesec biće sl. nego mi frka zbog odlaska zubaru koej trebam da imam ovih dana, pa možda i snimanje, itd. Volela bih zbog toga da znam, jesam li ili nisam.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 12:06:09
|
|
|
|
vonavoj
|
kad ides kod zubara? ja ih ipak cekala dan ocekivane pa radila..mozda je i lazno negativan! mada ima devojaka koje rade 13dpo i bude pozitivan!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 12:09:58
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, ovih dana. Još nisam tačno zakazala dan. To me i pati ako je lažno negativan, a ja odem snimin zub, dobijem anesteziju, mislim da je to najkritičniji period trudnoće za tako nešto.... Uradiću za par dana, ako ne dobijem, opet, pa ću i zubarki reći kako stoje stvari.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.2.2014 12:13:46
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Opa! Kako se vidi druga crta, bravo! Potpisujem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.2.2014 11:28:40
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja samo da čestitam novim trudnicama Crtice što pre da mi budete
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.2.2014 12:38:40
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.2.2014 15:09:27
|
|
|
|
mamica3
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.2.2014 15:18:58
|
|
|
|
17 joka
|
Von, prelepe debele da ih bude jos mnogo takvih
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.2.2014 9:22:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Lena,ja nista ne vidim
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.2.2014 13:45:39
|
|
|
|
Mille
|
Crtice se samo pojavljuju. Ja se secam da sam radila dva testa, jedan na dan ocekivane menstruacije, odmah se videla i druga crtica, mada bledja, i dva dana posle opet 2 crtice, a onda sam uradila i betu :)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.2.2014 15:23:31
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Lena,ja nista ne vidim Ni ja. Vidim samo jednu
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
AndreasubotickaDa li Vam se svidja zensko ime Andrea?Svidja mi se (
38%)
Nesvidja mi se (
26%)
Simpaticno je (
19%)
Onako (
18%)
Ukupan broj glasova: 488Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!